Lees wat reviewers zeggen
God oplevelse, fik trænet/lært hvad jeg skulle 👍:)
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
køreskole i Galten, i Skanderborg Kommune ta dit kørekort ved os, i ro og mag, samt i trygge rammer og omgivelser!
Contactgegevens
torvet 14, ST TH, 8464, Galten, Denemarken
- 21909891
- info@martinskoreakademi.dk
- martinskoreakademi.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg har lige gennemført det bedste…
Jeg har lige gennemført det bedste kørekort forløb med den bedste kørelærer. Alt fra teoritimerne til køremudulerne har været fyldt med sjov og effektiv læring. Den bedste beslutning at tage den ved Martins køre akademi.
Virkelig et godt forløb med nogen…
Virkelig et godt forløb med nogen kørelærer du kommer til savne når det er slut. Teoritimerne virkede ikke så lange med Martin, de blev spændene og interessante. Hvis jeg sku tage mit kørekort om igen ville det bliver hos Martins køreakademi!!
KÆMPE ANBEFALING!!!
Fantastisk kørelærer
Har lige gennemgået et super godt kørekort forløb. Det var rigtig overskueligt og sjov undervisning. Martin er en helt fantastisk kørelærer, som gør det sjovt at tage kørekort. Igennem hele forløbet har han været sjov, venlig og meget imødekommende. Kan helt klart anbefales!!! 5/5 ⭐️
Fremragende forløb
Fremragende forløb, anbefaler det fuldt ud
Kan varmt anbefale
Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte denne køreskole. Kørelærer Mikkel er afslappet og sjov, og han bliver aldrig sur, selv hvis man kommer til at lave nogle dumme fejl.
Køreskolen var også virkelig fleksibel, når det kom til køretimer, hvilket var et kæmpe plus for mig, da jeg er på barsel, og det ikke altid er nemt at finde pasning til min baby.
Man lærer alt det, man har brug for, under køretimerne, så det var nemt at bestå køreprøven i første forsøg.
Tusind tak, Mikkel 😍 Jeg kan varmt anbefale både køreskolen og Mikkel!
Kadeau til Martins køreakademi og kørelærer Mikkel 👐🏼
Jeg vil varmt anbefale Martins køreakademi til alle! Jeg tog kørekort i Randers afdelingen, hvor Mikkel er kørelærer - han formår at skabe et trygt, hylende morsomt og givende læringsrum!
Hvis du leder efter en køreskole, hvor der bliver taget hensyn til den enkelte elev, der er god stemning i teorilokalet og bilen, så er du havnet det rette sted!
Efter 6 års pause og en mistro til at jeg nogensinde skulle klare at tage kørekort, står jeg nu med et, som jeg fik taget på blot 5 uger.
Kæmpe kadeau til Martins køreakademi og Mikkel 🤗
100/10⭐️ her fra, bedste kørelærer man kunne tænke sig
Kunne ikke have tænkt mig en bedre kørelærer end Martin, der var altid god stemning og man kunne føle sig tryg med det samme. Der blev aldrig råbt eller skældt ud hvis man lavede en fejl. Man kunne have både seriøst samtaler men også bare sjov og ballade, han var altid tilstede.
100/10 ⭐️ her fra, kan kun anbefales
Fantastisk kørelærer
Fantastisk kørelærer! Han formår at gøre tingene vandvittigt sjove og seriøse samme tid Martin er en verdens klasse fyr alle anbefalinger her fra!💪🙏🏼
Fantastisk køreskole
Jeg vidste fra den allerførste teoritime, at det var det rette valg at tage kørekort nede ved Martins KøreAkedemi. Martin er super god til at gøre timerne i teorilokalet hyggelige, sjove, engagerende samt lærerige. Det gjorder, at jeg altid så frem til tirsdag og torsdag kl. 17. Jeg kan klart anbefale Martins KøreAkedemi til enhver tid, jeg kan med sikkerhed sige at jeg ikke fortryder at tage mit kørekort hos ham.
Landets bedste og sjoveste køreskole!
Helt fantastisk at tage kørekort hos Martin! Han gjorde at man glædede sig til at møde op til teoriundervisningen (altid med snacks og sodavand)
Hans ansatte er også helt fantastiske, jeg havde æren af at have Mikkel som kørelærer, og det var lig med at jeg følte mig tryg under min kørsel +et kørekort i første forsøg ;)
Kan klart anbefales!!!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Verdens bedste kørelærer
Verdens bedste kørelærer. Han gør vær af sine elever til verdensmester. Kan rigtig varmt anbefale ham til enhver mand, kvinde og det i mellem 🔥💯
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, martin er en super god kørelærer, han ved virkelig hvordan man ska gøre for at få den fedeste oplevelse. Aldrig er der kedeligt når man er sammen med martin, om det så er i teori eller ude i bilen.
Han kan varmt anbefales hvis man står og mangler et kørekort
Skide lækker oplevelse
Skide lækker oplevelse, Matin er et stjerne menneske med charmen på plads. Han er skide dygtig til at undervise og forklare, og gøre det lærenemt. Mega positiv kørelærer jeg klart kan anbefale, som har dig og dit behov i fokus. Stor anbefaling herfra!
Kan klart anbefales
Kom fra Silkeborg og havde haft noget bøvl med kortet. Og da jeg kom til Martin var intet problem. Alt gik som smurt, han er en 100% oprigtig fyr som ønsker hans elever det bedste, også er hans måde at lærer er med til at gøre undervisningen sjov og langt mindre kedelig.
Så vis man ska have et kørekort, så vælg Martin🤩
God oplevelse
God oplevelse, fik trænet/lært hvad jeg skulle 👍:)
Fantastisk oplevelse!!
Jeg kan klart anbefale Martins Køreakademi, da det er de hyggeligste og sjoveste timer bag rattet, samtidig med man lærer at køre godt bil.
Jeg vil 100% anbefale
Jeg vil 100% anbefale Martins KøreAkademi fordi det er en virkelig god og sjov køreskole.
Mikkel han er en god kørelære fordi han tager det i et tempo så alle kan følge med og ude på vejen er det meget chill. Hvis man laver en fejl så bliver han ikke sur men i stedet griner vi lidt af det og så er det videre.
Jeg har haft den bedste oplevelser nogen sinde.
Og jeg har bestået både køreprøven og teoriprøven i første forsøg fordi Mikkel og Martin har været nogle gode lærer.
Dk's bedste kørelære
Kan kun anbefalde martin som Kørelærer han er virkelig god til at gribe alle hvor de er det er altid en fornøjelse at køre med Martin, der er aldrig akavet stilhed, Martin er en person der virkelig ønsker alt det bedste til hans elever og han har en virkelig god forståelse og tålmodighed for hver elev han kører med så jeg giver klart Martin 5 stjerner på alle kriterier Martin kan altid få folk til at grine og have det sjovt så det var virkelig det bedste forløb jeg nogensinde kunne have , for jeg har virkelig haft et godt forløb ved Martins køreakademi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tror ikke jeg kan anbefale Martin nok!
Tror ikke jeg kan anbefale Martin nok!
Elite kørerlærer, jeg kom fra en anden kørerskole der havde gjordt mig nervøs og usikker i trafikken så gik jeg til Martin som bare tog så godt imod mig og byggede min selvtillid 100% og fik mig til at bestå min kørerprøve efter 3 lektioner sammen. Kan kun anbefale Martin til alle der vil have en fantastisk kørerskole med god energi og plads til alle:)
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Fra sekundet man træder ind i teori lokalet føler man sig velkommen. Det var en mega god oplevelse
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.