We zijn zeer tevreden over jullie diesten en het geleverde product.👍👍👍 Waar we minder blij mee zijn is DPD .Pakje is alweer niet op het gevraagde adres geleverd door DPD. Ongeacht dat we d... Toon meer
Door mijn fout verkeerde maat jeans bezorgd gekregen. Na een e-mail met het verzoek of ruilen mogelijk is kreeg ik verzend labels in mijn mail box. Alles naar een DPD Paket Punt gebracht en nu is h... Toon meer
De levering werd kwalitatief en correct uitgevoerd zoals vermeld. Wij waren er op het moment niet en het pakket werd in het dichtstbijzijnde afhaalpunt geleverd.
Materialen op tijd ontvangen, goede kwaliteit voor zijn prijs. Als je de juiste maten kent, een perfecte pasvorm.
Welkom bij de officiële Maskovick en DJX® webshop - Jeans & more. Topkwaliteit herenbroeken en shirts - Maskovick, DJX & Trooxx - betaalbaar, basic en stijlvol. Altijd 10% korting op 2 broeken van gelijke waarde & gratis verzending.
Wagenmakerij 1, 4762 AV, Zevenbergen, Nederland
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
2 broeken besteld met dezelfde maat 1 past perfect en andere is te klein
Heb dit merk al jaren, wel makkelijk de maat is bekend. Pasvorm is goed net als de kwaliteit.
Alles naar een DPD Paket Punt gebracht en nu is het afwachten.
Bedankt Hr. Iwan van Aert !!
Gewoon een goed bedrijf en een zeer snelle levering.
Snelle levering. Heel goede prijs. Ik ben tevreden over deze broeken. Ik heb er dan ook al x-tig besteld.
Fantastische broeken. Ik draag deze al jaren. Ik heb er nu vier bij Maskovick zelf besteld. Zeer snelle levering.
In het vervolg koop ik de broeken dus direct hier.

Antwoord van Maskovick
De bestelling is nooit afgeleverd. Zal wel aan Post.NL liggen, maar dit is de tweede keer binnen een korte tijd dat een bestelling bij Maskovick niet goed of niet geleverd wordt. Ik heb nu twee keer hetzelfde besteld en het product nog steeds niet.Wellicht goed, dat Maskovick met een andere transporteur gaat werken.

Antwoord van Maskovick
Bedrijf moet bedrijgt worden tot litigatie om zich aan de wetgeving tegen Garantie te houden. om dan vervolgens op kosten van koper garantie te weigeren
Edit: response.
Het gaat hier niet om ontvangst, dat is nooit in twijfel geweest, het gaat om het stuk gaan in 3 maanden van het kledingstuk, na 3 maal aanmanen met litigatie dat er wel een garantieverplichting is, geeft uw representative aan dat ik het dan wel plots zou kunnen opsturen
Edit: Ze hebben hun reactie verwijdered
Snelle levering, door mijn fout een deel moeten retourneren om te wisselen en ook dit is prima verlopen.

Antwoord van Maskovick
de opgegeven maten klopten en de levering vrerliep vlot en correct

Antwoord van Maskovick
We zijn zeer tevreden over jullie diesten en het geleverde product.👍👍👍
Ongeacht dat we de toestemming hadden gegeven om dit voor de voordeur te leggen.
Na contact op te nemen hebben ze wel de moeite gedaan te achterhalen waar het probleem zat. De chauffeur vond het niet nodig om dit aan te bieden bij de klant en heeft dan alle pakjes alweer bij een afhaalpunt gedropt. Dat voor ons dan weer een 8 km is om er achter te gaan.
Indien we zouden kunnen kiezen van vervoer had dit zeker NIET DPD geweest.
Groetjes nog en een fijn eindejaar.🎅🧑🎄

Antwoord van Maskovick
Goede service bij retourneren en snelle bezorging.