Masori

Opgelicht 30 Mei bestelling geplaatst na een 2 tal weken gevraagd wanneer de verzending ging plaatsvinden, reactie van Sandra uiterlijk vrijdag en ten laatste dinsdag. Daarna niks meer van... Toon meer

Veel beloven , maar de gekochte items , 2 koffers worden niet geleverd , of zijn nog steeds niet geleverd En dit 2 weken na datum van aankoop Heel slechte communicatie van hun uit ook Toch nog... Toon meer

Dag sandra, Heb de afgelope weken zitte wachten op mijn bestelling met bestelnr: #2032. Jammer genoeg niks mogen ontvangen dus ik gaf jullie nog een 2 weken extra tijd. Daarna de bestelling geannu... Toon meer

3 parfum's voor 41€!!

Heb in mei 3 parfum's besteld en 41€ betaald. Heb ze al verschillende mails gestuurd met...waar mijn bestelling blijft,maar tot op heden hoor ik niks van hen terug. Vindt dit echt niet kunnen zoiets! We zijn nu oktober...😡😡

3 mei 2024

Oplichting.

Oplichting.

Weken geleden parfum besteld,.maar niks gekregen.
Verschillende keren contact via de mail .
Veel beloven.

Mensen niet intrappen .
Pure oplichting.

Ik snap niet waarom ze niet gepakt worden.

2 juli 2024

Gewoon oplichting

Na bestelling en betaling wel een bevestiging gekregen van ene Sandra met bericht dat een privé firma voor verzending en aflevering verantwoordelijk was. Ja en u raadt het al geen levering en her geld kwijt...pure oplichting dus. Vooral niets bestellen....

31 juli 2024

Dag sandra,

Dag sandra,

Heb de afgelope weken zitte wachten op mijn bestelling met bestelnr: #2032.
Jammer genoeg niks mogen ontvangen dus ik gaf jullie nog een 2 weken extra tijd. Daarna de bestelling geannuleerd en geld terug gevraagd. Een veelbelovend mailtje terug gehad dat mijn geldbedrag van 41€ gestort zou worden en dat het in het ergste geval 2 weken zou duren voor ik het bedrag op mijn rekening zou zien verschijnen. Deze datum zou 5 juli moeten zijn tot de dag van vandaag 26 juli heb ik NOGSTEEDS geen antwoord of geld terug gehad!

3 juni 2024

net zoals velen opgelicht door Masori…

net zoals velen opgelicht door Masori en "Sandra". (bestelling koffer, was natuurlijk wel te mooi om waar te zijn, Samsonite koffer voor 49 EURO... had beter moeten weten). Maar Facebook heeft toch ook een verantwoordelijkheid als zij advertenties accepteerd van fraudeurs... Hoe kan je best aangifte doen ? (tegen Masori, en ook tegen Facebook). Ik laat het hier niet bij..

23 juli 2024

Opgelicht door Masori.nl ............ 😡

Daarna niks meer van vernomen inmiddels is de website offline en geen reacties meer via mail.

Na check of er een rekening nummer bekend is bij mijn bank overschrijving gegevens, niks... Ze weten wat ze doen....

Type verrichting: eCommerce betaalkaart
Naar Naam: Bsr90 Oss
Rekeningnummer:geen......

Je kan niks anders doen dan details opvragen bij je bank en aangifte doen, geld ga je nooit meer terug zien.

Vermoed dat ze een redelijk bedrag hebben opgestreken..... Schandalig

30 mei 2024

23 mei besteld nooit aangekomen en…

23 mei besteld nooit aangekomen en Sandra beloofd nogmaals te sturen en als het dan niet komt gaat ze terugbetaling starten zegt ze en later reageerd ze niet meer
Blijkbaar doet ze bij iedereen hetzelfde verhaal
Oplichters zijn ze

23 mei 2024

Zeer slecht bedrijf die echt malafide…

Zeer slecht bedrijf die echt malafide is. Ik heb een bedrag van 66 euro betaald in mei en tot de dag van vandaag niks ontvangen. De zo genaamde Sandra reageert ook niet meer, na dat ze de betaling zou gaan terug boeken. Kon twee weken duren maar als ik het bedrag na een week niet op mijn rekening had dan moest ik ze nogmaals mailen. Maar ik hoor niks meer van ze. Tot de dag van vandaag ook geen geld terug.

12 juni 2024

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen! Gingen terugbetaling regelen, maar dat is het laatste wat ik heb gehoord... en nog steeds geen geld teruggekregen.
Antwoorden ook niet meer op mails!! Malafide praktijken!!

8 juli 2024

Helaas net zoals vele hier opgelicht…

Helaas niet zoals vele hier opgelicht door Sandra. Geen spullen ontvangen en natuurlijk geen reactie meer op mails nadat er een terugbetaling is beloofd. Word na een woensdag overgedragen aan justitie.

1 juli 2024

troosteloos

Ook ik heb 15 juni een bestelling gedaan en betaald,waarde 90,00 euro.
ik heb niks geleverd gekregen ,na vele emails
werd mij in het begin gezegd door ene Sandra, dat ze niet konden leveren , en dat ik mijn geld terug gestort zou krijgen.
Dat is nog niet gebeurd en ze reageren niet meer op mijn mails. Ik heb ze nu gemaild, dat ik de politie hierover inschakel, en dat er nog vele mensen zijn, die hetzelfde is overkomen

15 juli 2024

Op 31mei bestelling geplaatst

Op 31mei bestelling geplaatst, na twee weken nog niets ontvangen. Hebben toen Sandra gekregen als antwoord op mijn email dat zij ons geld zou terugstorten na 14 dagen , helaas tot op vandaag nog niets gezien. Ze antwoord zelfs niet meer op mijn berichten. Dit is heel ongewoon want wij vinden niets meer terug. Bedankt om ons zo aftepersen.

17 juni 2024