Miinikursus i cupping
Jeg har taget et minikursus i cupping. Det var fantastisk godt, de bedste anbefalinger
Danmarks grundigste massøruddannelse.
Reventlowsgade 8, 3. sal, 1651, København V, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Rigtig godt sted, med super kompetente undervisere. Små hold, hvilket giver tryghed både blandt de medstuderende og underviserne. Høj faglighed i undervisningen, hvilket gør at man bliver en kompetent behandler efterfølgende, der ved hvad vi har med at gøre. Jeg har fået meget ros og anerkendelse for min behandling af klienter efter endt uddannelse.

Antwoord van MassageAkademiet
course is made in easy to learn way led by experienced instructors. Great experience!!

Antwoord van MassageAkademiet
Selvom jeg ikke dansker MassageAkademi har været forståelig og meget videnskabelig for mig. Jeg gennemgik basis og overbygning, sammen med alternativ behandlinger kurser.
Jeg havde ikke engang forventet en sådan organiseret, effektiv og nyttig træning med god balance af teoretisk og praktisk undervisning.
Udover at lære om massage er der også stor fokus på ergonomien hos massøren selv, som gør, at vi kan arbejde i mange år og ikke slide vores krop.
Hvis du gerne vil ud at studere som massageterapeut og leder efter en skole, så råder jeg dig til at tage hertil. Her bliver du undervist i alt og efter kurset vil du være en sikker massageterapeut!
Tusind tak

Antwoord van MassageAkademiet
Det varmeste anbefalinger herfra.
Har taget både basis og overbygningen på MassageAkademiet og har ikke fortrudt det.
Skolen rummer så meget faglighed og masser af dygtige underviser som altid er parat til at hjælpe.
Når man ankommer til skolen, har man en følelse af, at her hører man hjemme.

Antwoord van MassageAkademiet
Jeg blev uddannet hos massageakademiet juni 2021.
Jeg har kun rosende ord til lærerne i forhold til den måde de håndterede en 3 mdr afbrydelse på grund af corona og alligevel fik hjulpet alle på holdet igennem pensum. Lærerne er rigtig gode til at lære fra sig og giver rigtig mange tips og tricks, som nødvendigvis ikke lige står i den klassiske massagehåndbog.
Alt i alt en meget tilfreds elev som er klar til komme ud og få et job som sports - og fysiurgisk massør.
En super god uddannelse, hvor du ikke kun bliver en faglig dygtig massør, men hvor du også lære at passe på dig selv som massør.
Undervisningen foregår i små hold, og der er en rigtig god fordeling mellem praksis og teori.
Jeg kan varmt anbefale deres massageuddannelser.
En uddannelse på højt fagligt niveau. Vil klart anbefale denne skole.
Super god skole.
Jeg har været yderst tilfreds med mit forløb/ uddannelse hos MassageAkademiet.
Underviserne er kompetente og er gode til at formidle stoffet.
Under uddannelsen bliver man undervist i en bred vifte af massagetag, man får viden om anatomi, sygdomslære og andre alternative behandlingsformer.
Kan varmt anbefales.
Solid uddannelse med kompetente undervisere. Skolen tilbyder på denne overbygning, en overvægt af praktik, der skaber et perfekt grundlag for grundig indarbejdelse af teknikker. Man er langt bedre rustet som behandler, især ift dianogsticering, mobilisering og korrektion af uregelmæssigheder.