Wat een goede service! Naast deskundig advies kregen we ruim de tijd om de verschillende mogelijkheden uit te proberen. Heel blij dat we deze keus gemaakt hebben.
Mijn ervaringen met Glenn zijn alleen maar uitermate positief te noemen. Ik heb de massief houten bedden "Drachten" besteld en deze zijn op zich al van uitstekende kwaliteit. Wat echter de hele er... Toon meer
Heel erg fijne ervaring. Glenn is een betrouwbare kerel met een positieve hard werkende vibe. Ik heb het bed Drachten besteld en ondanks de wat langere levertijd, overtreft het mijn verwachtingen. Gle... Toon meer
Zeer vriendelijk ontvangen door Glenn in de showroom, goede service, levering ook top (hebben alles met de trap omhoog gebracht want geen lift). Bed gemakkelijk (zelf) in elkaar te steken. Ik ben zeer... Toon meer
Sinds 2004 zijn wij in Duitsland actief en bieden onze klanten een 100% natuurlijke slaap. Wij ontwerpen en produceren 100% natuurlatex matrassen, ecologische lattenbodems en metaalvrije massief houten bedden. Een goede lattenbodem kan de wervelkolom juist uitlijnen, zodat een zeer elastisch matras in de juiste hardheid enkel nog de druk op het lichaam hoeft weg te nemen. Wij bieden vijf specialistische ecologische lattenbodems en schotelbodems, zodat we voor ieder lichaamstype de juiste oplossing in huis hebben. Onze 100% natuurlijke latex matrassen zijn als geen ander in staat om de druk op het lichaam weg te nemen. De 7-zone natuurlatex matrassen zijn volgens Dunlop methode geproduceerd door Latexco®. Het latex is voorzien van 100% natuurlijke tijk (matrashoes) gemaakt van biologisch katoen en lyocell (Tencel®). De metaalvrije zwevende, landelijke, senioren en balkenbedden van massief beuken, eiken, zirben, noten en kersen worden uit aantoonbaar duurzame bosbouw worden in eigen werkplaats gebouwd. Design, functie, materiaalgebruik, productie, verkoop en logistiek hebben wij optimaal ingericht, zodat wij in staat zijn bedden, matrassen en lattenbodems van de hoogst mogelijke productkwaliteit tegen een eerlijke prijs aan te bieden.
Meije 33 unit 18, 2411 PH, Bodegraven, Nederland
- 0792021969
- info@massiefhoutenbed.nl
- massiefhoutenbed.nl
Enorm tevreden
Enorm tevreden, een prachtig bed wat stevig is een makkelijk in elkaar te zetten. Communicatie voor levering uitstekend. Prijs kwaliteit zeker in orde.
Echt een aanrader
Echt een aanrader! Veel kennis van zaken, vriendelijk (kreeg nog een banaan mee voor onderweg) en niet opdringerig. Ik heb twee natuurlatex matrassen gekocht die werden snel bezorgd en ze liggen heerlijk. Dank Glenn!
Zeer servicegericht
Zeer servicegericht, aanrader. Omdat het aanbod net wat minder goed paste op mijn wensen zijn we niet tot een koop over gegaan, maar zou deze organisatie zeer zeker aanraden.
Supermooi
Supermooi! Mooi hout, mooi model, goede kwaliteit. Extra lang wachten wegens pech met houtlevering werd adequaat met veel klantvriendelijkheid opgelost. En wachten was zeer zeker de moeite waard!!!
Ik bestelde een zwevend bed met…
Ik bestelde een zwevend bed met schotelbodems die nog even ook aangepast moest worden in de afmetingen. De levering kon iets later plaatsvinden, dan afgesproken, maar Glenn heeft zijn uiterste best gedaan om dit te compenseren. Het bed is prachtig , ik zou het bedrijf en ook de producten van harte aanbevelen.
Top ervaring
Glenn heeft een klein bedrijf, dat zorgt ervoor dat de contacten altijd via hemzelf verlopen. Hij kent zijn vak en weet waarover hij spreekt.Ik heb bij hem een 100% natuurlijke latex matras gekocht omdat hij de enige was die duidelijk en eerlijk communiceerde over het product. Een zeer aangename kerel met goede service.Ik raad Massief houten bed dan ook aan als je kwaliteit en service belangrijk vindt.
De bedden zien er online prachtig uit
De bedden zien er online prachtig uit. Ik wilde echter de kwaliteit en constructie live bekijken. We zijn op afspraak langs geweest bij Massief Houten Bed. Toen we de kwaliteit terplekke zagen waren we meteen overtuigd.
Omdat we er toch waren hebben we ook even de natuurlatex matrassen uitgeprobeerd. Glenn vertelde voorheen jarenlang in de matrassen markt te hebben gewerkt, en dat bleek. Hij weet echt alles over matrassen en slapen. Na zijn advies en het rustig en ongedwongen kunnen uitproberen hebben we de keuze voor twee natuurlatex matrassen (met natuurlijke tijk) gemaakt. Zoals Glenn zei, dit is het meest logisch om op te slapen. En dat blijkt, want we hebben nog nooit zo goed geslapen.
Ook de afhandeling was top. Het is even wachten, omdat het bed op bestelling wordt gemaakt. Maar Glenn kwam daarna zelf langs om het bed te monteren. Top kwaliteit, top service en voor deze uitmuntende product kwaliteit eigenlijk een heel lage prijs.
Ik kan iedereen een bezoek aan Massief Houten Bed aanraden!
geweldig bed
Blij met mijn keuze. het bed is stevig, zit mooi in elkaar, slaapt heerlijk en de verkopers nemen de tijd en leggen alles goed uit.
Toen ik tijdens recente verhuizing een paar schroeven kwijtraakte, stuurden ze meteen nieuwe op.
Goede service en vooral een heel mooi tijdloos goed bed
Eerlijk.
Eerlijk.
Ik vind het matras 17cm en de latten/schotel bodem vooral eerlijk van zuiver materiaal. Geurloos, behalve dat de bodem een zachte prettige houtlucht afgeeft als je er met je neus bovenop zit.
Verkoper geeft je alle ruimte en tijd om je keuze te bepalen en laat je bij vertrek niets ondertekenen, je krijgt alle tijd om nog te veranderen. En helpt je bij alle verdere vragen.
Latex is voor een leek een complex onderwerp. Belangrijk is te letten op het percentage natuurlijke latex en op bijv. eu certificering. Er zijn websites die pagina's vertellen hoe eerlijk en natuurlijk ze zijn en het controleren in eigen laboratoria. Als je dan de reviews lees, stinken de matrassen na een jaar nog. Daar word je niet blij van.
Ik ben blij met mijn keuze, beste ondersteuning en diepste slaap, die ik ooit op een matras en bodem gehad heb.
Een mooie kwaliteit houten bed en een…
Een mooie kwaliteit houten bed en een goede klantgerichte service. Hobbels tijdens het monteren worden heel goed en prima opgelost.
Snelle respons
Snelle respons, goed advies, prettige communicatie, erg mooi product.
Bij bezoek aan de showroom had de leverancier ook alle tijd voor mijn vragen. Ze hielden me goed op de hoogte van de levertijd en ze waren met drie personen aanwezig om het bed in elkaar te zetten. Erg blij met het resultaat!
Duurzaam, kwaliteit, stevig, en... wat een afwerking!
Wij vonden maar geen bed met de juiste afmetingen voor ons nieuwe slaapsysteem (Ergosleep), zo ben ik online terecht gekomen bij 'Massief Houten Bed'.
Na een bezoek in Bodegraven waren we beiden, mijn man en ik, overtuigd van de kwaliteit. Eenmaal het gekozen bed thuis stond, zagen en voelden we pas echt hoe solide, stevig, mooi afgewerkt alles was.
Niks piept, kraakt noch beweegt bij uitstappen of omdraaien.
Een dikke pluim voor Glenn voor het meedenken bij zolang kiezen, twijfelen, nog is veranderen en weer twijfelen...
Dank u Glenn!
Op de site zelf staat het reeds vermeldt:
Mijn opa zei ooit tegen me: "jongen, we zijn te arm om goedkoop te kopen", zo is het helemaal, dit is echt een duurzaam product.
Zo tevreden dat ik ze (online) heb gevonden.
Prima Firma!!
Prima Firma!
Uitstekende, degelijke bedden, echt vakwerk en prachtig hout.
We werden zeer goed geadviseerd bij de keuze van lattenbodem en matras en hadden ook ruimschoots de gelegenheid die uit te proberen.
Montage werd direct na levering door Glenn zelf uitgevoerd. We zijn zeer tevreden.
Heel goede ervaring
Prachtig, duurzaam product en goede, persoonlijke service. Glenn deed zijn best om het bed zo snel mogelijk bij mij te bezorgen, top!
Een fantastisch mooi bed
Een fantastisch mooi bed met een zeer degelijke constructie.
Heel makkelijk te monteren en staat als een huis.
Bij levering bleken een paar deuvels en boutjes te ontbreken wat per omgaande door Glenn is opgelost.
Uitstekende service!
Prachtig bed en goede persoonlijke…
Prachtig bed en goede persoonlijke service, de levering duurde wat langer maar was het wachten waard
Oprecht en eerlijk met goede kwaliteit
Zowel in de winkel als wanneer je online contact hebt is het advies oprecht en eerlijk en er wordt zorgvuldig met je vragen en opmerkingen omgegaan. Er is veel keuze en wij zijn heel blij met zowel de matrassen als het bed wat we bij ze gekocht hebben.
We werden warm onthaald in de showroom
We werden warm onthaald in de showroom. Goede vakkennis en proactief in het meedenken. Tijdens de montage bleek dat er iets aangepast moest worden, dit werd snel en professioneel opgelost.
We hebben nu een fantastisch mooi bed wat een levenlang mee kan gaan. Hout is van zeer mooie kwaliteit.
Fantastisch geholpen door Glenn en heel…
Fantastisch geholpen door Glenn en heel blij met mijn nieuwe bed! Elke avond ruik ik het heerlijke zirbenhout!
Een mooi en stevig bed, een aanrader!
Een prachtig bed en een zorgzame klantenservice
Mijn hele ervaring met Massief Houtenbed was geweldig. Ik hou absoluut van het bed dat ik gekocht heb. Het is van topkwaliteit, esthetisch mooi, en gekocht voor een redelijke prijs. Het is massief hout, en zal met de jaren alleen maar mooier worden.
De klantenservice past bij de kwaliteit van het product. Glenn hielp me echt om ervoor te zorgen dat ik een nieuw bed had voordat de gasten kwamen, en hij leverde zelfs het bed en zette het op. Ik ben hem dankbaar voor zijn hulp.
Ik slaap beter in de wetenschap dat ik een klein Europees bedrijf steun dat de kwaliteit van zijn product belangrijk vindt en ethisch is over de herkomst van zijn materialen.