MassiveSale.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget positiv oplevelse. Bestilte en overgangsfrakke med 61 % rabat. Den passede perfekt selvom jeg bestilte den to numre mindre end jeg plejer. Jeg fulgte det Måle skema som var på frakken og det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega billigt kvalitets overtøj til barnebarnet og mig selv. Lyn levering som var så velkommen i denne kulde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har for nylig bestilt overtøj fra Massive Sale for første gang, og jeg er virkelig positivt overrasket! Hele købsoplevelsen har været super god – især deres kundeservice fortjener ros. Jeg ha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering Købte en overgangs jakke på udsalg. Rigtig god kvalitet og god værdi til de penge. Blev sendt samme dag jeg havde bestilt Man kan trygt handler her

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel
  2. Kinderkleding
  3. Herenmode
  4. Buitensportkleding- en uitrusting
  5. Winterkledingwinkel
  6. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos MassiveSale finder du et bredt udvalg af overtøj, accessories og praktiske produkter til både børn og voksne. Vi har særligt fokus på funktionelt og komfortabelt overtøj til børn, men tilbyder også udvalgte styles og accessories til voksne. I vores sortiment finder du blandt andet brands som Hulabalu, COLD og Seger. Vores mål er at gøre det nemt, trygt og overskueligt at handle overtøj og accessories online. Derfor arbejder vi løbende på at sammensætte et attraktivt sortiment med produkter, der passer til både hverdagen, fritiden og de skiftende årstider. Uanset om du leder efter en varm vinterjakke til børn, praktisk overtøj, huer, handsker eller andre accessories, ønsker vi at gøre det nemt at finde det rette produkt hos MassiveSale. God kundeservice er en vigtig del af vores webshop. Vi lægger vægt på at give vores kunder en god oplevelse gennem hele købsprocessen – fra du besøger webshoppen og vælger dine varer, til din ordre bliver pakket og leveret. Vi bestræber os på at tilbyde hurtig levering, effektiv ordrebehandling og hjælpsom service, hvis du har spørgsmål til produkter, størrelser, levering eller din bestilling. Hos MassiveSale ønsker vi at kombinere gode produkter, kendte brands, konkurrencedygtige priser og en høj servicegrad. Vi arbejder hver dag på at skabe en webshop, hvor det er enkelt at købe overtøj og accessories til både børn og voksne, og hvor du som kunde kan føle dig tryg ved dit køb. Velkommen til MassiveSale – din webshop med overtøj, accessories og udvalgte brands til hele familien.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God oplevelse

God oplevelse, flot produkt.

11 november 2025

4 november 2025

Hej Jeanette,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for at høre, og selv tak 🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre varer til en virkelig god pris

Lækre varer til en virkelig god pris. Tilmed lynhurtig levering. Stor anbefaling herfra.

3 november 2025

Hej Rikke,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for at høre 🤩

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Første gang min datter havde…

Første gang min datter havde flyverdragt på gik der hul på stoffet. Købt for 6 dage siden og de mener det er uheld som kan ske.

3 november 2025

Hej Nia,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – vi er selvfølgelig kede af at høre, at du er skuffet.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når noget går i stykker efter få dages brug, og vi har fuld forståelse for, at det føles uretfærdigt. Vi har gennemgået din sag grundigt og vurderet, at der desværre er tale om et hændeligt uheld – ikke en fejl i materialet eller produktionen – hvilket vi derfor ikke kan dække.

Vi ønsker naturligvis, at alle vores kunder får en god oplevelse, og vi tager din feedback til os. Selvom vi ikke kan tilbyde refusion i dette tilfælde, håber vi, at vi på sigt kan få lov at give dig en bedre oplevelse hos MassiveSale.dk.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Hurtig levering 🚚.
Rigtig godt tilfreds.

24 oktober 2025

Hej Gitte,

Mange tak for de 5 stjerner! 🤩 Det er vi rigtig glade for at høre 😃

Fantastisk

Bestilte en vinterjakke og hue til min søn. Allerede dagen efter kom varerne. Virkelig flot og god kvalitet. Meget tilfreds.

25 oktober 2025

Hej Stine,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for at høre, og det var en effektiv levering og at varerne var lige som de skulle være. Vi håber i bliver glade for det 🤩

Rigtig fin jakke.

Rigtig fin jakke.

23 oktober 2025

Hej Rikke,

Tak for de 5 stjerner! Det er vi glade for at høre, og vi håber du bliver glad for den 🤩

Tom karakter herfra

Nem hjemmeside, god kvalitet, problemløs levering og rigtig fin pris.
Jeg kommer helt klart igen

23 oktober 2025

Hej Camilla,

Mange tak for de 5 stjerner! Vi er meget glade for at høre at alt gik som smurt, og at det levede op til forventningerne! Vi glæder os til at se dig på shoppen igen 🤩

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint sted men DYR returporto

Fint sted og pakken kom som ønsket. Men skulle sende retur da foret på gummistøvlerne trækkes med op, når min søn skal have dem af, dårligt produkt til børn! :( Skal nu sende retur og bekræfte de trækker 65 kr. fra varen som returporto :(

17 oktober 2025

Hej Lasse,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – og for de 3 stjerner 🌟

Vi er glade for at høre, at pakken kom frem som ønsket, men vi er selvfølgelig kede af, at gummistøvlerne ikke levede op til forventningerne. Det skal være nemt for børn at få fodtøjet både på og af – så vi forstår godt frustrationen, når foret driller.

Med hensyn til returportoen, så dækker vi den desværre ikke, medmindre der er tale om en fejl eller reklamation – og det gælder for alle ordrer. Vi prøver dog altid at gøre returprocessen så nem og gennemskuelig som muligt.

Gode vare

Som altid, nemt at bestille og gode vare

21 oktober 2025

Hej Christina,

Og som altid, mange tak for de 5 stjerner! 🤩
Det er vi meget glade for, og det vil vi altid forsøge at blive ved med 🥳

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig og effektive levering

Super hurtig og effektive levering. Vi er også meget glad for varen vi har købt. Det kan varmt anbefales fra vores side!

15 oktober 2025

Hej Ivanka,

Det er vi rigtig glade for at høre, og tak for de 5 stjerner 🤩

Gode priser

Gode priser, hurtig levering og god service🤗

15 oktober 2025

Hej Jytte,

Mange tak for de 5 stjerner 🤩 Det er vi glade for at høre 😍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Varen svarede til beskrivelsen,både i farve og pasform.

8 oktober 2025

Hej Susanne,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for at høre 🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen sendt med det samme og produktet…

Varen sendt med det samme og produktet af god kvalitet til prisen.
Kan anbefale!

7 oktober 2025

Hej Scooter3026 🛵

Tak for de 5 stjerner! 🤩
Det er vi meget glade for at høre 😍

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Foret regntøj jeg har købt 2 sæt…

Foret regntøj jeg har købt 2 sæt regntøj med flece foer , og det flece foer der er i er sådan noget som sætter sig fast i tøjet , børnene har på indenunder , en voksen kan godt give det på , men et barn har ikke en chance for selv at få foret til at følge med igennem regntøjet . Grunden til 3 stjerner er at det er nemt at bestille og ok hurtig levering

14 oktober 2025

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse og de 3 stjerner – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at bestille og oplevede en hurtig levering. Det betyder meget for os!

Vi er kede af at høre om udfordringerne med fleece-foret i regnsættene. Det er første gang, vi modtager denne type feedback, og vi har ellers solgt netop dette regntøj i over 2 år med mange positive tilbagemeldinger. Det kan måske være en kombination med det tøj, børnene har på indenunder, der gør det lidt besværligt, eller en større størrelse kunne være løsningen – men uanset hvad, er det selvfølgelig vigtigt for os, at produkterne fungerer i praksis.

Vi sætter stor pris på din feedback – den hjælper os med løbende at forbedre både udvalg og produktbeskrivelser.

.......

God kundeservice og hurtig levering

10 oktober 2025

Hej .... 🤔

Mange tak for de 5 stjerner! 😃
Det er vi meget glade for 🤩

Foret regnsæt til børn

Foret regnsæt til børn - godt køb kvalitet og god pris

5 oktober 2025

Hej Else,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi meget glade for at høre 🤩

Hurtig levering god kvalitet

Hurtig levering god kvalitet. Ikke sidste gang vi handler hos jer 👍

3 oktober 2025

Hej Jeanette,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi utroligt glade for 🤩
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen 😍