Matchpadel Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Match Padel – Kløvermarken I bund og grund var oplevelsen fin. Når en virksomhed vælger, at kundeoplevelsen primært skal foregå gennem selvbetjening, må man forvente, at løsningen er så int... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Match Padel Ballerup - 4 stjerner. Gode baner, tingene fungerer, lidt mange af lånepadelerne er flækkede men bevares. Det virker! Match Padel Kløvermarken - 1 stjerne. Banerne som så fejler sådan s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har efterhånden besøgt Match Padel i Kløvermarken mange gange – og hver gang har været en fornøjelse! Centret har alt, hvad man kunne ønske sig, og atmosfæren er altid i top. Det, der gør opl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fed oplevelse i dag, i Match Padel Århus👍 Havde meldt mig på et 5 timer “DEFENSIV PADEL CAMP – BLIV EN MESTER I FORSVAR” Det var super fedt og virkelig gode instruktører i Frederik og Tobi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et center med topstemning og fantastisk service

Det, der gør oplevelsen endnu bedre, er det fantastiske personale. De er altid imødekommende, hjælpsomme og klar til at skabe den bedste stemning, uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller. Chefen gør også en stor forskel. Han er altid synlig, smilende og klar til at hjælpe, uanset tidspunktet.

Match Padel er ikke bare et sted at spille – det er et sted at føle sig velkommen.

4 maart 2025

Match Padel Hobro kan klart anbefales

Match Padel Hobro kan klart anbefales! Der er et venligt personale og en god atmosfære, som gør det til et ideelt sted at spille padel – uanset om man er nybegynder eller erfaren spiller. Alt i alt en fremragende oplevelse, og jeg ser frem til at komme tilbage igen med familie og venner😁

27 februari 2025

Bedste center 🎾

Det bedste center målt på service, turneringer, og hvad man ellers kunne forestille sig! brok over loft-højden er kun for “loppe-folket” - spil ud fra de forudsætninger du har🙂 så findes
der ikke et bedre sted at spille padel🎾👏

9 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bruger matchpadel Aalborg som mit…

Jeg bruger matchpadel Aalborg som mit klart foretrukne padelcenter. Servicen i centeret samt deres shop er helt i top, imødekommende personale og ikke en finger at sætte på oplevelsen hos matchpadel Aalborg. Jeg vil til alle anbefale centeret til alle der spiller eller overvejer at spille padel👌

1 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var ude og spille padel

Jeg var ude og spille padel, i Matchpadel Aalborg. En helt igennem fantastisk oplevelse, fantastiske faciliteter samt et sødt og hjælpsomt personale, de rådgav mig i forbindelse med køb af padelbat! Matchpadel er mit foretrukne sted at spille padel i Aalborg😀

5 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fed oplevelse i dag 👍

Super fed oplevelse i dag, i Match Padel Århus👍
Havde meldt mig på et 5 timer “DEFENSIV PADEL CAMP – BLIV EN MESTER I FORSVAR”
Det var super fedt og virkelig gode instruktører i Frederik og Tobias som virkelig fik lært os en masse.
Håber i kommer til at lave flere af disse træninger.
Hilsen Thomas

1 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut og i alle centre, jeg har besøgt. Personalet er venlige og banerne er altid rene og pæne. Alle man kommer i kontakt med er enormt hjælpsomme og servicemindede, både online og i centrene. Det kan varmt anbefales!

27 januari 2025

Århus, Silkeborg C & Ballerup centeret

Både Århus og Silkeborg afdelingen har venligt personale, samt har hjulpet mig med at flytte point mellem afdelingerne efter behov.

Silkeborg C centeret afholder en masse gode arrangementer til en overkommelig pris og hyggelig atmosfære. De ansatte spiller med hvis vi mangler en, og gør det hele mere agilt og til en god oplevelse for alle.

Har brugt Ballerup centeret er par gange, rigtig hyggeligt sted ligeså.

6 augustus 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Øv omgang State overbrusning

Købte en State efter en stabil omgang dominans i Match Padel Ballerup. Tænker jeg slutter af med at bidrage til samfundet og køber en State til 25kr i en automat. Men nææ nej, den bruser over og mister 25% af flasken. Fanme øv efter at det eneste man bare har lyst til er en State, men skuffelsen rammer og påvirker mig nu og helt sikkert også i fremtiden.

20 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har igennem 14 dage sendt mails til…

Har igennem 14 dage sendt mails til match padel Ballerup uden at høre noget fra dem- har vundet nogle points som er solgt videre til en fyr der spiller i match padel Ballerup - 4 mails er afsendt på 2 forskellige adresser uden respons underligt

5 januari 2024

Match Padel Aarhus - Hold

For godt 2 måneder siden bookede jeg mig ind på et 6-ugers trænings forløb om mandagen. Det har jeg så tilrettelagt min arbejdskalender efter da jeg gerne ville deltage i alle træninger.
6 timer før første traning bliver jeg så kontaktet og får af vide at holdet var et lukket hold og det var en fejl jeg kunne tilmende mig så de vi nu refundere.

Magen til dårlig planlægning skal man lede længe efter - totalt amatør agtigt.

8 januari 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.