snelle opvolging van problemen en…
snelle opvolging van problemen en vriendelijke e-mails
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
snelle opvolging van problemen en vriendelijke e-mails
De mannen van Matrix Doors staan altijd paraat!
Ik beheer een garage in de Bredestraat te Antwerpen en Matrix Doors is top om mee samen te werken.
Zeer correct bedrijf.
Netjes op afspraak en alles zeer professioneel geplaatst !
Ik kan hen zeker aan iedereen aanbevelen
hoffelijke medewerkers die proper werk achterlaten
Offerteopmaak vond binnen enkele dagen na eerste contact plaats. Duidelijke prijsomschrijving en informatie. Binnen de voorziene termijn werd de poort geleverd. Een afspraak voor het plaatsen was zelfs sneller dan verwacht. Op de dag zelf mooi op tijd begonnen, ook al krijg ik een mailtje dat het mogelijk later zou zijn door omstandigheden. De poort was perfect afgewerkt en goede informatie gekregen achteraf. Dit is gewoonweg een perfecte ervaring.
Reeds de 3e maal dat ik hier een poort bestel en laat installeren, als ik niet tevreden zou zijn had ik voor mijn 3e huis niet opnieuw voor Matrixdoors gekozen. Top service, degelijk materiaal en top team! Doe zo verder!
Ik had na vakantie een probleem met het openen van de poort.
De volgende dag stond er al een medewerker om het op te lossen.

Antwoord van Matrixdoors
Vroeg interventie voor het vervangen van het slot voor een sectionale poort wegens haperen sleutel + nazicht en smeren van beide poorten. Men zou een nieuw slot meegeven met de mekanieker om het slot te vervangen.
Deze man was zeer onbeschoft, lui en onbekwaam (zoals meerdere mensen daar) had ook geen nieuw slot bij en volgens hem was smeren van de poorten niet nodig.
Uiteindelijk is dat stuk onbenul amper 5 min ter plaatse geweest maar wel een factuur van 95,40€.
Ik liet de dag erna een degelijke firma komen die de gevraagde werken uitstekend heeft uitgevoerd en is vanaf nu mijn vast adres voor het onderhoud van/en toekomstige nieuwe poorten. Ik vroeg ondertussen Matrix Doors om mijn gegevens uit hun klantenbestand te verwijderen daar ik nooit meer beroep zal doen op hun walgelijk slechte service!

Antwoord van Matrixdoors
Slechte firma, klungelaars bij het plaatsen. Geen kennis van elektrische aansluitingen. Zouden personeel beter moeten opleiden en slechte communicatie met directie.

Antwoord van Matrixdoors
Alles uitgevoerd zoals afgesproken!

Antwoord van Matrixdoors
Afspraken nagekomen, vlotte installatie. Topervaring voor ons!

Antwoord van Matrixdoors
Bij de opmeting en plaatsing van mijn nieuwbouw woning, duidelijk verteld dat de gevel afgewerkt zou worden met buiten bepleistering.
Maanden later blijkt er een stuk te ontbreken om het deftig te kunnen afwerken. Wanneer ik er een mail voor stuur, geldt het antwoord dat dit ofwel door hen kan gedaan worden ofwel door de bepleisteraar.. terwijl dit profiel in de ralkleur van de poort moet?!! Willen ze er mij nog voor laten betalen ook en kon dit nooit meer op tijd geleverd worden voor het bouwverlof waardoor de buitengevel niet kan afgewerkt worden!!!
Na meerdere malen aan de telefoon gehoord te hebben dat dit niet meer op tijd geleverd kon worden,
(ik was ondertussen al andere oorden gaan opzoeken)
Kreeg ik opeens telefoon dat het er wel al was maar nog niet gekleurd in de juiste kleur waardoor ik nog achter een spuiter zou moeten gaan zoeken en dubbel betalen.
Voor mij een zeer slechte ervaring.

Vriendelijk, luisterend oor.
Ter plaatsen opmeting.
Uitvoering door een vakman met passie.
Kwalitatief!
Goede service!