Det är som lilla julafton hemma när lådorna står utanför dörren. Vi kikar ihop och alla blir glada. Så mycket roliga, behövda, billiga och goda varor, även om och annan galen grej aldrig kommer till a... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Stort och brett utbud. Ganska snabba leveranser. Bra priser. Blivit lättare att läsa innehållsförteckningarna nu! Alltid varit rätt varor och rätt antal. Handlat från Matsmart i flera år. Matsmart... Toon meer
Hade problem med en vara som hade gått sönder under leverans och skadat övriga varor. Fick snabb och trevlig hjälp av kundtjänst så det löste sig på bästa sätt ändå. I övrigt bra priser på en män... Toon meer
Som vanligt var alla varorna nedkastade huller om buller i kartongen och minst en burk med läsk hade gått sönder och läckt ner hela kartongen och innehållet. Det är tredje ggn detta händer och matsm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Matsmart är onlinebutiken med superhjälteambitioner om att rädda planeten genom att minska matsvinnet. Hur då? Jo. Vi säljer rädda-planeten-grejer som riskerar att bli till svinn på grund av överproduktion, felaktiga förpackningar, säsongstrender och kort eller passerat bäst före-datum. Självklart med superrabatter. Allt du behöver göra för att få hem produkterna till din dörr (vi levererar till hela Sverige) och samtidigt bli en klimathjälte är helt enkelt att köpa dem. Plånbokssmart och planetsmart i ett!
Contactgegevens
Vältgatan 8, 702 27, Örebro, Zweden
- https://www.matsmart.se/kundservice
- matsmart.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Älskar Matsmarts idé
Älskar Matsmarts idé. Många produkter att välja på och till bra priser. Perfekt för att fylla på basvaror och testa nya saker. Bra hemsida, smidig leverans.
Bästa pris och rekordsnabb leverans!
Snabb leverans lätt att hämta ut bra…
Snabb leverans lätt att hämta ut bra priser
Dålig leverans
Jag har inte än fått min order efter 7 arbetsdagar

Funkar oftast bra.
Bra erbjudande
Bra erbjudande, snanb leverans, men inte mycket produkter som jag använder.
Rädda det som räddas kan!
Jag lockades utav de låga priserna samt att jag räddar något ifrån att kastas, jag kommer definitivt testa detta igen!
Fin grej
Jag anser att detta är en utmärkt idé, och vissa produkter har verkligen ett mycket fördelaktigt pris. Dock finns det utrymme för prisjusteringar på vissa artiklar, såsom flingor och flerpack med AC-produkter. Det handlar inte om en stor prisskillnad, men en viss sänkning vore önskvärd.

Antwoord van Matsmart
Snabb leverans å rätt varor 😃👌
Ni har arbetat med beställningarna
Ni har arbetat med beställningarna. Mycket lättare att se när produkten utgångsdatum, lätt att navigera bland varorna, fler "pruduktrubriker"
Älskar att det alltid varierar med…
Älskar att det alltid varierar med varor, gillar att man inte behöver slänga allt utan kan sälja billigare så blir det använt.
Som vanligt var alla varorna nedkastade…
Det är tredje ggn detta händer och matsmarts kundtjänst har varit noll intresserade av att hjälpa till eller kompensera tidigare, så jag bryr mig inte ens om att kontakta dem den här ggn.

Antwoord van Matsmart
mycket bra tjänst på alla sätt
Vissa saker är fortfarande billiga men…
Vissa saker är fortfarande billiga men majoriteten av varorna är dyrare än vanlig butik. Matsmart var bäst första året sedan kändes det som att fokus ändrades till att tjäna pengar och inte att rädda varor från soporna. Jag har inga problem att betala för mat som har kort datum eller datum som passerat men inte om det är dyrare än det billigaste alternativet i butik.

Antwoord van Matsmart
Smidigt att beställa hem när Noccon är…
Smidigt att beställa hem när Noccon är slut i kylen. Bra priser och vettiga leveranser.
Har inte hört något tillbaka om dom 2…
Har inte fått någon tillbakamelding om dom 2 tvåldespensere jag köpt som stod var SVARTA i beskrivningen, men var en FUL GRÅ/BRUN färg som jag ALDRIG ville köpt. Helt klart VÄLDIGT besviken.......

När fel produkt skickades
När man får fel produkt skickas inte det rätta, man krediteras istället. Detta medför att man blir tvungen att göra igen en beställning om man vill få rätt produkt.
Ganska bra priser, men jag jämför många gånger med Willys eller andra butiker. Och där visas att "räddat" mat har samma eller liknande pris, men kortare bäst före datum.

Antwoord van Matsmart
Snabb och väl informerad leverans.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.