Supersnabb leverans, bra feedback under resan. Dessutom är det bra finish på varan och snyggt emballage, gör att det känns seriöst.
Köpte en klocka och ett armband i present, kvaliten känns super lyxigt och designen var super fin. Presenten uppskattades verkligen!
Köpte armband. Fin vara lite lyxigt förpackad. Det lilla extra som man gillar. Snabb leverans. Rekommenderas!
MAVN Of Sweden fokuserar på hållbara accessoarer av trä, läder och natursten, för den moderna mannen som värdesätter både stil och miljövänliga val. Genom att välja MAVN Of Sweden väljer våra kunder inte bara elegans och stil utan också att vara en del av en rörelse mot en mer hållbar framtid.
Mariedalsvägen 35 C, 21745, Malmö, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har försökt komma i kontakt med kundservice i över en vecka för en retur, men fick inget svar. Kontaktade även kundservice innan beställningen skulle skickas och fick inget svar. Sitter nu med en klocka som jag inte är nöjd med och vet inte vad jag ska göra för att returnera då kundservice måste skicka godkännande med kod. Ville köpa mer på deras hemsida men vågar inte längre göra det. Fin klocka, men för den som gillar att känna vad man har på sig så är den för lätt i vikt. Väntade med att skriva omdöme i hopp om att nån hör av sig, men fortfarande inget svar och det finns inget telefonnummer.

Antwoord van MAVN Of Sweden
Superfin klocka & snabb leverans!
Skickades samma kväll som jag beställde,runt 21 på kvällen.
Snabb leverans och ett otroligt gediget armband! Jättenöjd!
Vilken klocka
Måste tacka ock bocka
Leveransen var så snabb
Så den mig nocka
Mavn of sweden ni rocka
Snabb leverans samt snygg och prisvärd produkt. Rekomenderas!