MAWI, totaal geen service na verkeerde levering
Govert en Judith zijn zeer vriendelijk in de winkel en helemaal als je een grote bestelling afneemt. Maar helaas als het fout gaat, dan is de vriendelijkheid en het meedenken compleet verdwenen.
Helaas waren mijn bestelde tegels niet 20x20 cm, wat wel op de verpakking stond omschreven, maar 19,6x19,6 cm. Voor een groot oppervlak maakt dat zo’n groot verschil dat ik nu tegels tekort kom en de tegelzetter al was ingehuurd. De tegels voor de rand, die Judith zelf had aanbevolen waren echter wel precies 20x20 cm, waardoor deze niet meer exact kan doorlopen op de andere tegel. Dat kon ik wel loslaten, maar een tekort opvullen met een veel dikkere voeg, is voor mij geen oplossing.
Volgens Govert heb je dat altijd wel; een verschil in maat, omdat het kan krimpen bij het bakproces. Wel handig als dit van tevoren was verteld en niet dat ik erachter moet komen na een compleet tegelplan en het doornemen met de tegelzetter. Helaas hadden Govert en Judith van MAWI hier geen boodschap aan. Alsof ik het had moeten weten dat een tegel kleiner kan zijn dan dat er op de verpakking staat en op de factuur. Govert ging het vergelijken met behang, dat een rol behang ook niet hetzelfde formaat is als wat op de verpakking staat. Echter met behang is het verschil iets simpeler op te lossen dan met een patroontegel.
De service en klantvriendelijkheid is dus zeer ver te zoeken als je betaald hebt.
Ik wilde mijn toilet met dezelfde vloertegel laten betegelen als de hal, maar omdat ik nu te weinig tegels heb, heb ik een andere keuze moeten maken.
Kortom: ze zijn aardig in de winkel als ze wat aan je kunnen verdienen, maar zodra het niet goed is komen ze niet met een oplossing, maar zijn ze bot door de telefoon.
Groet,
Een zeer teleurgestelde klant van MAWI

Antwoord van MAWI Tegels B.V..