1. Dierenwinkel
  2. Dierenverzorgingswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Het leukste online lifestyle platform en shop voor honden & katten met nieuws, advies en de beste artikelen en services voor jouw hond of kat

3,4

Gemiddeld

Catlink Baymax

Ze sturen een product op wat niet werkt. Krijg vervolgens een nieuwe toegestuurd. Deze werkt wel. Het pakket moet vervolgens worden geretourneerd. Het betreft een groot pakket (via PostNL zakelijk kan er makkelijk een ophaalverzoek worden ingepland) maar weigeren dit te doen. Dreigen vervolgens met het sturen van een factuur. Waardeloze klantenservice.

22 januari 2024

Max&Luna verdient een groots compliment

Max&Luna wil ik het grootste compliment geven dat er bestaat.
We hadden een dubbele hondenriem bij hun gekocht en helaas ging van één van de lijnen de rem defect.
Contact opgenomen en het probleem voorgelegd en direct kregen we een bericht dat we kosteloos een nieuwe hondenriem kregen toegestuurd. En inderdaad volgende dag in huis.
Dat noem ik nog eens service. Waar vind je dit nog?
Dus beste medewerkers van Max&Luna, ontzettend bedankt en jullie verdienen daarom het grootste compliment.
Dus voor mij 5 sterren +

15 november 2023

Ik heb een hondenbed gekocht voor mijn…hond Sam.

Ik heb een hondenbed gekocht voor mijn 8 jarige hond.
Hij wil niet in een mand en alleen op de bank of een kleed op de grond.Dan loopt hij rusteloos heen en weer.Ik heb dit bed gekocht lekker groot en dik en op het moment dat ik het op de grond legde was hij verkocht!Gewoon onvoorstelbaar dat hij de hele middag en avond hierop ligt.Gewoon geweldig!Ook een zeer snelle levering!
Ik en mijn hond Sam zijn blij!

15 november 2022

Slechte kwaliteit product, geen oplossing

Maelson soft bench gekocht voor ons 13 jarig teefje. Na 1 nacht was ze ontsnapt door de stof en rits kapot te krassen. Bizar slechte kwaliteit en Max & Luna verschuilt zich achter de fabrikant. Ze bieden een korting van 10% op een nieuwe hoes die ik kan kopen. Geen aanrader.

8 juni 2022

Wat een super service

Wat een super service! Ik had een frisbee besteld voor onze herder, maar zij kauwde hem al snel kapot. Het bleek dat ik een frisbee had gekozen voor een gentle chewer, terwijl zij een flinke kauwer is. Geheel gratis mocht ik een nieuw speeltje uitkiezen wat beter bij haar paste. Super snel antwoord en goede hulp... Echt een aanrader!!

21 oktober 2021

Artikel was als verwacht maar kwam gelaat

Artikel was als verwacht maar kwam een paar weken te laat binnen, belofte van morgen in huis klopte dus in mijn geval niet helemaal. Gelukkig was mijn verzending wel gratis! Product uiteindelijk wel helemaal goed, dus gewoon gehouden!

20 april 2021

Is dit jouw bedrijf?