Geen ster waardig eigenlijk! Maxi cosi biedt een speciale autostoel aan voor kinderen met heupdysplasie, hiervoor moet je je wel van tevoren aanmelden. Heel logisch, echter hebben wij na 3 maanden no... Toon meer
De artikelen van Maxi-Cosi zijn kwalitatief goed. Het contact daarentegen is erg slecht. Wij hebben op diverse manieren al contact gezocht, helaas blijft reactie uit. * Telefonisch zijn ze ni... Toon meer
Allereerst wil ik mededelen dat ik persoonlijk me totaal niet kan vinden in het lage cijfer. Wij zijn juist enorm goed geholpen. +- 4 jaar geleden een maxi cosi autostoel besteld omdat we ons eerste k... Toon meer
Zeer goed geholpen door de…
Zeer goed geholpen door de klantenservice! Onze nieuwe Fame kinderwagen had na een aantal keer gebruik een aantal gebreken. Contact opgenomen via het contactformulier en zeer snel antwoord gekregen. Daarna hebben zij meteen vervangende onderdelen opgestuurd dus zeer tevreden met deze service! Ik was sceptisch door de slechte revieuws, maar wij zijn positief!
Maxi-Cosi Plaza+ niet meer bruikbaar
We hebben een Maxi Cosi Plaza+ 3-in-1 buggy sinds 2022. Nu hebben we opnieuw een baby'tje en we zijn 1 tussenstuk kwijt, om het wieggedeelte op het onderstel te zetten. Dit tussenstuk is echter nergens te koop, en ik sta versteld van hoe slecht ik ben geholpen door de klantenservice. Ze deelden me plat mee dat ze dit onderdeel niet op voorraad hebben/verkopen. Toen ik vroeg hoe ik dan de (dure) buggy nog kon gebruiken, bleef het stil aan de andere kant van de lijn. Hier zitten we dan, met een baby'tje en een buggy waarmee we niet naar buiten kunnen. Ongelofelijk.
Slechtste klantenservice ooit
Na nog geen jaar de Maxi Cosi Plaza+ kinderwagen in gebruik te hebben is een voorwiel al defect, ook de rem werkt niet meer zoals het hoort. Contact opgenomen met de klantenservice en nog nooit zo slecht geholpen. Telefonisch wordt je doorverwezen naar een contactformulier, vervolgens werkt dat formulier niet, mochten alles op de mail zetten, daar ging ook van alles mis. 4 weken verder en eindelijk een verzendlabel ontvangen om de wagen ter reparatie op te sturen. Verkeerd label ontvangen dus pakketdienst neemt het pakket niet aan. Telefonisch slecht bereikbaar, eenmaal te pakken wordt het probleem in eigen schoenen geschoven en ligt het totaal niet aan hun zelf. Na veel “zeuren” gaan ze het toch uitzoeken maar kunnen geen oplossing vinden. Wederom telefonisch en via de chat totaal niet bereikbaar echt zorgelijk voor zo’n groot merk! Conclusie, door slechte klantenservice kan ik nu al een maand mijn kinderwagen niet gebruiken en doet Maxi Cosi er niets aan.
Maxi Cosi Fame kinderwagen
Maxi Cosi Fame kinderwagen gekocht als opa en oma. Na kort gebruik defect omdat het onderstel niet meer ingeklapt kon worden. Uiteindelijk na lang wachten een nieuw onderstel gekregen vanuit maxi Cosi. Na twee weken gebruik van het nieuw onderstel weer een defect. Nu de houder van de kinderwagenbak. Opnieuw contact en viel onder garantie.
Gekozen om via de winkel op te sturen, omdat we dan een leenonderstel konden krijgen van de winkel. Opgestuurd en na ongeveer 2/3 weken was hij terug in de winkel. Maar niet gemaakt. Na mails met verzoek tot contact ( persoonlijk) blijft men ons verwijzen naar contact met de winkel. Men noemt men het spijtig en komt niet met oplossingen of compensatie.
Klaar met mailen. Reizen naar de winkel. In wachtrij staan met bellen… ik had meer van de maxi Cosi verwacht. De Fame kinderwagen krijgt van mij een slechte beoordeling
Zeer slechte service
Twee jaar geleden kinderwagen (Leona 2) gekocht. Al snel bleken de voorwielen niet goed, maar in eerste instantie maar gelaten omdat vervangende wielen niet leverbaar waren. Uiteindelijk is een van de wielen kapot gegaan (niet meer met wagen te rijden). Vervangende wielen waren en zijn nog steeds niet leverbaar en niet te bestellen. Je kunt aangeven dat je een mail wilt krijgen als ze er weer zijn, 1x gehad, meteen naar de website, nog altijd niet leverbaar (???). Klantenservice vrijwel niet bereikbaar en je kunt in het contactformulier niet simpelweg vragen of deze wielen er ooit nog komen of dat er een alternatief is. Deze week breng ik de wagen maar naar de stort terwijl deze op de voorwielen na helemaal prima is. Deze wieltjes krijgen op de website van Maxi-Cosi beoordeling 1,5/5. Niet vreemd dat de klantenservice algemeen ook niet best wordt beoordeeld. Zonde!
Wat een geweldige klantenservice
Wat een geweldige klantenservice – beter kan niet!
Ik heb nu denk 3 jaar een autostoel van…
Ik heb nu denk 3 jaar een autostoel van Maxi-Cosi, nu is de stoel al 1 keer kapot gegaan, daarvoor nieuwe gehad, alleen nu is de nieuwe ook weer kapot. Hier een melding van gemaakt.
Ze staan voor veiligheid staat voorop, en nu is me stoel dus kapot en rijdt in elke dag onveilig met een baby rond!!
Want ze schepen me af met 30% korting voor nieuwe!
In 3 jaar tijd 2 autostoelen kapot, schandalig bedrijf zeg!
En telefonische niet eens kunnen bereiken, en elke keer zelf achter de mail aan zitten!
Vind SLECHT!!!!
Na 1 jaar geleden de MC TANZA I-SIZE…
Na 1 jaar geleden de MC TANZA I-SIZE FULL BLACK AMAZON in bezit te hebben, is de zijkant van de rugleuning begonnen te piepen. Heel erg irritant tijdens het rijden! 3 weken geleden hier contact voor opgenomen via de chat. Die dag nog een mail gehad of ik een video ervan kan sturen, dat heb ik dezelfde dag nog aangeleverd.
Nu zijn we 3 weken verder en heb ik nog een aantal mails erachter aan gestuurd, de reactie van Maxi Cosi is wij zijn ermee bezig.. Ik begrijp niet dat je als zo een groot merk zo een slechte en belabberde klantenservice kan hebben, ze pakken niks op ik moet er continu zelf achteraan gaan.
Mensen koop geen Maxi Cosi er zijn genoeg andere alternatieven!
1 ster is zelfs te veel voor deze prutsers!
Autostoel fabrieksfout en zeer slechte service van MaxiCosi.nl
Titan S Comfort i-Size aangeschaft bij de website van Maxi Cosi.
De autostoel heeft sinds de aankoop een gedraaid gordel. (fabrieksfout)
Oplossing van Maxi Cosi: Opsturen en 10 werkdagen zonder autostoel zitten, de consument moet het zelf maar oplossen hoe ze in de tussen tijd een kind vervoeren.
Voor mij geen Maxi Cosi meer, zeer slechte service.
Je kan Maxi Cosi heel moeilijk bereiken, slechts op 3 specifieke dagen tussen 09:00 - 13:00.
Op je e-mail reageren ze vaak ook niet of pas na een paar weken.
Waardeloze klantenservice.
Waardeloze klantenservice.
Er zitten een paar robots aan de telefoon die lijstjes oplezen; dat is geen klantenservice maar een automatische beantwoording. Administratieve drempels opwerpen om een product aan te kunnen melden met geen enkel oog voor klantgerichtheid.
Bovendien raken ze ingediende informatie kwijt, weten ze niet waarom bepaalde informatie eigenlijk nodig is, reageren ze bijzonder langzaam en niet conform de op hun website gestelde reactie termijnen en handelen ze simpelweg in strijd met consumentenrecht.
Er is melding gemaakt bij de ACM
Zeer teleurgesteld in de Leona 2 buggy
Goed geholpen na probleem met Leona 2 buggy
Ik had eerder een negatieve ervaring met de Maxi-Cosi Leona 2 buggy vanwege problemen met het inklapmechanisme en de zitting. Ik was destijds erg teleurgesteld, omdat ik meer kwaliteit verwachtte in deze prijsklasse.
Gelukkig ben ik uiteindelijk erg goed geholpen door de klantenservice. Er is goed naar mijn situatie gekeken en ik mocht zelfs een nieuwe buggy uitkiezen. Dat waardeer ik enorm!
Fijn dat het probleem serieus is genomen en netjes is opgelost. Nu kan ik weer met vertrouwen op pad met mijn kindje.
Frame kinderwagen na 1,5 maand kapot
Frame kinderwagen na 1,5 maand kapot, contact kan maar op bepaalde dagen tot 13:00, handig als je moet werken doordeweeks. Reparatie van frame duurt 3-4 weken, en je krijgt geen vervangend toetstel! Gekocht via VanAsten babystore, naar daar opgestuurd, ligt daar nu een week en nog steeds niet opgehaald door maxi cosi. Al met al waardeloze service
Klanten,- en serviceniveau minimaal
Ons kindje had heupdysplasie en had dus een spreidbroekje nodig. Bij Maxi Cosi kan je speciale autostoelen huren zodat je toch je kindje goed vervoeren kan. Mooie service, want er is geen autostoel te koop voor heupdysplasie. Via aanvraagformulier snel reactie op de mail ontvangen en direct de borg van 250 euro overgemaakt. Gelukkig mocht na 3 maanden het spreidbroekje uit, dus direct gemaild naar Maxi Cosi hoe wij de stoel konden retourneren. Aardig snel reactie en een retour verzendlabel ontvangen.
Hierna werd het wekenlang stil. Gemaild: geen reactie. Na een tijd weer gemaild: geen reactie. Klantenservice willen bellen: Niet bereikbaar. Chat op de website: Staat uit. Eindelijk mail ontvangen: Het bedrag zou al aan ons overgemaakt zijn. Hier reactie op gegeven. Weer weken stil. Opnieuw gebeld: "ik zet het door naar finance". Weer stil. Weer contact via mail opgenomen. "Er is iemand op vakantie". Weer gebeld naar de klantenservice. Weer geen oplossing. Uiteindelijk een mail gestuurd waarin ik aangaf dat ze het binnen een dag moesten oplossen, en ik anders juridische stappen zou ondernemen. Zelfde dag bericht terug met excuses. Er was een fout gemaakt en ik zou binnen een week het resterende bedrag ontvangen. Helaas na een week geen bedrag terug ontvangen. Weer gemaild. Geen reactie. Wel eindelijk het resterende bedrag terug. Heeft 2,5 maand geduurd in totaal.
Tip: Als je enige service verwacht van een product van Maxi Cosi: Schaf het niet aan.
Geen contact mogelijk
Geen contact mogelijk, ben enkele weken bezig met een retour. Heb nog niks ontvangen. Via email, chat en telefonisch reageren zij niet!
Zeer teleurstellende service – geen vertrouwen meer in Maxi-Cosi
Wat een frustrerende ervaring. We hebben herhaaldelijk geprobeerd om contact op te nemen met de klantendienst binnen de aangegeven openingsuren, maar krijgen telkens de melding dat we buiten de uren bellen. Onmogelijk om iemand te bereiken.
Onze bestelling is fout gelopen en er is tot op vandaag géén oplossing geboden. Geen retourbonnen, geen terugbetaling, geen klantgerichtheid. De communicatie is onbestaande en de klantenservice is simpelweg ondermaats. Meer dan 300 euro zit er vast van ons.
We hadden hoge verwachtingen van een merk als Maxi-Cosi, maar die zijn volledig de grond ingeboord. Als dit de manier is waarop jullie omgaan met klanten, dan kunnen we dit merk onmogelijk nog aanbevelen aan wie dan ook in onze omgeving.
Absoluut geen aanrader. Zeer teleurgesteld.
Slechte levensduur, reparatie peper duur
Na dat onze maxi-Cosi 360 base defect is gegaan, 11 maanden na aankoop, is deze gratis vervangen. Erg zonde want het was enkel een plastic lip die vervangen had hoeven te worden. Niet erg duurzaam.
Nu na 4 jaar is de maxi cosi defect. De hendel die je omhoog en omlaag hoort te kunnen bewegen, vergrendeld niet meer aan één zijde.
Wij kozen voor maxi cosi omdat we dachten dat het degelijke producten zijn. Immers een hoog segment, als je naar de prijzen kijkt.
Maxi-Cosi heeft ons een voorstel gedaan voor herstel. Dit kost de helft van een nieuwe Maxi-Cosi. Totaal niet in verhouding.
Voor ons geen Maxi-Cosi meer de degelijkheid is ver te zoeken en de prijzen zijn veel te hoog voor de prijzen die ze leveren.
Ga voor een goedkoper alternatief. Alles is europees goedgekeurd dus dat zit wel snor. In het goedkopere segment kan bij een groot defect simpel over worden gegaan tot nieuwe aankoop. Zelfs dan zit je vaak niet aan de nieuwprijs van 1 product van Maxi-Cosi.
Belabberde service
Als eerste bijna geen contact te krijgen, na 4 keer het contactformulier te hebben ingevuld krijgen we eindelijk reactie.
Helaas zonder resultaat, want een bevestigingsclipje om onze buggy ingeklapt te houden kan onmogelijk nabesteld worden. Deze was bij ons afgebroken na een vliegreis.
Voor onze volgende spullen zeker geen maxi cosi.
Kinderstoel die kapot is terug laten…
Kinderstoel die kapot is terug laten sturen door prenatal. Krijg je m vervolgens terug omdat ie vies is. Kleintje van mijn zusje had de dag ervoor een banaan in dat ding gegeten. Kleine moeite maxi Cosi om er even een doekje overheen te halen zeker als ik een kapotte stoel van jullie in mijn bezit heb. Echt waardeloos en super kinderachtig!
Bestelling klopt niet met wat…
Bestelling klopt niet met wat aangegeven wordt op de website. Ik probeer contact op te nemen met de klantenservice en bel binnen de aangegeven beschikbare tijden. Aan de telefoon krijg ik te horen dat ik buiten de beschikbare tijden bel en ook de chatbot is niet beschikbaar. Heb nu al spijt van mijn aankopen.
Nauwelijks bereikbaar volgens de…
Nauwelijks bereikbaar volgens de aangegeven tijden op de site. Er speelt steeds een bandje dat ze niet bereikbaar zijn, terwijl er op de site staat maandag, dinsdag, donderdag van 09.00-13.00 bereikbaar via telefoon. Maandag en dinsdag beide dagen meerdere malen gebeld.