1. Dierenwinkel

Bij Maxipets draait alles om de liefde voor huisdieren. Wij zijn er niet alleen voor de basisbehoeften, maar ook om jouw huisdier écht gelukkig te maken. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en persoonlijke service. We bieden niet alleen de beste producten, maar denken ook aan het welzijn van jouw huisdier. Van duurzame speeltjes tot gezonde voeding en de nieuwste gadgets—bij ons vind je alles wat jouw trouwe vriend nodig heeft. Onze passie voor dieren zie je terug in elke keuze die we maken, zodat jij en je huisdier samen kunnen genieten van het beste leven.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Dubbele hondenuitlaatriem

Snelle levering, maar helaas is er maar 1 makkelijk bedienbaar met de rem, de ander gaat zo stroef dat het met twee handen moet, en hij draait prima naar rechts, terwijl hij naar links minder makkelijk zwenkt. Ook zit er een zaklampje op, alleen doet die het niet. (Nee ook niet met batterij). Dus ik zal hem niet nogmaals halen van dit merk.

23 augustus 2025

Geweldige drinkfontein en goede service.

In februari 2024 kochten we via Bol de Maxipets drinkfontein. Deze drinkfontein is bijzonder geruisloos. Onze eerdere drinkfonteinen maakten altijd meer geluid. Onze katten drinken heel goed uit deze fontein en kunnen geen water er uit scheppen met hun pootjes. Helaas ging na meer dan een jaar het pompje kapot. Maxipets heeft daar heel goed op gereageerd en nu hebben we weer een werkende drinkfontein.

26 juli 2025

Antwoord van Maxipets

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat de katten zo goed drinken en dat jullie tevreden zijn over de stille werking. Jammer van het pompje, maar gelukkig hebben we het snel kunnen oplossen. Als er in de toekomst nog iets is, laat het gerust weten.

Groetjes,
Team Maxipets

Professional hairclipper aangekregen…

Professional hairclipper aangekregen maar geen boek gekregen zoals beschreven stond bij de aankoop.
Vachtverzorging voor honden.
Zojuist gekeken in mijn email en mijn spam. Niks ontvangen

15 februari 2025

Beste Liesbet,

Bedankt voor uw review! Het spijt ons te horen dat u het eBook niet heeft ontvangen. We hebben het inmiddels via e-mail naar u verzonden. Mocht u deze niet in uw inbox zien, dan raden we aan om ook even in de spam/reclamefolder te kijken.

Als u het eBook daar ook niet kunt vinden, laat het ons gerust weten. We sturen het dan graag opnieuw naar u op!

Max
Team Maxipets

Snelle service.

Snelle service.
En de anti-blafband werkt super!

4 oktober 2024

Antwoord van Maxipets

Bedankt voor je fantastische review en de vijf sterren! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en dat de anti-blafband zo goed werkt. 😊 Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering
het apparaat werkt perfect

28 september 2024

Antwoord van Maxipets

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat de levering snel was en dat het apparaat perfect werkt. 😊 We waarderen je vertrouwen in Maxipets en staan altijd voor je klaar als je nog iets nodig hebt!

Zeer tevreden

Snelle levering en de hondjes zijn er blij mee.

8 augustus 2024

Antwoord van Maxipets

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de hondjes blij zijn met hun nieuwe spullen! 🐶💖 Bedankt voor je mooie review en voor het kiezen van Maxipets. We staan altijd voor je klaar!