Dårlig oplevelse. Bestilte USB-kabler, men opgave at vente på dem efter 7 hverdage. Den forventede leveringstid var indenfor 4 hverdage. En enkelt henvendelse fra mig gav som svar at de nok skulle ko... Toon meer
Hurtig levering op mod jul. Produktet var desværre fejlbehæftet. Maxipro.dk sendte uopfordret tilfredhedsundersøgelse, hvor jeg gjorde opmærksom på fejl. Maxipro.dk sendte penge retur uden at jeg h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På MAXiPRO.dk forstår vi vigtigheden af at have det rigtige værktøj og de rigtige produkter, uanset om du er i gang med et indendørs designprojekt eller forbedrer din have. Vores bredde af produktsortiment dækker alt fra stilfulde møbler og dekorative elementer til effektive haveværktøjer og udendørs belysning, hvilket gør det nemt for dig at finde præcis, hvad du har brug for for at realisere dine drømme. Indendørs tilbyder vi et bredt udvalg af moderne og klassiske møbler, belysning, køkkenudstyr, og dekorative tilbehør, der kan forvandle ethvert rum til et indbydende og funktionelt hjem. Uanset om du renoverer dit køkken, opdaterer din stue eller organiserer dit hjemmekontor, har vi de produkter, der matcher din stil og budget. Udendørs har vi alt, hvad du behøver for at skabe en indbydende og afslappende have. Fra havemøbler, der inviterer til afslapning og samvær, til haveværktøjer, der holder din have i topform, og udendørs belysning, der skaber den perfekte stemning. Vores produkter er nøje udvalgt for deres kvalitet og holdbarhed, sikrer, at du kan nyde dit udendørs rum år efter år. Hos MAXiPRO.dk er vi dedikerede til at tilbyde produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, kombineret med fremragende kundeservice. Vi opdaterer løbende vores sortiment for at inkludere de nyeste produkter og teknologier, så du altid har adgang til det bedste på markedet. Besøg MAXiPRO.dk i dag og lad os hjælpe dig med at gøre dine indendørs og udendørs rum mere behagelige, funktionelle og stilfulde. Med et så omfattende udvalg af produkter er vi sikre på, at du vil finde alt, hvad du har brug for for at skabe dit drømmehjem og have. Start din forvandling i dag med MAXiPRO.dk - din partner i hjemmet og haven forbedringer.
Vejlsøvej 51, 8600, Silkeborg, Denemarken
- kontakt@maxipro.dk
- maxipro.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestilt vare blev leveret 2 dage efter.
Bestilt vare blev leveret 2 dage efter.
Så det er bare super :-)
Hvis man kunne give minus stjerner fik…
Hvis man kunne give minus stjerner fik ville jeg give det.Efter at havde ventet på min ordre i 5dag skrev jeg til dem,fik svar at den var de i løbet af 2 dage.Så gik der yderlig 2dage så var varen udsolgt (det ringeste firma)handel der aldrig
Jeg skal huske mig selv på at jeg…
Jeg skal huske mig selv på at jeg ALDRIG, vil handle ved dette firma igen.
På deres hjemmeside reklamere de med, at de levere inden for 4 hverdage. Da jeg ikke høre noget på anden dagen, skriver jeg hvornår jeg får min varer leveret. Hvor de skriver, inden for få dage skulle jeg gerne modtage pakken og jeg får direkte besked når pakken er på vej.
Om aftenen på tredje dagen, har jeg stadig ikke hørt noget. Så skriver at hvis de ikke får sendt pakken næste dag, så vil jeg gerne annullere ordren. Så får jeg besked om at nu den lige pludselig på fjernlager og den er forsinket..!
Så jeg får at vide at de annullere ordren efter mit ønske. Nu mangler der kun at de ophæver reserveringen af pengene, spændende hvornår det bliver?????
Kabler blev ikke leveret
Dårlig oplevelse.
Bestilte USB-kabler, men opgave at vente på dem efter 7 hverdage. Den forventede leveringstid var indenfor 4 hverdage. En enkelt henvendelse fra mig gav som svar at de nok skulle komme i løbet af et par dage. Næste henvendelse blev ikke besvaret.
Super.
Har aldrig handlet her før, men jagten på den bedste pris på produktet jeg ønskede, fik mig på deres hjemmeside. Det er sådan det fungerer i dag. Alt var fint, og derfor ved jeg nu at jeg trygt kan handle der igen. 😁👍
Har bestilt en varer fra dem som stadig…
Har bestilt en varer fra dem som stadig ikke er kommet endnu skriver til dem både SMS og mail har ventet i 14 dage og har stadig ikke modtaget noget endnu det eneste de skrev til mig var at det ville komme om fredagen og har ikke hørt noget siden forfærdelig kundeservice føler bare man bliver mega hamrende snydt
Og de er bare ikke til at få fat på
Troede jeg havde købt en vandrestav men…
Troede jeg havde købt en vandrestav men det viste sig at der var 2 :-)
Fremragende og lynhurtig service
Jeg købte to emalje Puchkrus på hjemmesiden. På den ene gik hanken i stykker efter første brug. Jeg kontaktede hjemmesiden og reklamerede over dette via deres kontaktformular - en time senere havde jeg fået et svar hvor de beklagede fejler på kruset, samt en mail vedr. forsendelse af et nyt krus, som jeg kunne hente i pakkeshoppen få dage efter. Det kan efter min mening ikke være bedre service!
Jeg handler gerne på denne hjemmeside igen.
God service og varerne kom hurtigt.
God service og varerne kom hurtigt.
Super
De havde det jeg skulle bruge til billige penge, varene kom hurtigt. Så har intet at klage over.
En riktigt usel firma
En riktigt usel firma. Jag lade en beställning på en vara och fick en orderbekräftelse och sedan händer ingenting. Det går inte att ringa eftersom de har en telefonsvarare och de svarar inte heller på någon av de tre mejl som skickat på till deras kontakt e-post adress och via formulär på deras hemsida. Produkten som jag beställde finns på lager enligt deras hemsida, men nu har de höjt priset. Det har gått mer än 2 veckor utan svar från deras sida.

Antwoord van MAXiPRO
Hurtig levering op mod jul.
Hurtig levering op mod jul.
Produktet var desværre fejlbehæftet.
Maxipro.dk sendte penge retur uden at jeg har bedt om det, og forklarede at produktet ikke levede op til deres kvalitetskrav og de ville udfase det.
Nemt at bestille og hurtig levering
Produkt som beskrevet og hurtig levering
Fin vare, fint firma.
Fin vare, ser det ud til. Har ikke prøvet blenderen endnu. Hurtig levering og hurtig respons fra Kundeservice.
Umuligt at kontakte virksomheden
Den 27/12-22 ringede jeg til virksomheden vedr. et produkt. En telefonsvarer opfordrede mig til at maile i stedet for, med lovning om svar indenfor 6-24 timer. Jeg har stadig intet hørt! Man kan åbenbart ikke komme i kontakt med dem.
Lees meer over geverifieerde reviews.