Via instagram ben ik terecht gekomen bij Mayli Jewels. Vond de content over een Jade “custom sourcing experience” trip fantastisch om naar te kijken, het leek me geweldig om aan mee te doen. Vlak daar... Toon meer
Ik ken Mayli (Nhi en Du) van de diverse beurzen waar ik haar trof; altijd vol passie en enthousiasme en zulke mooie handgemaakte (eerlijke) producten. Ze denkt altijd mee en geeft dat beetje extra lie... Toon meer
Zeer vriendelijke en eerlijke mensen. Vorig jaar een mooie ketting met hanger gekocht op de Antwerpse markt. Jammer genoeg kwam de ketting los door een las-foutje en verloor ik de hanger. Ik moch... Toon meer
Ik was met mijn man op het north sea jazzfestival en daar zagen we de stand van Mayli Jewels. Wat een prachtige sieraden, maar ook ontzettend oprechte en open mensen die ons ontvingen. Ik heb samen me... Toon meer
Founded in May, 2014. Designed for Simplicity. Dainty, fine jewerly with endless combinations. Made to style with your wedding bands, heirloom- and favorite pieces.
Nederland
- info@maylijewels.com
- mayli-jewels.com
Vraagt klanten om een review
Top service
Kan niet anders zeggen dan dat het een fijne winkel is. Goede service zijn erg vriendelijk en helpen je graag de sieraden ja die spreken voor zich. Goede kwaliteit. Wat ook erg leuk is, is dat ze aandacht besteden aan het verpakken van je sieraden het ziet er top uit
Het is mij uitstekend bevallen
De bestelde ketting is naar alle…
De bestelde ketting is naar alle tevredenheid. Echter heeft het even geduurd voordat ik het heb ontvangen. Ik heb wel netjes een mail gekregen met de melding dat het langer zou duren, maar daarin werd het beloofde moment van versturen wederom niet gehaald.
Tip: zeg liever helemaal niet wanneer het verstuurd wordt, als je niet zeker bent of het wel lukt.

Antwoord van Mayli Jewels
Fijne persoonlijke hulp bij bestelling
Bijna 3 weken na mijn bestelling heb ik…
Bijna 3 weken na mijn bestelling heb ik nog steeds geen pakje ontvangen. Ook krijg ik geen reactie meer via het contactformulier van de website of via email. Dit is geen goede dienstverlening en is niet acceptabel.

Heel blij met aankoop
Heel blij met mijn zilveren ketting en de hangers. Mooie kleur en een perfect moederdagcadeau!
Hele mooie ketting en super…
Hele mooie ketting en super klantvriendelijk. Vond alleen de website klein beetje onduidelijk. Maar dit was snel opgelost na telefonisch contact. Al met al een aanrader om iets moois te kopen!
Wauw!
In een woord: wauw! Wat een mooie, bijzondere, subtiele ketting. Fijn contact via Instagram en hele snelle levering. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop!
Heel blij met mijn ketting met…
Heel blij met mijn ketting met initialen en steen onvoorwaardelijke liefde 🧡 met de letters van mijn kleinkinderen 💙
Leuke collectie
Leuke collectie, mooie sieraden. Goed verzorgd en mooi ingepakt. Er wordt aandacht aan besteed.
Heel erg bedankt
Heel erg bedankt voor mijn mooie ringen, ik draag ze iedere dag! Heel blij mee, ook de verpakking was mooi. Tot de volgende keer!
Hele fijne service en mooie sieraden!
Hele fijne service, goed geholpen om te kunnen kiezen uit alle mooie sieraden! De ketting kwam mooi en veilig verpakt aan en de kwaliteit ziet er super uit! Aanrader dus!
Helaas…
Ik werd goed geholpen het per ongeluk verkeerde artikel om te ruilen. Het product is echt zeer zwak. Bij eerst keer in doen al verbogen/stuk en dat voor zo’n hoge prijs. Kwaliteit/prijsverhouding klopt niet. Helaas kan ik het niet gebruiken voor mijn huwelijk over twee weken en moet ik op zoek naar iets anders terwijl ik al zoveel geld had uitgegeven.

Super fijne shop!
Snelle bezorging, mooi ingepakt met persoonlijk berichtje erbij. Meermaals besteld en altijd blij mee!
Perfecte ring gevonden!
De ring is precies zo als op de foto’s, en de maat was perfect! Super leuke verpakking met een persoonlijk briefje er bij :)
Mijn bestelling was niet mogelijk ivm…
Mijn bestelling was niet mogelijk ivm leverings problemen. Er werd meteen een goed alternatief geboden wat ik ook op tijd binnen had. De ketting met geboortesteen was erg mooi, ook vind ik de snelle service en goede communicatie een pluspunt!