4,4

Uitstekend

3 items op laten halen om te recyclen.
2 vriendelijke heren kwamen de spullen ophalen, keurig op tijd en snel en efficiënt geholpen

2 juni 2025

Erg goede ervaring met dit bedrijf

Erg goede ervaring met dit bedrijf. Goed contact, drie verhuizers die uiterst vriendelijk waren, bereid om echt hard te werken. Hebben zelf een hele lastige kast naar boven getild, meteen tot in de slaapkamer. Uiterst behulpzaam!

17 december 2024

Geweldig

Geweldig. De heren hebben mijn grote pax kast verhuisd incl montage en demontage. De twee heren waren zeer vakkundig en hebben de kast perfect in elkaar gezet. Kast lijkt nog als nieuw. Kan ze zeker aanraden voor je verhuizing

26 mei 2024

Complete verhuizing

M'n Spullen laten verhuizen door dit bedrijf vandaag op zo 14 april 2024. Zeer goede ervaringen aan over gehouden. Keurig op tijd. En netjes en snel verhuisd ook zoals afgesproken!

14 april 2024

Heel onvriendelijk en onveilig gevoel

Heel onvriendelijk, ik heb meerdere keren gevraagd of ik kon betalen met pin en dat kon allemaal, tot het moment dat ik dus moest betalen. toen moest ik ineens contant (veel meer dan afgesproken) betalen. De mannen lieten mij niet zelf contant pinnen en liepen helemaal mee naar de automaat. Voelde echt niet fijn. Aan het einde vragen ze je een goede review te doen voor een kleine vergoeding. Niet netjes. En ik denk dat ze daardoor ook veel goede reviews hebben.

18 april 2023
Logo MBI Verhuisservice

Antwoord van MBI Verhuisservice

Beste onbekende klant,

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de situatie die u heeft ervaren. Echter, na zorgvuldige controle van ons klantenbestand, moeten wij vaststellen dat uw gegevens niet voorkomen in onze administratie op de door u aangegeven verhuisdatum van 18 april 2023. Dit betekent dat wij u op die dag niet hebben verhuisd.

Wij nemen klanttevredenheid uiterst serieus en wat u beschrijft past niet bij de service die wij nastreven. Wij verzoeken u vriendelijk om deze review te verwijderen, aangezien het lijkt te gaan om een misverstand of een vergissing betreffende het door u ingeschakelde bedrijf.

Mocht u echter stellig van mening zijn dat deze ervaring met ons bedrijf heeft plaatsgevonden, dan staan wij open voor dialoog. Wij nodigen u uit om direct contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn vastberaden om samen met u tot een passende oplossing te komen. U kunt ons bereiken via 0618832143 of info@mbiverhuisservice.nl met vermelding van uw naam en eventuele aanvullende details die kunnen helpen bij het verhelderen van deze kwestie.

Wij waarderen uw feedback en zien dit als een kans om onze dienstverlening waar nodig te verbeteren. Het is ons doel om iedere klant tevreden te stellen en een positieve ervaring te bieden.

Snel, flexibel en kundig

Verhuizen in de drukke binnenstad is geen 'standaard werk'. MBI verhuisservice heeft mij heel goed geholpen om alles soepel te laten verlopen.

11 juli 2023

Het bedrijf bracht mij in problemen…

Het bedrijf bracht mij in problemen doordat de verhuizers op de dag van de verhuizing de spullen te zwaar vonden en niet wilden verhuizen. Ze waren er op de dag van de verhuizing maar na alles bekeken te hebben reden ze weg zonder mij zelfs te informeren of ook maar iets tegen mij te zeggen. Ik ben nog nooit zo grof behandeld. Ze toonden geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel door mij gewoon te laten staan met al mijn spullen terwijl het alleen die dag verhuisd kon worden. Ze hebben mij daarmee een enorm probleem bezorgd. Het is een schandalig bedrijf en ik wil bij deze iedereen waarschuwen.

5 juli 2022

Top verhuizers

Tot 2 keer toe verhuisd met dit bedrijf en altijd goed geholpen. Verhuizers zijn punctueel en hebben verstand van hun vak.

8 mei 2022

Snelle, fijne service voor een goede prijs

Ik heb een ladekast die ik via marktplaats gekocht had vervoerd met deze verhuisservice. Het was snel geregeld, heel vriendelijke en behulpzame chauffeur en ook nog eens een goede prijs. Lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar 👌🏼.

12 maart 2021
Reviews in alle talen tonen. (24 reviews)