producten gekocht maar zag bij de bevestiging dat er iets mis is gegaan met mijn adres gegevens. Op telefoon en email wordt niet gereageerd; probeer dit al een week lang nu. lijkt vooralsnog een onbet... Toon meer

Super leuke bandjes en fijn om te dragen. Alsook een super klantenservice! Hadden twee keer maat large besteld maar deze bleken niet dezelfde lengte te hebben. Mailtje gestuurd en kregen meteen antwoo... Toon meer

Organisatie met een goed initiatief en een mooie missie! Vriendelijke mensen, snelle reactie en ze leveren uitmuntende service. De armbanden en kettinkjes zijn prachtig en van zeer goede kwaliteit... Toon meer

Een goed doel, leuke producten en een uitstekende klantenservice. Het laatste kwam tot uiting toen de door mij bestelde armband te klein bleek te zijn. Binnen no time was deze omgeruild voor de juiste... Toon meer

1. Sieradenfabrikant
  2. Winkel in modeaccessoires
  3. Sieradenwinkel

Onze oceanen worden overspoeld met plastic. Desastreus voor al het leven. Ook dat van ons. Tijd voor verandering. Tijd voor bewustzijn en een schonere oceaan. Daar dragen wij met “MBRC the ocean” graag ons steentje aan bij. 100% gerecycled plastic De touwen in onze producten zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, grotendeels afkomstig uit de oceaan. Ook hebben we producten waarvan de touwen gemaakt zijn van gerecyclede PET flessen. Zo maken we er toch iets moois van en stimuleren we de vraag naar gerecycled plastic! Iedere armband steunt de strijd tegen de plastic soep!! Door onze armbanden te maken van 100% recycled plastics (o.a. oude visnetten en gerecyclede PET flessen) stimuleren we de vraag naar dit plastic afval; voor MBRC dus een waardevolle grondstof! Daarnaast geven we graag en gul: meer dan 15% van onze bruto marge doneren we aan de strijd tegen de plastic soep. It's time to change! Genoeg is genoeg Last but not least willen we het bewustzijn onder de mensen vergroten. Met een ‘MBRC the ocean’ draag je niet alleen iets moois, het is ook een statement. Genoeg is genoeg. Wij omarmen een betere wereld! Wij hopen dat jij er net zo over denkt! Team MBRC the ocean https://www.mbrctheocean.com/pages/contact

3,7

Gemiddeld

Geweldig geholpen!

In eerste instantie een verkeerde maat besteld. Nadat ik hierover gebeld had en deze opgestuurd had kreeg ik twee dagen later de juiste armband binnen. Top!

10 maart 2020

Ga zo door

Het was snel en leuk verpakt. Helaas draag ik het niet zo veel. Maar het geld gaat na een goed doel

Mooi initiatief

De site is overzichtelijk, het leveren ging snel en in prima verpakking. Ik vind alleen de kwaliteit van het product iets tegenvallen.
Wel een mooi doel.

Top geregeld

Top geregeld, eerste armband was iets te groot even gebeld en geen probleem even terug gestuurd en twee dagen later een nieuwe gekregen en nu de juiste maat. Erg blij mee sluiting is ook perfect

Super!

👍👍👍
Super leuk en ook een super doel!

18 februari 2020

Ontevreden!!

Een jaar geleden een eerste armband gekocht. Hiervan liet de magneet sluiting makkelijk los waardoor deze verloren.
Recentelijk toch weer 2 nieuwe gekocht. 1 met magneet en 1 met harpsluiting. De harpsluitig werkt ok, maatjes bandje zelf onthechtte. Bij de magneetsluiting is het bandje los gekomen van de sluiting. Al met al zeer ontevreden.

5 februari 2020
Logo MBRC the ocean

Antwoord van MBRC the ocean

Beste Eduard,

Jammer om te horen dat je ontevreden bent.
Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice?
Bij problemen met een van onze items zorgen wij altijd voor een passende oplossing.
Onze klantenservice is te bereiken via info@mbrctheocean.com

Alsnog een fijne avond.

TEAM MBRC

Blij met het contact de mensen denken…

Blij met het contact de mensen denken met je mee en nemen contact op als je iets fout hebt ingevuld ten gunste van de koper echt super en materialen zien er prachtig uit echt Top.

Uitstekende keuze!

Ik heb meerdere armbandjes en ze bevallen zeer goed. Snelle levering en goede kwaliteit! En ook nog voor een goed doel.

Fijn bandje

Fijn bandje, draag hem nu al meer dan een jaar. Zwem er ook mee. Blij mee!

4 februari 2020
Toon reviews in alle talen. (74 reviews)