Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sålde min bil till dem, super proffsig inköpare (Linus) som visste vad han gjorde och var tydlig och vägledande genom processen. Rekommenderar starkt att göra affärer med dem!

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Online marktplaats
  3. Verkoper van tweedehands auto's

Geschreven door het bedrijf

M Cars Online är en digital bilförmedling som gör bilaffären smidigare och tryggare för privatpersoner. Vi hanterar hela försäljningsprocessen – från värdering och prisförslag till hämtning och betalning på plats. Vi finns tillgängliga alla dagar mellan 10:00 och 23:00 för att ge dig bästa möjliga service. Tveka inte på att ringa oss: 08-7087080. Välkommen till framtidens bilhandel med M Cars Online!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Sålde min bil till dem

22 april 2026

Pålitlig bilfirma

Både proffsigt och personligt bemötande, och pålitliga om något krånglar. Filip har varit guld värd genom hela processen, från provkörning till hemleverans och suverän hjälp när det kört ihop sig. Skulle inte tveka att köpa en till bil härifrån!

2 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Linus var en stjärna genom hela…

Linus var en stjärna genom hela processen, proffsigt bemötande från första samtalet till försäljningen av min bil. Kände mig trygg och kändes som att jag definitivt inte blev lurad på något sätt. Stort tack! Rekommenderas varmt.

26 maart 2026

Köpte en XC70

Sålde en bil för någon vecka sen till killarna. Fick ögonen upp för en XC70. Har varit runt flertal företag som lovat att ”bilarna är i toppskick och finns inga skador” på dem.. Har fått vända flertal gånger. När företaget la ut en XC70 så blev det ett samtal direkt! Besökte dem 2 dagar efter och bilen var i toppskick! Filip höll allt han lovade! Bilen levererades hem till mig dagen efter med sommardäck och skulle det vara ”några konstigheter” så är det bara att ringa!

Rekommenderar dessa alla dagar i veckan! Håller det dem säger och läser allt annat!

/ Stolt ägaren av en fräsch XC70

23 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min upplevelse av att sälja bil via M…

Min upplevelse av att sälja bil via M Cars har verkligen varit toppen!
Jag har aldrig sålt bil på detta sätt förut och var en aning orolig för hur processen skulle gå till osv. Filip var en grym säljare som både var tydlig, kommunikativ, tillgänglig hela tiden och stöttande i min oro. Toppklass!

29 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt professionella och trevliga…

Riktigt professionella och trevliga personal. Från första samtal tills slutet.
De är seriösa och jag fått den belopp per bilen som de lovade.
Under tiden de hjälpte mig med hela processen. De är lugna och har riktig tålamod.
Jag är jätte nöjd för hela service och när jag ska sälja nästa gång bilen, då ska jag göra bara hos de.
Rekommenderar varmt.

26 september 2025

Wonderful experience

Wonderful experience, very attentive people working, everything went so smoothly. Highly recommended if you want to sell or buy a car, you won't regret it.

26 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag tog kontakt med flera olika säljare…

Jag tog kontakt med flera olika säljare inför mitt köp av ny bil. Även fast det inte blev en affär med just M Cars så vill jag ändå ge en varm rekommendation pga deras seriösa engagemang och känsla för service

4 maart 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.