Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Øv øv øv, jeg har ikke været på mCDonalds i mange år og fik lige muligheden for at tage den i Kolding. Service var ok men maden har da mistet sin værdi i forhold til prisen og jeg er en ellers mege... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aarhus Banegård Mcdonald ALDRIG igen - om så mine børnrbørn lægger sig på knæ. MØJ beskidt og larm fra unge som tilsyneladende ejede stedet. Vorherre bevares og det koster penge - trist

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mcdonals kalundborg. Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjordt det. Men hvis men elsker kold mad, lang vente tid, og mangler på jeres bestilling er dette stedet for dig/jer. Ved første besøg... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

McDonald’s Silkeborgvej i Herning - helt ærlig! Læs nu jeres ordrer ordentligt og lever, hvad der bliver bestilt! Det er ok at glemme en bestilt vare en enkel gang, men det behøver ikke at ske hver an... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Dårlig hygiejne

Corona eller ej så skal hygiejne standarden på et spisested bare være i orden! Vi så under vores besøg ikke skyggen af nogen som havde noget ansvar for rengøring i restauranten. Der var flere skift ved flere af bordene uden at der én eneste gang blev tørret som meget som ét bord af! Heller ikke de elektroniske tavler som alle gæster bruger blev rengjort ( hvorfor kan man overhovedet bruge dem i denne tid?!) Synes det er disrespekt over for gæster og de erhvervsdrivende derude som gør et kæmpe hygiejnemæssigt arbejde for at vi kan åbne Danmark helt op igen. Fik ikke kontakt med personale om denne sag, da der var lang kø til kassen. Er meget undrende over at en stor kæde som McDonalds ikke har styr på hygiejne og ansvar for gæsterne.

7 juni 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er nok mere slik end mad

Det er nok mere slik end mad, men man ved, hvad man får. Jeg synes, at det er ret godt. Lidt underligt at billederne med maden er så store, når maden man modtager er så lille.

5 mei 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uhøflig service & medarbejder. Der kommer jeg bestemt ikke igen...

Jeg var forbi Mcdonalds i Sønderborg og bestille mad idag.
Da jeg kommer ud og åbner posen med mad mangler der 2 burger, jeg går så ind igen og fortæller at der mangler 2 burger, jeg bliver betjent af en blond gimpe bag disken som så siger at det gjorde der ihvertfald ikke fordi hun havde tjekket inden hun gav mig maden så jeg bedte hende kigge efter nu hvor hun jo stortset kalde mig en stor fed løgner, men kunne selv godt se de ikke var der..
Allerede der har hun en ubehøvlet attitude på, hun går så om bag ved i 5 minutter og kommer tilbage og giver mig så de 2 burger mens hun smiler på en flabet måde og siger ''her er er din mad...'' og ruller så øjne mens hun går væk..
Jeg får ikke engang et *beklager fejlen*
Og colaen var kun halvt fyldt op..
Jeg skal aldrig handle der igen og Jeg anbefaler det heller ikke til nogen andre...
Dette er ikke første gang de laver fejl i min bestilling, men bestemt den sidste.

30 april 2020

McDonald’s rosengårdcentret

McDonald’s rosengårdcentret! Dårlig og langsom service. Derudover laver de fejl i ordren og du får noget helt andet end hvad du har bestilt. De taler meget grimt til hinanden foran børn og generelt meget uhøflige.

28 april 2020

McDonalds Herning City

McDonalds Herning City: Har oplevet mange gang de ikke giver det rigtige med, så man bliver nød til at vende om efter der og mangler is i colaerne denne gang..... Det er for dårligt

26 april 2020

Dårlig Service

Hej Mc Donalds

I har råd til at få trofaste kunder til at få dårlig oplevelser vi tog en tur i drive in købte 4 bigtasty menuer til hele familien fik det hele undtaget 4 bigtasty burgere dybt useriøs at komme hjem og skulle spiser pomfritter og rugbrød næste gang køre vi på burger king der oplever man ikke dette 👎

13 april 2020

Dårlig service

Bestilte her til aften en Big Mac meny, da jeg kommer hjem og skal begynde at spise, mangler burgeren toppen og en bøf 🤷🏼‍♀️ Pomfritterne ligner nogle som er tygget i😡
Det var de par og firs kroner som røg ud af vinduet.
TA’ JER NU SAMMEN🙏

7 april 2020

Føler mig til grin

Ja man skal jo min. give en stjerne og den gives udelukket pga. en sød medarbejder, som lige brugte et par minutter på at underholde børnene ved at vise dem, hvordan deres skærme fungerede og det var så det.

En lang anmeldelse vil jeg fri jer fra, for den er allerede sendt til McDonald’s, men til jer andre, som overvejer at holde børnefødselsdag på McDonalds i Randers/Paderup, så vil mit råd være, lad vær - det er ikke penge værd 😒

8 maart 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gang på gang skuffer Middelfart mac d

Gang på gang skuffer Middelfart mac d.
Ikke hver anden gang men hver evig eneste gang man køre drive in bliver man snydt enten er ens mad pisse koldt, mangler halvdelen ellers har man fået noget forkert....
Det for dårligt og forstår ikke hvor den får gal på skærmen er alt korrekt men aldrig det rigtige man får..

17 april 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mcd Risskov

Mcd Risskov

Vi havde en rigtig god oplevelse i risskov. Vi havde købt vores mad i driven. Da vi kommer hjem opdager vi at vi mangler en pomfrit til menuen. Skuffet ringer vi derud og får fat i en meget hjælpsom medarbejder. Han tager ejerskab og undskylder meget. Til yder at vi kan komme og hente en ny pomfrit hvis vi ønsker det og det vil vi ikke fordi vi er kommet hjem og har delt den anden pomfrit. Så tilbyder han med det samme et gavebeviser. Nu har vi været ude og bruge den igen super god oplevelse.

11 maart 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

MC Donalds Skanderborg

MC Donalds Skanderborg
Var i dag på McD på vej fra Aalborg til Sjælland og hold nu op en oplevelse vi havde! Jeg og min veninde er selv gamle medarbejdere på McD og vi var begge imponerede over den fantastiske smagsoplevelse vi fik! Det var tydeligt at maden var helt frisklavet, servicen var hurtig og restauranten ren og pæn! Alt var lige som det skulle være mht tider og standarter! Et pragteksemplar af en restaurant! Dette er der mange andre restauranter der kan lære af! Så McD Skanderborg - tak for en fantastisk oplevelse!

19 augustus 2017

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.