Øv øv øv, jeg har ikke været på mCDonalds i mange år og fik lige muligheden for at tage den i Kolding. Service var ok men maden har da mistet sin værdi i forhold til prisen og jeg er en ellers mege... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Aarhus Banegård Mcdonald ALDRIG igen - om så mine børnrbørn lægger sig på knæ. MØJ beskidt og larm fra unge som tilsyneladende ejede stedet. Vorherre bevares og det koster penge - trist
Mcdonals kalundborg. Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjordt det. Men hvis men elsker kold mad, lang vente tid, og mangler på jeres bestilling er dette stedet for dig/jer. Ved første besøg... Toon meer
McDonald's Nykøbing Mors:
McDonald's Nykøbing Mors:
Det er simpelthen utroligt at man 3 gange i træk bestiller en stor latte med karamel. Men man får en mellem latte uden karamel. Altså er det ordblinde i har ansat eller er de bare skide ligeglade med hvad de laver? Man må vel bare finde et andet sted at købe sin kaffe. For jeres service bliver sgu kun ringere og ringere 🤬🤬
Iskold mad.
Jeg bestilte mad fra McDonalds Hillerød gennem Wolt. Maden blev ifølge appen lavet forholdsvis hurtigt, men der gik lang tid til det blev afhentet og jeg modtog derfor en pose burger og pomfritter der var iskolde og lige til at smide i skraldespanden. Wolt vil kun dække 20% af købet og resten må jeg jo så bare acceptere at jeg har tabt. Anmeldelsen her er givet på at McDonalds må have 80% af skylden i min oplevelse.
mcdonalds nørrebro
mcdonalds nørrebro Det er dårligt , hver gang jeg bestiller, mangler næsten halvdelen af ordren.
Stop samarbejde med Wolt
Kære McDonald: stop jeres samarbejde med Wolt. Vi fik leveret McDonalds-mad fra jeres restaurant på Falkonér Alle på Frederiksberg her til aften: maden var færdig 19:40 men blev først leveret klokken 20:10 - den var kun 30 grader og totalt slatten (det KAN ikke være i trit med sundhedsreguleringer). Colaen var væltet ud over maden, sundays’ne var smeltede… derudover manglede en omgang chilli cheese tops og sugerør til milkshaken. Wolt modsatte sig, bortforklarede, og ville kun give 20% for decideret uspiselig (og muligvis sundhedsskadelig) mad … de sætter jer i et dårligt lys.
Come on! Det er ikke svært...
McDonald’s Silkeborgvej i Herning - helt ærlig! Læs nu jeres ordrer ordentligt og lever, hvad der bliver bestilt! Det er ok at glemme en bestilt vare en enkel gang, men det behøver ikke at ske hver anden gang, man besøger jeres McDrive - det er sjusk! Det kan godt være, at I har travlt i restauranten, men brug nu lige de fem sekunder ekstra, der skal til for at levere en sublim oplevelse for jeres kunder.
Mcdonalds Kalundborg..
Mcdonalds Kalundborg..
Gode kollegaer, men ejerne er for at sige det lige ud - Nogle narrøve, absolut ikke et sted jeg ville søge om job hvis man har en eneste diagnose eller ikke passer fuldstændig ind i "normalen"
Efter at have ventet i 45 min får jeg…
Efter at have ventet i 45 min får jeg koldt mad det var McDonald i Rønde der værste mad jeg længe har fået.....
Unhelpful and calloused personnel, not helpful to older people
Jeg har allergi og et ældre telefon. Sådan gik samtalen (på dansk) med O i McDrive:
Does the sauce contain x?
O: I really don't know.
Silence.
O: Would you like to order?
I would like to try your new burger but need to know about the sauce ingredient.
O: I don't know.
Well, can you please find out? is there anyone whom you could ask?
O: No, but you can look it up yourself on the app or internet.
Actually, I can't. I don't have a phone that can do that.
O: I don't have my phone here.
My phone is old and only can be used for text and speech. I don't have internet or apps. Can you please check on your phone?
O: No.
So what to do? I can't order something that I am allergic to and I came today to try your new burger. Sometimes, I can tolerate McDonald sauces and sometimes, not. I need some allergi information. Can you not give the service of helping me with this?
O: I don't know what you want or expect from me. I told you that I do not know about the ingredients. So are your ready to order?
At this point, I drove away.
(P.S. I expected that if he did not know, that he would himself check or call upon a colleague to check about allergi information. Even if he personally does not know, that information must be somewhere on a list or the manager knows or something and it was his job in that moment to find it.
I also wrote today because they are often surly and calloused at that Buddinge McDonalds - not all personnel some are very pleasant - but it happens often enough that a sour person is the contact, and they especially don't like to answer questions or be in dialog, even when there is no queue.)
Værste nogensinde
Jeg er enormt træt af at jeg aldrig får hvad jeg bestiller!!! Og halvdelen af min mad mangler! Mega dårlig service og monster ubehagelige unge mennesker i har ansat i Haderslev! Her kommer jeg ALDRIG IGEN
JOHAN du er en Stjerne
JOHAN! Du og dine kollegaer har virkelig gjort en forskel i dag for min kollega og mit ophold hos jer imens vi ladet min varebil ved siden af jeres MCD.
Servicen var absolut i top selv om lokalernr var lidt kølig idag. Men smilet og varmen i jeres sublime service kan man sku ikke tage fra jer.
Jeg kommer på rigtig mange MCD jeres her i Hillerød er klart en af de flotteste og med den hurtigste respons tid på mad m.m. når man bestiller via app på telefonen og taster bord nummer ind. Det må være verdens bedste is på nok verdens hurtigste tid. 34 sek fra bestilling til levering, det må også godt tage et par minutter, men ikke hos jer, igen - man føler sig velkommen hos jer i nok den reneste MCD på dansk jord.
Johan. Du bliver en god leder!
Tak for the den var skøn nu varmen ikke virket optimalt.
Vi kommer igen.
Hilsen bord 347!
Kun 1/4 Sunday i bægret i kalundborg
Kun 1/4 Sunday i bægret i kalundborg, men blev ignoreret trods jeg gjorde opmærksom på problemt "alt som det skulle være" var beskeden, - jeg køber mcd over hele landet men ingen andre steder har jeg oplevet at en sunday kun fylder en lille klat i bunden af bægret, normalt er det sammenligneligt med billedet at den er fyldt godt op..
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Gentofte
Den bedste arbejdsplads for unge - uden tvivl
McDonald’s Gentofte fortjener stor ros. Min datter har arbejdet her i ca. 1½ år, siden hun var 14 år, og jeg kan ærligt sige, at det er den bedste arbejdsplads for unge, man kan ønske sig.
De er fantastiske til at motivere de unge mennesker. Hun bliver aldrig mødt med skældud, men altid med positiv feedback og opbakning, også når der er travlt. Det gør en kæmpe forskel – både for arbejdsglæden og for selvtilliden hos de unge.
Arbejdsmiljøet er så godt, at hun gladeligt tager ekstra vagter, simpelthen fordi hun elsker at være på arbejde. Hun ved, at der altid står en leder bag hende, især når hun møder kunder, som kan være urimelige. Det skaber et trygt arbejdsmiljø, hvor man tør gøre sit bedste.
Som forælder, der selv er en del af arbejdsmarkedet, kan jeg ikke forestille mig et bedre sted at starte sit arbejdsliv med et fritidsjob. McDonald’s Gentofte lærer de unge ansvar, samarbejde og arbejdsglæde - på den helt rigtige måde.
Derfor er det også en ekstra glæde for mig selv, hver gang jeg køber en burger dér. Jeg ved, at McDonald’s Gentofte gør en stor indsats for at skabe et positivt og trygt miljø for deres unge medarbejdere – og det mærkes tydeligt.
Tak for jer - gid jeg selv var ung og kunne arbejde der👏
Jeg betalte for en “chicken salsa…
Jeg betalte for en “chicken salsa cheese” og så siger de efter 7 minutter: at mit kort ikke blev godkendt.. men de har taget mine penge fra mit kort..
Husk at få udleveret kvitteringen *Brønderslev*
Husk at få udleveret kvitteringen!
En ung kvindelig medarbejder stjæler fra kunde.
Manglede en burger efter en tur forbi mc drive, og da jeg gik ind for at høre dem om fejlen, var tyven ved at gøre klar til at æde den, mens hun stod og fniste, sammen med en anden kvindelig medarbejder!
Det var åbenbart sejt i deres øjne at stjæle en burger, udover at de gav mig et blik som om jeg er nærrig.
Rent udsagt klam, og ynkelig behandling. Og det er den type piger der ikke mangler noget, men tværtimod har velhavende forældre.
Fik burgeren, men gik ud med dårlig smag i munden. De sætter en i en situation, hvor man går og har det dårligt over, at man ikke donerede mad til hele holdet.
Og blev flov på deres vejne! Hvorfor skal det nå så langt, at man næsten skal slås om en burger der er kun værd 25kr i et 1st verdens land?
Det er måske hvad hun tænkte da hun stjal.
De typer kvinder undervurder folk, og det ender altid med at deres brødre, fædre, eller arbejdsgiver der skal stå til ansvar for deres handling.
De kommer til at undervurdere den forkerte person en dag.
Det blik hun havde da hun så mig gå ind, mens hun var ved at forberede det stjålne mad til at blive ådt, var det mest ulækker blik jeg har set de sidste 15år.
Lav kvalitet person. Og at hun syntes det er sjovt, spreder hun dårlig karma.. what goes around comes back around.
Historier som dette, er ting familier snakker om når de sidder sammen, omkring bordet.
Fædre giver det videre til deres sønner, og deres sønner går i byen, og tager det dårlig karma med dem, og ubevidst ender det med at sønnen udnytter den type kvinder.
Men jeg er ikke den type far, søn eller bror, istedetfor finder jeg en anden afdeling med folk af høj kvalitet.
Og advare folk herpå at huske jeres kvittering.
Jeg var naiv og troede at det var en fejl, men da jeg så deres opføresel, var det klart en bevidst handling.
Ketchup
Det tog 30 min om at få en enkelt ketchup dette skete på McDonald’s Silkeborgvej Herning
Desværre meget trist
Desværre meget trist. Ringe betjening der bar præg af, at der kun er ansat meget unge mennesker, uden overblik. Dels var ventetiden meget lang, og rækken af ventende kunder voldsom (uden at der blev kommunikeret fra køkkenet/kassen om hverken lang produktionstid eller andre problemer), og dels var der beskidt på gulv og borde, kun med en meget ung mand sat på rengøringsopgaven.
Dårlig indstilling
De unge drenge de har ansat har ikke styr på noget som helst. Alt dette kan man dog se bort fra hvis nu de havde en ordentlig måde at tale til kunderne på. Jeg sagde ved bestillingen der altid manglede servietter og de sidste 5 besøg havde jeg fået det en gang. Det er ikke min opgave som kunde at dobbelt tjekke om alt er med. Han undskyldte og gik fint. Ved vinduet får jeg maden og tjekker. Der var ingen servietter og når jeg nævner det for den ansatte kigger han på mig som om det er min skyld. Han siger undskyld men på en nedladende måde hvor han bare går sin vej. Hvor meget mere kan jeg gøre end at sige det ved bestillingen "husk nu servietter". Igen ville det hele være fint med en god indstilling, men ham som stod ved udlevering for mcdrive burde ikke have med mennesker at gøre og hellere få ham bag køkkenet
Jeg har ikke fået min is
Jeg har ikke fået min is, og jeg bestilte dem for lang tid siden.
Holbæk valdemarsejrsvej
Hvem spiser mine pomfritter??…
Hver gang man kommer om aftenen igennem drive-In, så mangler der altid knap halvdelen af ens pomfritter kår man åbner posen der hjemme. Hvad sker der ? Hvis i er sulten så lav jeres egen. !
Har også klaget til hovedkontoret. !
Mcdonalds tarupcenteret.
Old products
I ordered 20 nuggets and fries, the taste was outdated.
Lees meer over geverifieerde reviews.