Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Øv øv øv, jeg har ikke været på mCDonalds i mange år og fik lige muligheden for at tage den i Kolding. Service var ok men maden har da mistet sin værdi i forhold til prisen og jeg er en ellers mege... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aarhus Banegård Mcdonald ALDRIG igen - om så mine børnrbørn lægger sig på knæ. MØJ beskidt og larm fra unge som tilsyneladende ejede stedet. Vorherre bevares og det koster penge - trist

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mcdonals kalundborg. Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjordt det. Men hvis men elsker kold mad, lang vente tid, og mangler på jeres bestilling er dette stedet for dig/jer. Ved første besøg... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

McDonald’s Silkeborgvej i Herning - helt ærlig! Læs nu jeres ordrer ordentligt og lever, hvad der bliver bestilt! Det er ok at glemme en bestilt vare en enkel gang, men det behøver ikke at ske hver an... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

McDonals ved Magasin du Nord

Var på McDonals ved Magasin du Nord Kbh, med mit barnebarn.
Mange mennesker og travlhed for personalet. Bestilte en fiskeburger, chips og 2 vand ialt 115 kr.
Da maden kom, var det nogle slatne chips 2 pakker ketsjup, og en blød, hvid bagerbolle lige skåret igennem, med et ganske lille stykke paneret fisk, der knap kunne smages.
Jeg nægtede at spise bollen og leverede den tilbage, det kunne jo være en fejl.
Fik en anden, men den eneste forskel var at den ene halvdel af bollen var ristet på den ene side.
Har taget et billede, som jeg gerne ville have medsendt.
Klage:
Boller var ikke ristet, blød og kold.
Chipsene bar bløde og overhovedet ikke sprøde.
Rigelig vand til stor pris.
Bordet var ikke tørt af.
Aldrig mere McDonals

15 juni 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mc Donals Tønder

Personale var rigtig flinke og imøde kommende. Havde endda tid til at lege lidt med børne.
Bare en skam der var udsolgt på nogle produkter som luksus milkshake og Frappe. Næste gang vi kommer til byen kommer vi gerne på besøg igen.

15 mei 2022

McDonalds ved Københavns Lufthavn

Ville give mit barnebarn en hyggelig aften, men der var kaos ved kassen, vi fik noget andet end bestilt, maden var kold, og der var meget beskidt i hele restauranten. Vi kommer aldrig igen.

28 maart 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

El servicio es muy bueno y tienen muy…

El servicio es muy bueno y tienen muy buena atención me parece que es una vergüenza que la gente vaya al Burger King teniendo una riqueza en múltiples sentidos tan buena como el McDonald's. Me gustaria que la gente que piense antes de ir al Burger King y vayan a nuestra maravillosa ciudad en la que podemos encontrar más de 5 tipos de McDonald's diferentes
Gracias

25 maart 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Havde for 3 uger siden igen mangler på…

Havde for 3 uger siden igen mangler på min bestilling hos McD i Stilling. Det er 4. gang det sker. Der bliver tydeligt hvis ikke strammet op. Denne gang manglede alt dyppelse. Og der var kommet pickels i alle burgere. Selv om der blev gjort opmærksom på, at det skulle der ikke være. Jeg skrev en klage dagen efter. Endnu ikke noget svar givet. Det tolker jeg som en ligegyldighed overfor deres kunder.

10 maart 2022

McDonalds Falkoner allé

McDonalds Falkoner allé, Frederiksberg.

Fik leveret hjem til.
Der manglede mine mellem pommes frites, til gengæld havde jeg fået dobbelt mayo.
Desværre har jeg oplevet før, fra samme restaurant, at der mangler noget fra ordren.

5 maart 2022

Hjørring

Hjørring
Man får ikke hvad man bestiller og når man gør personalet opmærksom på det får han at vide man kan gå bag i køen og bestille igen

18 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den gyldne måge ved Kastrup lufthavn.

Den gyldne måge ved Kastrup lufthavn.
Det er simpelthen utroligt som man ikke kan få det man betaler for, stort set hver gang vi handler der mangler vi noget og maden er halvkold, og hvis man forsøger at ringe bliver telefonen aldrig taget.
sidste gang bestilte vi over justeat, der fik vi ikke ungernes mad :-( skrev med Just eat de kunne heller ikke komme i kontakt med "restauranten". så endte med alligevel at lave mad til ungerne :-(

Hilsen Kirsten

4 januari 2022

Manglende vare ved levering

Bestilte levering via JustEat. Der manglede en pose med 7 chili cheese tops. McDonald’s har en ret høj fejlrate, imponerende nok når nu det ikke er raketvidenskab. Ansæt dog nogen der kan finde ud af at tjekke ordren.

28 december 2021

Kaos ved app bestilling

Brug aldrig app’ens bestillingsmuligheder i Svendborg!
Vi skulle netop afprøve den nye smarte funktion i McDonald’s app - bestilling, betaling og afhent i mcdrive, men det var vidst lidt for moderne til McDonald’s i Svendborg. Det var total kaos, ingen vidste, hvordan det fungerede, vi fik forkerte varer og da vi fik vores mad manglede der noget. Vi troede at det var smart og hurtigt - aldrig har vi brugt så lang tid i mcdrive: 35 minutter fra vi kom til vi kørte!

25 december 2021

Dårlig service

Ville ønske man kunne give 0 stjerne

MacDonalds Vallensbæk😡

Har aldrig nogensinde oplevet en så dårlig service😒
Jeg har i dag været på MacDonalds sammen med mine venner, og de har en anden etnisk bagrund, og jeg må være ærlig de er lidt mørke i huden.
Vi bestilte således vores mad, hvor vi så får af vide at vi skal vise coronapas.
Jeg og mine venner er alle under 15, men det skulle vi bevise, og det gjorder vi.
Vi viste vores sundhedskort, hvor der intet var galt.
Efter en 30 min, kom en anden kollega flyvende mod vores bord, hun undgik nemlig de andre border, hun kom med det samme hen til vores.
Hun vil nemlig også gerne have et corona pas, og vi fortalte hende på en venlig måde at vi var under 15, og at vi gerne vil nyde vores mad og ikke blive generet, da vi allerede havde vist vores corona pas.
Hun begynder således at være på en meget flabet måde, og fortælle os at vi skal forlade butikken, og ikke komme tilbage😟
Hun bildte mig også ind, at man skulle være sammen med en forældre hvis man var under 15, og det finder jeg mig slet ikke i, da der står i loven at man ikke skal have corona pas hvis man er under 15 for at spise i restauranter?🤨
I denne situation følte mine venner og jeg os rigtige krænkede, vi følte at vi var forskellige, og en racist hun var. Jeg håber aldrig det her sker igen😤

Hilsen Ciwan☹️

20 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig service burde ikke være på just eat

Efter to timer har jeg stadig ikke modtaget min ordre.

Ringede til justeat og bad dem annullere ordren da jeg ikke gider vente længere det er bestemt ikke første gang.

Just eat kan heller ikke komme i kontakt med "restauranten" skal i havde mad til jeres børn så kør et ordenligt sted hen.

5 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde en totalt dårlig oplevelse

Jeg havde en totalt dårlig oplevelse, på mcd Gladsaxe. De var mega flabet, jeg havde en kupon på en gratis sodavand, og bestilte derfor en sodavand. Da jeg kom til betalingen tvang de mig til at betale fuld pris. Jeg fin oven i købet en forkert burger. Flot klaret, de undskyldte heller ikke for deres egne fejl. Det var min sidste gang her! Anbefaler ikke! Men mcd Gentofte er kompetente og servicemindede!

4 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Solrød tager ikke kunderne seriøst.

Øvøv kørte over i bestillingsarbejde nr 2 og kunne se en bil i bane 1 var ved at bestille.
Ydermere 4 biler passeret bane 1 før nogle gad tage imod min bestilling.
Nå videre til betaling og videre til udlevering, ved udleveringen måtte jeg vente 2-3 minutter før 3 stk cheeseburger blev udleveret. Og så fortalt jeg måtte køre
Over til holdeplads nr 1 for at vente på mine 2 kaffe. Holde plads var så optaget og efter noget tid måtte de bede mig om at flytte over på plads 2. Igen ved plads 2 måtte jeg vente plus 5 min på at få udleveret min kaffe.

Så nu skal jeg hjem og nyde den varme kaffe og 3 kolde burgere efter at have brugt over 20 min i drive in. Taget i betragtning af der faktisk ingen kø var den dag. Og massere af personale der pjattede med hinanden inden for.

11 oktober 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.