Øv øv øv, jeg har ikke været på mCDonalds i mange år og fik lige muligheden for at tage den i Kolding. Service var ok men maden har da mistet sin værdi i forhold til prisen og jeg er en ellers mege... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Aarhus Banegård Mcdonald ALDRIG igen - om så mine børnrbørn lægger sig på knæ. MØJ beskidt og larm fra unge som tilsyneladende ejede stedet. Vorherre bevares og det koster penge - trist
Mcdonals kalundborg. Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjordt det. Men hvis men elsker kold mad, lang vente tid, og mangler på jeres bestilling er dette stedet for dig/jer. Ved første besøg... Toon meer
McDonald’s Silkeborgvej i Herning - helt ærlig! Læs nu jeres ordrer ordentligt og lever, hvad der bliver bestilt! Det er ok at glemme en bestilt vare en enkel gang, men det behøver ikke at ske hver an... Toon meer
GIV 0 STJERNER…
JEG VIL ØNSKE MAN KUNNE GIVE 0 STJERNER, FORDI AT NÅR MAN KØRE DER HEN, OG BESTILER SKAL DET HELE MED, IDAG KØBT JEG MCDONALD OG HVOR VAR MIN BURGER VAR. ARLDRIG KØB IND DER, DET VILLE VÆRE ET PISSE GODT RÅD. OG DET ER I VIBY. MCD TAG JER SAMMEN.
It's a 50/50 chance.
I am giving this review a 3 star because some Mcdonald's locations are actually good.
Sadly, the ones they are not like the good ones are terrible. Raw/cold food, bad service, that's all i really have a problem with them some times.
McDonald's i Helsingør er den bedste
McDonald's i Helsingør er den bedste. De er hurtige, har super service og restauranten er altid ren. Meget professionelle medarbejdere.
McDonald's i Hillerød er også på samme høje niveau.
I den anden ende af skalaen ligger McDonald's i Gentofte. Den er meget langsom, beskidt og med uvenlige medarbejdere.
Skud ud til Sidse for at køre os i Fiat’en
Vi var 4 gutter som tog på maccen om natten, og skud ud til Sidse for at køre os i Fiat’en.
En af jeres medarbejder var så varm at give os 3 ballon og alle flagene. Jeres tasty cheese var fråd. 5 stjerner herfra🕺🏼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skud ud til Hillerød Maccen
Vi mangler en McQueen burger og fart fritter
Det er for dårligt at de ikke har lavet en McQueen burger med fart fritter. Meeeeeeeeeeeen det er ellers godt når man får en milkshake.
2 cheeseburger uden løg
Har bestilt 2 cheeseburger uden løg, fik 2 med løg men uden ost. reklameret fik 2 nye magen til. og der var en hel skive agurk i hver.
Tror jeg finder et andet sted næste gang.
McDonals i Valby.
Så god mad til ingen penge mums
MCD Sønderborg kan ikke tælle til 8
Fik min store søn til at hente 8 stk. cheeseburger og der var kun 7 stk. Det er ofte der mangler noget. Selv tjekker vi købet. Bor 18 km. derfra og derfor kan det ikke betale sig at reklamere.
Det er bare for dårligt. Havde det ikke været for børnene, så købte jeg ved Carl's Jr. der har ikke manglet noget
Tjek Jeres køb når i handler ved MCD Sønderborg!
Bernaise Homestyle - dårlig
Bernaise Homestyle, designet af Paul Cunningham. Fik gennemstegt tør bøf. En meget lille burger!! Til 60 kroner. Den har noget tomat-sauce under bøffen - det passer dårligt til estragon. Den er tør og ikke så lækker. Den store menu koster 93 kroner!!!! Og man bliver ikke mæt - små portioner og små burgere. I er sgu for kommercielle og utroværdige.
Det er virkeligt tit at man kommer hjem…
Det er virkeligt tit at man kommer hjem og opdager at der mangler noget
Frederikshavn! Husk at tjekke ordren!
Først glemmer de colaen og derefter mangler også carry saucen, og der var en enkelt bil bagved os, så travlt havde hun sku ikke
McD Herlev
Hej, denne gang er jeg nødt til at skrive en anmeldelse. Igen har jeg ikke fået udleveret det jeg har betalt for. Da jeg benyttede mcdrive ser jeg det først efter jeg kom hjem. Denne gang drejer det sig om varer til 24kr. Opgradering af pommes frites og 2 mayonnaise. Det er ikke første gang det sker så for at være på den sikre side spørger jeg fyren der udleverer maden om det hele er der, han griner lidt fjoget og lader som om han kigger i posen og konstaterer at det hele er der. Meget forstående siger han man skal jo have det man betaler for. Så endnu mere irriterende at der så mangler varer for 24 kr.
Jeg vil gerne høre McDonald om det bare er ok og hvad jeg kan forvente af Herlev afdelingen eller strammer i op?
Jeg er normalt ikke et brokkehoved men gider simpelthen ikke bruge jeres forretning mere før i svaret på denne her. I øvrigt skal jeg vel have mine 24 kr retur. Den totale regning var 319 og købt kl ca. 18.45
Vh, Morten
Jeg kan godt lide det
Jeg kan godt lide det. Jeg hater ikke på nogen der laver så onde nuggets 5stjerner herfra
Okay
Jeg synes faktisk det er okay, dog er priserne i den høje ende. Nogle gange kan man vælge et sundt alternativ i stedet for pommes frites, og det er dejligt
Endnu engang fejler de med udleveringen…
Endnu engang fejler de med udleveringen af mad i drive in i Thisted. Vil tro de sidst 10 gange jeg har været der har der manglet burgere når man kommer hjem....
Manglende mad!
Manglende mad!
Mcdonalds i Taastrup glemmer ting fra bestillingen.
Desuden bruger personalet hverken mundbind eller handsker...
Føj siger jeg bare .var i mcdoger nals i…
Føj siger jeg bare var i mcdonals i ringsted
Alt flød på gulvet bordene flød .gulvet i køkkenet var fyldt med pomfritter og snask
Toiletterne var beskidte
Ingen borde blev tørt af
Nok noget man burde i disse covid tider
Tak for besøget jeg kommer ikke igen😣😣😣😠😠😡
Dårlig behandling
Ganske frygtlig behandling da jeg skulle købe med til tre personer. Jeg håber der er nogen som vil tage fat i ledelsen hos McDonald ved IKEA Tåstrup. De burde skamme sig -Jeg er rystet
Mcdonals i Ikast
Har fået fra Mc i Ikast 5-6 gange. Første gang fik jeg en burger hvor bøffen var gået i stykker og smagte som kogt kød. Den anden dag bestilte jeg en big mac med bacon. ingen bacon og kogt kød igen uden krydderier og dressing. To gange har vi fået forkert mad med hjem. Få jeres Mc. mad alle andre steder end i Ikast
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.