God korrespondance over mail med Sune vedr vejledning og køb af pilleovn - hurtig levering . - og en utrolig smuk ovn. Flot montering og udført arbejde af Svend , alt var ryddet op 👍 Michael k... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fik hjemmebesøg af Sune, og vi diskuterede mulighederne for at få den bedste løsning. Et par uger efter kom Michael og montøren og satte vores nye MCZ Ray eco Air op. Siden har vi nærmest slået... Toon meer
Anyone got a MCZ Q box 60 with fan noise at low settings. (1) very loud. Now believe it or not!!!🤔🤔🤔after been told by MCZ manufacturers that MCZ QBOX 60 is mu... Toon meer
Vi har købt en Halo UP Pilleovn MCZ. Så vi fik besøg af Michael fra MCZ Norden, så han kunne vise hvordan ovnen skulle betjenes og vedligeholdes, det var en go snak vi havde, og Michael var go til... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dansk importør, distributør, forhandler samt autoriseret servicepartner af pilleovne og brændeovne fra MCZ.
Contactgegevens
Klamsagervej 29, 8230, Åbyhøj, Denemarken
- mcz@mcz.dk
- mcz.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super service udført af Michael 👍
Super service udført af Michael 👍
Aftalte at han skulke være på adressen kl 12, han var der 5 min før .
Har haft besøg af Michael fra MCZ dk…
Har haft besøg af Michael fra MCZ dk til opstart af pilleovn det et rigtig god besøg fik alt at vide om hvad ovnen kunne og fik en god oplæring i at bruge den så nu køre det bare tak for det
Meget fin service
Meget fin service! Har idag haft Jan Sjøstrøm ude og lave service på min MCZ pilleovn, fik god forklaring på gennemgang, og beroliget med at der stadig findes reservedele til min ca. 10 år gamle ovn🙏 Meget behagelig og som sagt fin service, meget professionel på den gode måde. I’ll Call again.. 👍
Karina
Jeg har haft besøg af Michael Raunholt…
Jeg har haft besøg af Michael Raunholt til gennemgang og installation af vores ovn og hvilken positiv oplevelse👍🏻 Michael var tålmodig og gav en rigtig god gennemgang af ovnen og så gar lavede Michael en video, således at, når jeg ikke kan huske det, kan jeg kigge på videoen. Herudover har Michael god humor😂
Helt igennem topkarakter til MCZ
Helt igennem topkarakter til MCZ for produkt, installation og servicebesøg.
Jette.
Service besøg
Jeg har haft besøg af Jan sjøstrøm sjælland super flink mand han er dygtig kan godt anbefales. Jeg har haft besøg. 3 gange 1 opsætning 2 gange service lige flink hver gang rengøring super Palle Sloth korsør
MCZ Service
Har haft besøg af MCZ service.
En rigtig god oplevelse.
Vi har købt en pilleovn hos MCZ i april…
Vi har købt en pilleovn hos MCZ i april 2020 som afløser for vores gamle brændeovn. Vi er rigtig glade for den, og kan varmt anbefale at købe en pilleovn hos MCZ.
Vi har lige haft service på oven første gang, og det var også en rigtig god oplevelse. Der var tid til spørgsmål og super god service.
Vi kan varmt anbefale en pilleovn fra MCZ.
havde besøg af montør Michael Raunholt
havde besøg af montør Michael Raunholt
for services / Rens. yderst omhyggelig med alt, ligger tæpper ud for at skåne både gulv og ovne dele.er en meget behaglig person at have besøg af
Første besøg efter opsætning
Første besøg efter opsætning
Det var bare en tip top oplevelse, hjælp til app. og en grundig forklaring om ovnens mange indstillinger
Opsætning af pilleovn.
Har i dag fået første service på min ny opsatte pilleovn. Professionel vejledning til app. med mange gode tips til styring af ovnen
Perfekt hjælp til opsætning på telefon…
Perfekt hjælp til opsætning på telefon fra Michael
service på pilleovn
Har fået lavet 1 års service på pilleovnen super udført og professionel vejledning med gode tips til styring af ovnen
vh
Erik Kvist.
God opstartsservice
God information om ovnens funktioner herunder påfyldning af piller, rensning og vedligeholdelse samt opstart og brug af Wi-Fi. Mange gode råd med på vejen.
MCZ Norden/ Jan Sjøstrøm, positiv oplevelse
Vi har idag haft besøg af servicetekniker Jan Sjøstrøm til service/fejlfinding af vores MCZ ovn. Fejlen blev hurtigt fundet og udbedret, samt service blev grundigt udført. Vi kan varmt anbefale MCZ Norden/ servicetekniker Jan Sjøstrøm.
Min mand og jeg er yderst tilfredse.
Turid og Hans Pejter Larsen
Supper
Service første gang på min pille brændeovn var en stor oplevelse han forklarede og viste mig hvad han lavede .og jeg blev spurgt om jeg forstod hvad han lavede ellers viste han gerne det en gang mere.har kun godt at sige om montør Michael.
Kaj Rottbøll.
Michael har været her i dag
Michael har været her i dag, og servicere pilleovnen.. altid dygtig og flink...
Ses igen om 1 års tid
Michael fra MCZ har idag været her og…
Michael fra MCZ har idag været her og lavet rep på vores pilleovn.
En meget kompetent og dygtig mand der kunne sit kram. Han har et godt humør og tid til snak og give gode råd.
Har idag 27/5 fået installeret…
Har idag 27/5 fået installeret pillebrænde ovn. Rigtig dygtig montør, og derefter besøg af Michael, som på bedste vis sku sætte mig ind i brugen af den. Og det var han rigtig go til, og med godt humør☺️☺️👍
En tilfreds kunde fra Brande🤗
Lees meer over geverifieerde reviews.