De MDWMB bevat de inzichten van top-notch experts en de meest vermogende en invloedrijke 1% van Nederland. MDWMB is de enige informatiebron die je nodig hebt voor zakelijk en financieel succes, zelfcontrole en verbluffende intellectuele scherpte. Het ontbreken van de juiste mentoren, experts en info is een gegarandeerd recept om doelen niet te halen. Dat stopt hier. Dit is je kans om het volledige plaatje te zien. Om tot kennis te komen waar je zelf niet bij komt, die ook nog eens goed onderbouwd is. Voor wie is de MDWMB? Voor ondernemers die groots willen denken en door hun glazen plafond willen breken. Voor (crypto)beleggers die hun geld exponentieel willen zien groeien. Voor iedereen die begrijpt dat kennis niet alleen macht is – het is de sleutel tot alles.
Amalia van Anhaltstraat 4, 5616 BH, Eindhoven, Nederland
- info@mdwmb.nl
- mdwmb.nl
Ongefilterde nieuwsbrief die ervoor…
Ongefilterde nieuwsbrief die ervoor zorgt dat ik op alle onderwerpen bij blijf. Ik kijk uit naar de brief en vind het ook heel prettig dat er een korte samenvatting in de brief zit, zodat je altijd snel kan teruglezen, of de lange versie kan lezen en er helemaal in kan duiken.
Know thyself
Bij de MDWMB leer je de complexe zaken van de wereld en jezelf kennen.
Ongefilterde nieuwsbrief over persoonlijk en zakelijke groei
ongefilterde nieuwsbrief met diepgang over onderwerpen zoals Psychologie, geopolitiek, Bitcoin, Vastgoed, persoonlijk leiderschap, ondernemingschap en economie.
Pluspunt is ook de verschillende gastschrijvers waarmee je je netwerk kan vergroten.
Interessant als je als ondernemer je kennis wil verbreden.
Zeer interessante onderwerpen komen aan bod, de juiste experts worden hiervoor ingezet. Zeker een aanrader om je kennis te verbreden (als ondernemer) over verschillende zaken.
Goede leerschool
De MDWMB is een goede leerschool over onderwerpen die relevant zijn om goede keuzes te maken(zakelijk en persoonlijk).
In elke brief wordt uitleg gegeven over onderwerp en het is he ook meteen duidelijk na het lezen van de brief.
Dit is wat je nodig hebt om je kennis…
Dit is wat je nodig hebt om je kennis te verbreden en sommige onderwerpen te ontdekken waar je normaal niet direct mee van doen hebt.
Ondertussen heb ik een Whoop gekocht voor het meten van gezondheid, investeer via andere wegen en zet andere stappen met ondernemen.
Top nieuwsbrief.
Top nieuwsbrief.
Betaald zichzelf teruf.
Mvg Sven
Een dikke aanrader op zakelijk en persoonlijk vlak!
Wat ik naast de berg aan kennis waardeer aan de MDWMB is dat soms complexe zaken simpel en duidelijk worden overgebracht. Toch zeker de basis zoals bij bv. de topics rond aandelen, crypto en geopolitiek. De brieven lezen vlot, de topics zijn breed (I like) en ik heb zaken geleerd waarvan ik niet eens wist dat dit bestond. Ik waardeer het ook dat jullie experts uitnodigen om de diepte in te gaan over bepaalde topics. Kortom voor mij een dikke aanrader op zowel zakelijk als persoonlijk vlak!
Diepgang in een "notendop"
Diepgang in een notendop met een fijne schrijfstijl die ook nog eens 'voorgelezen' wordt. Heel tof
Dit is top!
De MDWMB is voor mij een twee wekelijks uitje waarin ik getrakteerd word op relevante onderwerpen en inhoudelijke diepgang.
Waar vind je dat nog? Precies.
DMDWB heeft me echt nieuwe inzichten…
DMDWB heeft me echt nieuwe inzichten gegeven op het gebied van financiën, geopolitiek en psychologie. De mensen achter dit platform weten waar ze het over hebben en onderbouwen alles goed, vaak met wetenschappelijke bronnen.
Wat ik fijn vind: ze praten helder en duidelijk, geen vage praat of om de hete brij heen draaien. Gewoon recht voor z’n raap, maar wel met inhoud.
Als je op zoek bent naar meer diepgang, waarheid en je interesse hebt in investeren, geldzaken, de wereld om ons heen en hoe we zelf in elkaar zitten – dan moet je je hier echt bij aansluiten.
Wild
Voordat ik de MDWMB las wilde ik heel graag investeren in bitcoin of aandelen, maar is miste voor m’n gevoel zo veel informatie dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Nadat ik een aantal MDWMB’s had gelezen begon ik steeds beter te begrijpen hoe het systeem werkt, waar ik op moet letten qua investering. En het heeft m’n ogen echt geopend dat er nog heel veel meer zaken waren waarvan ik het bestaan niet eens afwist. Zoals het belang van geopolitiek en de inzichten daarover. Ik heb nu het gevoel dat ik weet wat er in de wereld speelt. Kennis die 99% van de mensen niet heeft. En met die kennis kan ik nu keuzes maken die mijn vermogen de komende jaren gaat laten groeien. Ik heb mijn eerste bitcoin gekocht en ben mijn verdiencapaciteit aan het verhogen. De mail helpt me daar heel erg bij. Ik kan m’n leven niet meer voorstellen zonder de MDWMB.