Byens Bedste Biks 👍

Antwoord van Me Mori -Den Lille Guldsmedje
Me Mori er en hyggelig gammeldags guldsmedje fyldt med håndlavede unikasmykker, de smukkeste perler og skønneste ædelsten. Med andre ord, en rigtig guldsmed. Med arbejdsbordet midt i lokalet kan man altid følge med i arbejdet på smykkerne, som det skrider frem, og har du lyst til at følge med i hele processen, kan det også arrangeres. Når håndværket er i højsædet, kan man ikke undgå at blive revet med af stemningen. Nogle af fagets redskaber og værktøjer har ikke ændret sig siden 1600-tallet – andre er af mere højteknologisk tilsnit. Velkommen indenfor hos Me Mori, en gammeldags guldsmed i hjertet af Fredericia, hvor håndværket er fundamentet for smykkernes tilblivelse.
Gothersgade 2C, 7000, Fredericia, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Me Mori -Den Lille Guldsmedje
Altid super venlig og imødekommende kundebetjening.
Håndværk og innovation i højeste kvalitet!

Antwoord van Me Mori -Den Lille Guldsmedje
En lille let opgave. Men det blev dyrt da jeg måtte investere i nyt smykke, da de har rettet det ud, så det ikke har den lille bue så det passer til håndledet, og så det tabte det de små sten. Ja jeg anbefaler at man finder en anden Guldsmed, også pga prisen uha uha de er dyre for at lave en lille lodning.

Antwoord van Me Mori -Den Lille Guldsmedje
Therese er skøn, super kreativ og et inspirerende menneske. Tak for de flotte vielsesringe, du har lavet til os. Du ramte fuldstændig plet i forhold til vores ønsker, og vi giver vores varmeste anbefaling.

Antwoord van Me Mori -Den Lille Guldsmedje
Fantastisk håndværk og kreative evner.
Mester Therese er en kunstner!
Og jeg kan kun anbefale at besøge butikken og få drømme indfriet!

Antwoord van Me Mori -Den Lille Guldsmedje
Der skal lyde et KÆMP tak for den flotte renovering af en ring som jeg har arvet.
Super service og rådgivning i top.

Antwoord van Me Mori -Den Lille Guldsmedje
Rigtig god service, og rigtig flot arbejde med en ring som var lidt medtaget.
De største anbefalinger herfra, og kommer helt sikkert igen!

Antwoord van Me Mori -Den Lille Guldsmedje
Jeg var inde og få skiftet en sten ud i min ring. Ringen kom tilbage så flot og var også blevet renset til UG. Utrolig venlig personale. Jeg er meget flad og tilfreds ☺️
Therese har lavet en ørering i meget maskulin snoet guldtråd. Den er jeg meget glad for. Hun har en fascinerende værkstedsbutik. Meget rå og charmerende med samt Thereses charmerende væsen og gode håndværk.
Elsker den smukke, meget specielle og intime butik. Therese brænder for sit fag og det var tydeligt både i samtalen og kvaliteten. Fik lavet en utrolig smuk ring. Det var spændende at se processen fra de rå tegninger og til det færdige resultat.