Keurig, netjes en ruim op tijd geleverd. Mooi ingepakt in een stevige, goed gekoelde isolerende doos. De producten waren goed bevroren. In verband met ruimtegebrek in de koelkasten konden we... Toon meer
Ossenhaas tournedo heerlijk. Kant en klare gehaktballen heerlijk. Ossehaaapuntjes heerlijk. Kippen haasjes heerlijk. Maar helaas kogelbiefstuk zacht maar leek wel geperst vlees. Was echt niet le... Toon meer
Inmiddels voor de tweede keer besteld. Erg te spreken over de kwaliteit, prijs, bezorging en aanbiedingen die ze hebben. Assortiment mag voor ons nog wat breder. Dan hoef ik nergens anders meer vlees... Toon meer
Heerlijk vlees van topkwaliteit en dat terwijl je ondertussen geld bespaart. Bij de MeatDiscounter bezuinigen we niet op kwaliteit, maar zorgen we er wel voor dat je de beste kwaliteit tegen zo scherp mogelijke prijzen kunt bestellen. We zorgen dat je portemonnee niet wordt getroffen wanneer je hier bestelt, maar juist wordt gevuld met smakelijke besparingen!
Bobinestraat 29, 3903 KE, Veenendaal, Nederland
Meerdere keren vlees besteld, en altijd zeer tevreden geweest. Meestal bestel ik 'n hele stuk Entrecote van ongeveer 3.5 kg om Biltong van te maken. Het vlees arriveert bevroren en vacuüm verpakt, als het ontdooid is, is het zeer vers, ruikt goed, met 'n goed kleur. Gelukkig laten ze 'n lekker laagje vet op het vlees zitten. Ik ben ook heel tevreden met de Ribeye en Bavette..
Nu dat ik deze review schrijft besef ik dat 't tijd is om 'n hele Entrecote in huis te halen..
MeatDiscounter is zonder twijfel 'n aanrader..

Antwoord van MeatDiscounter
Producten zijn super, de levering zeer snel .
Alles positief.

Cote de boeuf aanbieding 400 gram 7x
Verpakkingen niet het juiste gewicht
De meeste niet vacuüm verpakt meer
Ziet er ook niet best uit

Antwoord van MeatDiscounter
Het vlees is prima en tot nu prima kipfilet.
Ze zijn overgegaan op een andere transporteur. En dat is minder.
De doos was helemaal open gegaan. Alles zat er wel in, dus dat is in orde.
Voorheen konden we bestelling volgen en zaten er koelelementen bij het vlees en nu niet meer.
Kortom prima vlees maar transport is een stuk slechter als voorheen.

Antwoord van MeatDiscounter
Bestelling en levering zijn prima echter de bestelde schnitzels zijn berevlees, en flink ook, niet te eten, heel vies. Ik koop hier geen varkensvlees weer. 3 van de 4 schnitzels die ik uit de vriezer gehaald heb vandaag kunnen zo de afvalbak in. Kinderen teleurgesteld, ik boos, echt helemaal knudde. Ik denk dat ik nog 48 in de vriezer liggen heb. Ik donder ze allemaal weg.
Ik schrijf deze review niet uit rancune, dit gaat ook niet om geld, ik schrijf dit omdat het verkopen van berevlees (stinkers) gewoon not done is. Niemand zit op een smerige stinkende schnitzel te wachten.
Voor wie het niet helemaal duidelijk is, berenvlees is vlees van mannelijke varkens die een hormoon produceren welke het vlees laat stinken en dus vies smaken.
Update 11-2-2025
Vandaag reageert Meatdiscounter dat men het graag met me op wil lossen. Dat licht natuurlijk in lijn der verwachting en is ook keurig verder maar er is geen probleem om op te lossen, enkel een ervaring om te delen.

Antwoord van MeatDiscounter
Problemen gehad met de levering van de producten door meerdere fouten vanuit de bezorgdienst. Contact opgenomen met de klantenservice van Meatdiscounter, die snel en professioneel reageerden en met een passende oplossing kwamen waardoor ik zeker Meatdiscounter 5+ sterren geef!

Antwoord van MeatDiscounter
Een grote bestelling geplaatst met verschillende vleessoorten, de ossenhaas die ik besteld heb is echt slecht, de ene smaakt goed de andere is helemaal grijs in plaats van rood, heb er nu al 2 stukken ossenhaas gevonden uit de bestelling die zo slecht smaakt dat ik volgende keer ergens anders mijn bestelling ga plaatsen in plaats van bij meatdiscounter!

Ossenhaas tournedo heerlijk.
Kant en klare gehaktballen heerlijk.
Ossehaaapuntjes heerlijk.
Kippen haasjes heerlijk.
Maar helaas kogelbiefstuk zacht maar leek wel geperst vlees. Was echt niet lekker.
Voor de rest prima bezorging

Antwoord van MeatDiscounter
Voor het eerst hier besteld. Levering ging snel en prima! Het vlees echter viel tegen. Ossenhaas was een beetje taai. Misschien zijn de volgende die we eten beter. Kipfilet is prima. Gister de schnitzels gegeten. Althans dat was de bedoeling. Na twee hapjes hebben we het opzij geschoven en zijn er 4 schnitzels de prullenbak ingegaan. Er zat een heel vies ranzig smaakje aan. Jammer.

Antwoord van MeatDiscounter
Altijd keurig op tijd en snel bezorgd. De kwaliteit en de service is altijd geweldig.

Antwoord van MeatDiscounter
Donderdag 5/12 voor 61,97€ sukade besteld ,geen bevestiging ontvangen ,vrijdag niets bezorgd en zie nu jullie website met met mooi aanbiedingen, maar waar blijft mijn bestelling, ben erg benieuwd!

Antwoord van MeatDiscounter
Heerlijk vlees en snel geleverd.
5/5
Gr, Milco
Ziet er erg goed uit en niet duur maar ik heb mijn diepvries nog te vol als die op is dan bestel ik het gewoon.groetjes van Martien
Kwaliteit van het vlees uitstekend, maar voor de kleine knip, gezien de bezorgkosten niet toegankelijk, voor de rest uitstekend vlees.
Keurig, netjes en ruim op tijd geleverd.
Mooi ingepakt in een stevige, goed gekoelde isolerende doos.
De producten waren goed bevroren.
In verband met ruimtegebrek in de koelkasten konden we het vlees in de doos laten zitten.
De volgende dag was het nog licht bevroren. Later in de middag nagenoeg ontdooid en kon het Bbq feest beginnen.
Complimenten!
Levertijd volgens afspraak en perfect verpakt. Alle producten worden daardoor 100% bevroren geleverd.
Voor een buurt bbq had ik hier het vlees besteld aangezien wij maar een beperkt budget hadden.
3x een gemixt bbq pakket.
Ze kwamen het keurig brengen op de dag dat ik het aangegeven had.
Het Vlees was heerlijk en veel complimenten hiervoor gekregen.
Dus zeker een aanrader. Wij bestellen hier de volgende keer weer.
Gewoon goed vlees . Netjes verzonden. Goede informatie over status verzending. Ga zekers vaker bestellen.

Antwoord van MeatDiscounter
Het vlees werd diepgevroren aangeleverd en de biefstuk was botermals. De kippenworstjes heerlijk sappig. Wij gaan hier veel vakee bestellen. Echt een aanrader!!