Verbinding met Meater pro is onmogelijk zelf na verwijderen en opnieuw instellen van de app en bluetooth lijst. Voor deze prijs verwacht je wel een beter product.
Absoluut de bom onder de draadloze thermometers. En zoals velen probeer je een goedkoop alternatief en had je achteraf meteen dit product moeten kopen. Want inmiddels een (Weber) IGrill met 4 pennen e... Toon meer
Dik stuk gemarineerde lamsbout (ca. 5 cm van rond de 750 gram. Eerst om en dichtgeschroeid op direct vuur. Daarna laten garen op indirect vuur met rookhout (whiskey) tot kerntemperatuur 45 graden Cels... Toon meer
The First Truly Wireless Smart Meat Thermometer
Verenigde Staten
Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van MEATER
David van Meater Support behandelde mijn ticket en nam ruim twee uur de tijd om samen alles grondig te testen. We hebben elk mogelijk aspect overlopen om het probleem te achterhalen. Uiteindelijk bleek de batterij in de probe hoogstwaarschijnlijk de oorzaak te zijn.
Hoewel het toestel net buiten garantie was, hebben ze toch kosteloos een nieuwe opgestuurd. Dat noem ik pas service.
Zeer tevreden over de ondersteuning en de manier waarop dit werd opgelost.

Antwoord van MEATER
Ik had problemen met het koppelen van de probe met het laadstation, contact met servicedienst en een controle traject doorlopen. Systeem 4jr oud visueel nog nieuw, kunnen vervangen met uiteindelijk een nieuwe probe met redelijke korting. Blij mee, op naar het voortzetten van ons kookavontuur.

Antwoord van MEATER
Onbereikbare organisatie/customer support. De website verwijst naar een telefoonnummer waar je een bandje te horen krijgt, welke weer terug verwijst naar de website. Grrrrrr…..
Inmiddels iemand gesproken en er is een nieuwe probe toegezegd. Ben benieuwd ….

Antwoord van MEATER
Werkte gedurende anderhalve maand goed. Daarna stopte de Meater PRO probe met opladen en dus werken.
Na contact met support zou ik een nieuwe toegestuurd krijgen. Ondanks meerdere contacten met de support, veel beloftes maar geen vervanging gekregen. Kortom slechte kwaliteit en een scam support.

Antwoord van MEATER
Werkt goed als je er pal naast staat & er niets tussen zit (bv aluminium bakje). Vanaf je 10m verder bent of je maakt een bereiding in een aluminium bakje etc. werkt deze helemaal niet. Verliest ook continu connectie.
Je zou denken voor die prijs dat het een premium product is, een thermometer van de ALDI werkt even goed.

Antwoord van MEATER
Waardeloos bedrijf met een waardeloze service. Meater is kapot gegaan. Uren in de chat gehangen maar ze bieden geen oplossing.
Waardeloos merk.

Antwoord van MEATER
Ik heb een Samsung telefoon, Android dus, de app heeft 1x gewerkt, daarna niet meer, kon niet verbinden meer. Lees nu in de reviews dat het enkel met Apple devices werkt. Heel jammer, te duur om hier nu achter te komen. Balen!

Antwoord van MEATER
Ik heb een Meater plus 2. Werkte uitstekend, maar helaas is de Meater in de kamado gevallen en werkt niet meer. Ik kreeg een aanbod voor alleen een probe. Deze aanbieding wil ik accepteren, maar dat lukt niet omdat ten onrechte wordt aangegeven dat mijn adres geen geldig adres is. Ik probeer al meer dan een week contact op te nemen, telefonisch en via chat, maar deze club is onbereikbaar. Kortom, de Meater is goed, maar de organisatie is onbereikbaar en dus heel slecht. Beter om geen Meater te kopen.

Antwoord van MEATER
November 2024 twee meaters pro + aageschaft. Heeft in het begin top gewerkt. Maar sinds 4 weken niet meer te koppelen op android telefoon.
Diverse android yelefoon geprobeerd allemaal het zelfde probleem, geen verbinding of verbinding verbreekt.
Waarschijnlijk gekomen door laatste update. Maar volgens support kon dat niet. Met support diverse testen en procedures gevolgd, geen verbetering.
Getest op Iphone en Ipad. Direct een verbinding en valt niet weg. Werkt dus op IOS prima.
De conclussie die ik kan trekken is dat het een Android probleem is.
Support zo na 2 dagen terugbellen, maar we zijn nu ruim een week verder en het blijft stil aan dr kant van meater support.

Antwoord van MEATER
Was een perfecte thermometer maar na een winter ongebruikt te zijn was hij op geen enkele mogelijkheid weer tot leven te wekken.
Jammer, daar was hij te duur voor
Wat een dramatisch apparaat! Verbinding maken altijd drama, of verbinding valt weg. Nooit kopen

Antwoord van MEATER
Twee kippen geroosterd op de Bastard. Perfecte bereiding dmv de Meater. Echt perfect!
Just easy and perfect nothing more to say....
Product is zeer goed. App is super. Eerste probe was niet goed (batterij te snel leeg) maar werd zonder problemen vervangen door een nieuwe via de retailer.
Zowel de meater als de meater 2 plus zijn de slechtste in mijn ogen. 2 x een meater gekocht en 2 x problemen die niet op te lossen vallen. Krijg totaal geen verbinding meer, ineens uit het niets.

Antwoord van MEATER
Werk perfect tot nu toe alleen gebruikt voor suvide koken in zakken. Geeft mooi overzicht van temperaturen en een redelijk inschatting over de verwachte kook tijd.