Meblezpasja Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie dajcie się nabrać. To są OSZUŚCI !!!! Zamówiłam wentylator, jechał z Chin a dostawa miała być za dwa dni. Przyjechał po miesiącu. Przesyłki nie przyjęłam, wróciła do nadawcy. Nie odpowiadają na... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dlaczego od razu nie zgłośniliście o zamknięcie strony Meble z pasją do Centralnego.pl cyberprzestępców??? Zgłosiłam , sprawa w toku ,ale nie stety zostałam oszukana na 349 zł za zakup wentylatora.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłem złotą, satynową koszulę 11.08.2026. Jest 24.08, a koszuli ani śladu... Nie polecam. Kontakt przez emaila, zagubione dane zamówienia, przepraszanie i dziękowanie za wyrozumiałość i cierpliwoś... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Zamówiłam torebkę z dostawą w kartonie, za który zapłaciłam 9 zł. Paczka przyszła po 2 tygodniach i tylko w folii. Dobrze, że przyszła, bo już się bałam, ale co do opakowania, to czuję się oszukana.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

94 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oszuści nic już u nich nie kupię!!!!

15 augustus 2026

Dzień dobry Hal,

Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie spełniło oczekiwań. Chcielibyśmy mieć możliwość sprawdzenia sytuacji i lepszego zrozumienia Państwa uwag.

Prosimy o bezpośredni kontakt z nami, abyśmy mogli dokładniej zbadać tę sprawę. Można się z nami skontaktować pod adresem info@meblezpasja.com

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

OSZUŚCI

Dostałam buty niestety za małe mimo że pisze na nich rozmiar który miał być
Chce odesłać …

30 juli 2026

Dzień dobry Mariola,

Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie spełniło oczekiwań i rozumiemy frustrację związaną z czasem oczekiwania na przesyłkę. Chcielibyśmy dokładniej sprawdzić status zamówienia i pomóc w rozwiązaniu sytuacji.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dwa zamówienia dwa potwierdzenia…

Dwa zamówienia dwa potwierdzenia zakupów dwa śledzenia paczek jedno o statusie dostarczone i zero towarów.
Prócz tego że wyszła kasa to reszta wraz z mailową korespondencją to fikcja międzynarodowa.
Meble Warszawa. Siedziba Praga, kasa Hongkong.
Zapłacono 23 lipca 2026 dwa zamówienia, towaru mimo mailowego potwierdzenia dostarczono, do tej pory brak. Stan 13 sierpnia 2026. Dostarczono podobno według śledzenia przesyłki do Komorniki a miał być Kraków. Oczywiście na maile "firma" odpowiada, nie ma takich zamówień w systemie. Bzdura i oszustwo
Dziś 14,08,2026 Druga przesyłka status dostarczono Komorniki ma być Kraków towaru brak.
Reszta jak wyżej. Wał.
Dalszy ciąg bredzenia ta odpowiedź niby firmy.
Kontaktowałem się nie ma prócz bzdur nic do przeczytania. Szkoda czasu i pieniędzy. 26,08,2026 Zero towaru z zamówień. Oba dostarczono.
Tak jak pod spodem wygląda treść kontaktów z niby firmą, z szablonu.

Dzień dobry Witold,

Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie spełniło oczekiwań i rozumiemy frustrację związaną z dostawą oraz informacjami dotyczącymi zamówienia. Chcielibyśmy dokładniej sprawdzić tę sytuację i pomóc w rozwiązaniu problemu.

UWAGA !!!!!

UWAGA !!!!!
sklep nie może znaleźć w systemie zamówienia na które przesyła powiadomienia że zamówienie jest w trakcie realizacji. W systemie nie mają maila na który wysyłają wiadomości.

Dzień dobry Piotr,

Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie spełniło oczekiwań i rozumiemy frustrację związaną z informacjami dotyczącymi zamówienia oraz komunikacją. Chcielibyśmy dokładniej sprawdzić tę sytuację i pomóc w jej rozwiązaniu.

Jedne wielkie oszustwo

Jedne wielkie oszustwo
Data zakupu 04.07.2026r do dzisiaj nic nie przyszło.
Telefon nie odbierają, na maile nie odpisują.
Status przesyłki "W drodze", no z Czech to jest chyba milion kilometrów do Polski . ODRADZAM każdemu zakupów w tej pseudo firmie. Oszuści i tyle w temacie.

Dzień dobry Mariusz,

Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie spełniło oczekiwań i rozumiemy frustrację związaną z czasem dostawy oraz statusem przesyłki. Chcielibyśmy dokładniej sprawdzić tę sytuację i pomóc w rozwiązaniu problemu.

Oszustwo!!

Oszustwo!!! Nie przysyłają zamówienia i nie zwracają pieniędzy !!!
Elżbieta

6 juli 2026

Dzień dobry Elżbieto,

Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie spełniło oczekiwań i rozumiemy rozczarowanie związane z zamówieniem oraz zwrotem środków. Chcielibyśmy dokładniej sprawdzić tę sytuację i pomóc w rozwiązaniu problemu.

Oszustwo

Oszustwo, wysyłają info że chcą rozwiązać problem a jak się do nich pisze to mają to w pompie. OSZUSTWO! NIE KORZYSTAJCIE! Ja ich zgłoszę żeby strona została zablokowana w Polsce.

10 augustus 2026

Dzień dobry Agata,

Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie spełniło oczekiwań i rozumiemy frustrację związaną z komunikacją oraz obsługą zgłoszenia. Chcielibyśmy dokładniej sprawdzić tę sytuację i pomóc w rozwiązaniu problemu.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oszukaństwo Unikacie tej firmy jak zarazy ,oszukali…

Unikacie tej firmy jak zarazy ,oszukali nas na 730 zł,

12 augustus 2026

Hi Wiesia,

Przykro nam z powodu Twojego negatywnego doświadczenia. Rozumiemy Twoje rozczarowanie i szczerze przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli dokładniej zbadać tę sprawę. Możesz się z nami skontaktować pod adresem info@meblezpasja.com

Jedno wielkie oszustwo

Jedno wielkie oszustwo. Zamówiłam buty 22 lipca i do dziś nie dotarły. W ostatnim mailu napisali że jest u przewoźnika i od tego momentu kontakt się urwał. Nie dajcie się nabrać!!

12 augustus 2026

Hi Karina,

Przykro nam z powodu opóźnienia w dostawie butów oraz braku dalszych informacji o przesyłce. Rozumiemy Twoją frustrację i szczerze przepraszamy za niedogodności.

Jest to firma nierzetelna

Jest to firma nierzetelna, naciągają i oszukują klientów. Pomimo że w nazwie ma "Warszawa" siedziba firmy nie jest w Polsce. Zamówienie niezgodne z fotografią na stronie internetowej. Zwrot towaru niemożliwy a o zwrocie pieniędzy można zapomnieć. Firma nie odpowiada na maile i nie stosuje własnych zasad dotyczących zwrotu przerzucając odpowiedzialność na klienta. ODRADZAM

10 augustus 2026

Hi Joanna,

Przykro nam z powodu Twoich doświadczeń z otrzymanym produktem, procesem zwrotu oraz kontaktem z naszą obsługą klienta. Rozumiemy Twoje rozczarowanie i szczerze przepraszamy za niedogodności.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Niestety wszystkie opinie negatywne …

Niestety wszystkie opinie negatywne trafione w 10 .Zamówiłam bluzkę niestety nie doszła po kontakcie otrzymuje takie same informacje nie możemy znaleźć twojego zamówienia ,przykro nam itd -Oszustwo naciągacze

27 juli 2026

Hi Malgorzata,

Przykro nam z powodu Twojego doświadczenia z niedostarczonym zamówieniem oraz trudności z uzyskaniem pomocy w jego odnalezieniu. Rozumiemy Twoją frustrację i szczerze przepraszamy za niedogodności.

Ta strona to ściema

Zamowiony towar idzie b.dlugooooo a jak juz dotrze to jest to szajs poliestrowy niezgodny z tym co na zdjeciu i z opisiem produktu a o rozmiarze juz nie wspomne. A o zwrocie mozecie zapomniec jakies durne idpowiedzi na maile ws.zwrotu i teraz jeszcze zaczeli po angielsku. Utopione prawie 180 zł. Oszusci jakich mało. Nie polecam

5 augustus 2026

Hi Agnieszka,

Przykro nam z powodu długiego czasu dostawy, jakości i rozmiaru otrzymanego produktu oraz problemów z procesem zwrotu. Rozumiemy Twoje rozczarowanie i szczerze przepraszamy za niedogodności.

Oszustwo

Oszustwo. Brak dostawy. Brak możliwości kontaktu.

21 juli 2026

Hi Tomasz,

Przykro nam z powodu braku dostawy oraz trudności z kontaktem z naszą obsługą klienta. Rozumiemy Twoją frustrację i szczerze przepraszamy za niedogodności.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ta firma to jakieś jedno wielkie…

Ta firma to jakieś jedno wielkie oszustwo, towar nie dotarł,został wygenerowany tylko list przewozowy w DHL a przesyłka już drugi tydzień nie została nadana a w mailu napisali że została wysłana. Teraz nawet na maile nie odpisują. Czekam tylko aż minie 30 dni od zakupu i zgłaszam sprawę na policję i do Cert. Dziwi mnie tylko fakt że dużo ludzi pisze że zostało oszukane i nikt tego nie zgłosił a strona nadal istnieje i oszukuje. Proszę wszystkich oszukanych o zgłaszanie sprawy na Policję i do Cert. Wiem że kwoty może nie są jakieś wielkie i na tym oni żerują bo większość ludzi nie zgłasza a oni biją majatek

16 juli 2026

Hi Marcin,

Przykro nam z powodu problemów z dostawą, braku aktualizacji przesyłki oraz trudności z uzyskaniem odpowiedzi od naszej obsługi klienta. Rozumiemy Twoją frustrację i szczerze przepraszamy za niedogodności.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jedno wielkie oszustwo!!!Zamówiony niby…

Jedno wielkie oszustwo!!!Zamówiony niby klimatyzer nie działa!!! Przysłany został po ok 4 tygodniach, bez rachunku/faktury, karty gwarancyjnej, nazwy producenta, jakaś instrukcja obsługi po angielsku. Bez adresu zwrotnego. Zanim dotarł do mnie ten chłam otrzymywałam mnóstwo pisanych przez AI informacji że nie mają mojego zamówienia, adresu itd. Jutro zgłaszam sprawę do policji, niech zajmą się tą firmą "Krzak" bo szkoda kolejnych ofiar tego procederu w który zamieszana jest niezła szajka . Chiny, Czechy, Holandia i pewnie inne.

6 augustus 2026

Hi Joanna,

Przykro nam z powodu Twojego doświadczenia z długim czasem dostawy, działaniem produktu oraz brakującymi informacjami i dokumentacją. Rozumiemy Twoją frustrację i szczerze przepraszamy za niedogodności.

oszustwo

Drogi konsumencie, omijaj tego sprzedającego!!!!!
Sprzedający jest totalnie nieuczciwy, nie otrzymałem ani jednej paczki zamówionego towaru. Nie odpowiadają na e-mail a telefon cały czas zajęty.

Proszę uważajcie na tego sprzedającego, a najlepiej omijajcie go dużym łukiem. Ale najlepiej nie korzystajcie z takich firm.
Pozdrawiam
Kazik

6 augustus 2026

Hi Kazimierz,

Przykro nam z powodu niedostarczonego zamówienia oraz trudności z kontaktem z naszą obsługą klienta. Rozumiemy Twoją frustrację i szczerze przepraszamy za niedogodności.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Drogi konsumencie unikaj tego sprzedającego.

Drogi konsumencie, omijaj tego sprzedającego!!!!!
Sprzedający jest totalnie nieuczciwy, towar który oferują w sprzedaży całkowicie odbiega od tego, co jest w opisie i na zdjęciach. Rozmiary są koszmarnie zaniżone, kolory zupełnie nie takie, jak zamawiane, a jakość woła o pomstę do nieba.
Oszukują ludzi wymigując się od przyjęcia zwrotów i oddania pieniędzy.
W nieskończoność zwodzą mailami, z których nic nie wynika. Czat odbywa się przez sztuczną inteligencję. Paranoja i książkowe oszustwo.
Proszę uważajcie na tego sprzedajacego

3 augustus 2026

Hi Anna,

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu i rozumiemy Twoją frustrację związaną z otrzymanym produktem, rozmiarem, kolorem oraz procesem zwrotu. Doceniamy możliwość dokładniejszego sprawdzenia tej sprawy i udzielenia pomocy.

Skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli dokładniej przyjrzeć się tej sprawie i pomóc Ci. Możesz skontaktować się z nami pod adresem info@meblezpasja.com

Oszustwo

Oszustwo. Opłacone zamowienie podany nr zamówienia nie istnieje ... mimo ze nr przesyłki caly czas aktualizuje ze jest w locie.

4 augustus 2026

Hi Marta,

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu i rozumiemy Twoją frustrację związaną ze statusem zamówienia oraz informacjami dotyczącymi przesyłki. Doceniamy możliwość dokładniejszego sprawdzenia tej sprawy i udzielenia pomocy.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

JA DOKŁADAM SIE DO OPINI NEGATYWNYCH…

JA DOKŁADAM SIE DO OPINI NEGATYWNYCH ZAMÓWIENIE NIE DOTARŁO OD 25.07.2026,KONTAKT TAKI SAM BRAK ZAMÓWIENIA MOIMO ZE WSZYSTKIE DANE ZOSTAŁY PODANE.

25 juli 2026

Hi Ewa,

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu i rozumiemy Twoją frustrację związaną z brakiem otrzymania zamówienia oraz trudnościami w kontakcie. Doceniamy możliwość dokładniejszego sprawdzenia tej sprawy i udzielenia pomocy.

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!
Kupiłam sukienkę za 185 zlotych, przyszla do mnie inna niż na zdjęciu, warta najwyżej 30 zlotych z Temu!!!
Zwrot wydaje się niemożliwy!!! Caly czas odpisują Boty! A to nie mogą znaleźć zamówienia, a to nie widzą mejla, a to proszę posłać zdjęcie towaru, i tak ciągniemy już 2 tydzień

20 juli 2026

Hi Betka,

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu i rozumiemy Twoją frustrację związaną z otrzymanym produktem oraz procesem zwrotu. Doceniamy możliwość dokładniejszego sprawdzenia tej sprawy i udzielenia pomocy.

Dit is Trustpilot