Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dotyczy.#opiniamotywowanapromocje* Dzień dobry. Zakupiona zmywarka Bosch jest idealna dla dwojga dorosłych osób choć równieź dla większej rodziny. Bardzo kontabilna wymiarami (45). Pierwsze mycie i sz... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pracownicy w tej firmie byli bardzo mili i pomocni, mieli dużo wiedzy na temat produktów ktore mnie interesowaly, z chęcią odpowiadali na wszystkie moje pytania i sprawili że moje zakupy w Media Mar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Robiłam zakupy w sklepie Media Markt w Lublinie i jestem bardzo zadowolona z obsługi. Pracownicy są pomocni, uprzejmi i naprawdę zainteresowani klientem. Chętnie doradzają i poświęcają czas, aby znale... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bedrijfsgegevens

1. Elektronica en technologie

Geschreven door het bedrijf

Zapraszamy do MediaMarkt, sklepu z elektroniką. W naszym asortymencie znajdą Państwo wysokiej jakości laptopy, telewizory, smartfony, konsole do gier, sprzęt audio oraz sprzęt fotograficzny i biurowy. Oferujemy także najnowszy sprzęt AGD: pralki, lodówki, zmywarki, piekarniki, płyty indukcyjne, a także inne urządzenia AGD i RTV. W MediaMarkt gracze znajdą najnowsze gry i akcesoria komputerowe. Oferujemy dodatkowe usługi dla smartfonów, tabletów i wielu innych urządzeń. Dla wygody Państwa zakupów w MediaMarkt dostępna jest sprzedaż ratalna oraz transport z usługami na miejscu, montaż oraz konfiguracja zakupionych produktów. Oferujemy również odkup urządzeń elektronicznych.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Super zakupy przez internet

Szybka dostawa, konkurencyjne ceny i produkty najwyższej jakości.

13 april 2026

Antwoord van MediaMarkt Polska

Krzysztof, bardzo dziękujemy za opinię. Polecamy się na kolejne zakupy🚀

Bardzo duży asortyment

Bardzo duży asortyment, jednocześnie pomoc pracownika przy wyborze konkretnego produktu!

20 april 2026

Antwoord van MediaMarkt Polska

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc💪

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Zwroty fizyczne

Brak jest zupełnej przejrzystości w sprawach zwrotów fizycznych… prawie fizycznie kupiła bym słuchawki, którymi finalnie jestem tak zawiedziona, że to głowa mała a była bym teraz w sytuacji że 1699,99 zł miała bym wyrzucone w błoto. Słuchawki na wystawie są już tak zniszczone że nie mogłam na ich podstawie podjąć decyzji…

17 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Obiecują, ale nie dostaniesz tego,co obiecali

"Niestety,ale gdy zamówiłem grę, to na stronie było podane,że dostanę również gratisy z pre orderu, ale gdy odbierałem towar w sklepie to niekompetwntna Pani nie miała pojęcia o jakichś dodatkach. Kusicie, a nie wywiązujecie się tego co obiecujecie"

17 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zwrot pieniędzy.

Obsługa firmy MediaMarkt , całkowicie reklamacje pralki Beko b100 z dnia 27.03.2026. zlekceważyła .
Pralka oczekiwała na zwrot 1.5 tygodnia w końcu z łaski ją odebrała firma Zadbano , która również się nie spieszy z zwrotem na magazyn do Warszawy i do dnia dzisiejszego 19.04. pralka nie została zwrócona , a MediaMarkt nie chce zwrócić pieniędzy , mimo że reklamacja była zgłoszona 27.03 jako reklamacja z tytułu renkojmi. Nie pilecam zzakupów w firmy MediaMarkt , ponieważ zwlekają z zwrotem pieniędzy oraz sprawnym przeprowadzeniem reklamacji.

27 maart 2026

Postaw na Media Markt!

Zakupy w Media Markt to czysta przyjemność. Produkty są w dobrej jakości i cenie. Znakomity kontakt z infolinią i sprawne, rzetelne wyjaśnienia konsultantki, aby w finale odebrać produkty we wskazanym przeze mnie sklepie. Dziękuję.

15 april 2026

Bardzo dziękujemy!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybkość łatwość i brak nagabywania na…

Szybkość łatwość i brak nagabywania na inne produkty kupiłem to, co chciałem, a nie że kupiłem wszystko inne, czego nie potrzebuje

18 april 2026

Antwoord van MediaMarkt Polska

Dzięki za podzielenie się opinią!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.