www.mediconline.se Reviews 7.272

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har inte hunnit använda dom riktigt än men testat lite grann för suggkraften och den är bra. Dom fäster sig fint och glider längst huden fint tillsammans med olja såklart. Färgen är också fin, valde r... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skickade efter stödstrumpor storlek s, mätt enligt instruktioner. Efter en gångs användning rullar de ned från vaden. Ingen som helst kompression. Fått qr kod för att returnera! Tack! Ok, inte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ikke fått noen vare ennå. Bestillt for 8 dager siden. Nå varsles det til og med om tollavgift. Det var det ikke varslet om ved bestilling. Bestillte på norsk side. Nå har jeg fått svar om at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ondergoedwinkel
  2. Fitnesswinkel
  3. Voetverzorging
  4. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  5. Kraamkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Numera heter vi Mediconline (tidigare butik21.com). Bolaget grundades 2007 med idén att sälja bra stödstrumpor online. Sedan dess har vi utvecklat vårt sortiment med produkter inom hälsa, välmående, rehab och prehab. Här hittar du allt från kompressionstights och stödstrumpor till hallux valgus skydd och nagellack.

Köpvillkor

Nöjd kund garanti!

Mediconline (tidigare butik21) har en generös returpolicy och du kan ångra ditt köp i upp till 30 dagar. Vi har också 14 dagars öppet köp. Du hittar våra köpvillkor här: https://www.mediconline.se/kopvillkor-info.php

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har köpt stödstrumpor

Har köpt stödstrumpor. Inte nöjd.Dom glider från vaderna och rullar sig. Storlek stämmer med deras tavla men dom är små. Aldrig mera .

17 april 2026

Hej Iryna,

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med stödstrumporna du har beställt. Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@mediconline.se
och ange ditt ordernummer, så hjälper vi dig gärna att ta reda på vad som kan ha blivit fel.

Vi kan tyvärr inte se i vårt system att det finns något köp av stödstrumpor registrerat från dig hos oss, men vi tittar gärna närmare på ärendet om du skickar mer information.

Bra och bra…

Bra info om de olika märkena och bra kommunikation med både robot och personal…

24 maart 2026

Snabb och enkel

Snabb och enkel

23 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig gode produkter til en grei…

Veldig gode produkter til en grei pris,rask levering.
Kommer å fortsette å handle hos dere.

24 maart 2026

Gode produkter

23 maart 2026

Snabb leverans

Snabb leverans, Mamsen jättenöjd med sin ”kisse”

Mycket nöjd!

Väldigt bra produkter! Bra priser/erbjudanden! Snabb leverans och flera olika alternativ!
Samma med betalningen, fanns också flera alternativ!
Rekommenderar detta företaget!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag blev jätte nöjd med mitt köp

Jag blev jätte nöjd med mitt köp, skulle absolut rekommendera

15 maart 2026

Helt okej vara.

Helt okej vara.

Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter.

22 november 2025

Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skickade efter stödstrumpor storlek s

Fått qr kod för att returnera!
Tack!

Ok, inte helt lätt hitta svarsmail, men jag hade missat!

19 maart 2026

Hej Pia,
Tack för din recension.
Vi har svarat på alla dina mail men våra svar verkar inte ha nått dig. Kontrollera gärna din skräppost så ser vi till att lösa detta tillsammans.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack till kundtjänst som på ett så…

Tack till kundtjänst som på ett så snabbt och proffsigt sätt löste mitt ärende. Superbra!

19 februari 2026

Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke mottatt pakke fra leverandør

Jeg får melding om at pakken er kommet i retur til leverandør. Mens jeg har aldri fått beskjed om hentekode eller noe ifra mitt postkontor. Dette er merkelig....🤔

27 februari 2026

Hei Monica,

Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at du ikke fikk beskjed om at pakken var klar til henting.

Mulige årsaker til dette kan være:

Feil telefonnummer er registrert

Feil e-postadresse er registrert

Fraktselskapet har dessverre ikke sendt ut hentemelding

Vi forsøkte å kontakte deg for 8 dager siden da pakken kom i retur til oss. Dersom du ikke har mottatt e-post fra oss, ber vi deg vennligst sjekke om meldingen kan ha havnet i søppelposten din.

Vi sørger selvfølgelig for at du enten får tilsendt pakken på nytt eller får pengene tilbake. Dessverre har vi ikke mulighet til å kontrollere varslingene som sendes (eller ikke sendes) fra fraktselskapet.

Perfekt tack

23 januari 2026

Veldig rask levering

23 januari 2026

Hei,
Takk for din anmeldelse.
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med tjenesten vår.
Velkommen tilbake!

Camouflage socks (wool)

I ordered a pair of wool support stockings (camouflage colour). The inside of these long stockings contains loose threads because of the application of different colors. The manufacturer says it has to do with the three colors they have to weave in the sock. There are other weaving techniques however, so it is a choice of the manufacturer to do it this way.
I have received a refund from Mediconline, their service is satisfying. The other socks I bought are totally fine!

24 januari 2026

Hi Thinka,
Thank you for your review.
We are happy to hear that you are satisfied with our service.
We are sorry that the socks were not as you expected. I hope that you were satisfied with the remaining products that you ordered from us.
/Mediconline

Lees meer over geverifieerde reviews.