Super aanbod en altijd snel bezorgd. Plantjes worden heel netjes verpakt en komen tot nu toe altijd zonder beschadiging aan. Heb al meerdere keren besteld en altijd naar volle tevredenheid!
Altijd mooie plantjes en goed verpakt. Bij eventuele vragen krijg ik altijd snel reactie via Instagram. Regelmatig nieuwe planten in de webshop en de foto’s zijn een accurate weergave van wat je kri... Toon meer
Een bestelling van Nederland naar België die al gemaakt was op 23 November die nog altijd geen enkele update heeft. Er staat op de site levering tussen 1-10 werkdagen maar ookal wordt de beste... Toon meer
3 prachtige Hoya's ontvangen. Ik ben er ontzettend blij mee. Planten waren keurig ingepakt. Ze zagen er heel gezond en mooi uit. Ga zeker vaker bestellen bij Stephanie. Nog veel meer mooie planten gez... Toon meer
Magazijnweg 12B, 2404 CE, Alphen aan den Rijn, Nederland
Fijne nette levering, het was wel "grappig" dat de Sad plant we het mooist uit zag van de drie planten. Die waren een beetje ongelukkig verpakt waardoor er wat bladeren verloren gingen of beschadigd waren. Maar niks ergs verder! Het zijn sterke planten die er nu heel mooi bij staan en groeien.

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Super online shop. Gezonde planten. Snelle levering en goede service.

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Te gekke planten, goed ingepakt. Snel geleverd en goed te bereiken voor feedback! Erg blij met Groen in huis!

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Mooie planten, keurig verpakt, goede service en snel verstuurd. Zeer tevreden!

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Prima planten en prima klantenservice
Ben elke zaterdag benieuwd wat voor planten ze er bij krijgen

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Mooie gezonde planten, goed verzonden.

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Super service! Planten waren perfect verpakt en kwamen in uitmuntende staat bij mij aan!

Goede, gezonde planten.
Hele goede verpakking en snelle levering

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Normaliter goede kwaliteit voor de prijs. Echter nu een plant met wortelrot, gemaild maar krijg geen antwoord.
Beetje slecht vanuit klantenservice dus

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Wat een top service! en webshop! evident valt op dat zij veel aandacht besteden aan de verpakking om te verzenden!. Hier ga ik vaker bestellen!

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Ik heb twee mooie Philondendron Micans mogen ontvangen. waarbij er een wel duidelijk in betere staat was dan de andere. Nu een paar weken later begint de iets mindere wel goed bij te trekken. De planten zaten goed verpakt en zijn snel bezorgd. Ik ben dus over het algemeen zeer tevreden!

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Goede klantenservice bij vragen! Plant is goed aangekomen, ik zou hier zeker vaker kopen. Alleen een beetje aan de dure kant bij grotere planten. Een van de beter webshops is het wel :)

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Plantjes zien er goed uit en waren netjes verpakt.

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Alles was netjes verpakt en kwam in goede staat aan.

Antwoord van Groen in Huis | Stephanie Keijzer
Echt een leuke webshop, altijd netjes verpakt en mooie planten! Alleen jammer dat sommige dingen binnen paar minuten al uitverkocht zijn na restock...Maarja dat heb je met een goede webshop denk ik!