HAD IK HET MAAR EERDER GEDAAN!
Ik heb dokter Mehmet Fatih Korkmaz gevonden via social media. Daarna heb ik een aantal patiënten van hem gesproken over de ervaringen die zij hebben gehad. Zijn ervaring in zijn branche is mega groot en belangrijk geweest in mijn keuze. Op het moment dat ik contact heb opgenomen voor mijn operatie tot heden verloopt de communicatie heel fijn.
De operatie wordt gedaan in een privé ziekenhuis. Het is een schone ziekenhuis. De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De dag van de operatie ben ik uitgebreid onderzocht en hebben ze mijn medische situatie in kaart gebracht. Na goedkeuring heb ik de arts gezien en werd ik na een uur geopereerd. De operatie ging goed en na de operatie heb ik absoluut geen pijn ervaren. Ik kreeg om de 3-4 uurtjes pijnstillers. Ik ben na dag 4 naar huis gevlogen en dat was prima te doen. Je kan deze reis alleen plannen want je wordt erg goed verzorgd door de verpleegkundigen van de afdeling. Ik kan de arts van harte aanbevelen. Mijn ervaring is zeer positief!! Dank jullie wel voor de goeie zorgen! Ik kom zeker terug voor een after foto wanneer ik mijn doel gewicht heb behaald!