Melissa's bilvask Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Fremragende er et stort ord at bruge, men det er så fuldt fortjent i dette tilfælde! Min bil ser ud som ny, efter at Misel og hans medarbejder har rengjort den indvendigt og udvendigt samt håndpoler... Toon meer

Var i chok over hvor ekstremt godt bilen så ud efter rengøring, men lige så meget over hvor ekstremt professionel og kundefokuseret Mišel er. Jeg går ikke andet sted i fremtiden.

Vi har haft et længere og rigtig godt samarbejde med Melissasbilvask.dk, og vi kan varmt anbefale Mišel en sand mester i sit fag! Uanset vind, regn eller sne, og uanset om vi er i København, o... Toon meer

Vi havde fået anbefalet Misel og man må sige at han levede fuldstændig op til vores forventninger. Vi havde købt en brugt bil, som trængte til en kærlig hånd både udvendigt og indvendigt, og efter 3 t... Toon meer

1. Autoschoonmaakdienst
  2. Autowasstraat

Trænger din bil til en kærlig hånd så er Melissa's bilvask altid klar til at hjælpe dig ✌️

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aflevering af leasing bil til fortrydelse🔥

Skulle aflevere en leasingbil som trængte til rengøring. Fandt frem til Melissas bilvask, og efter endt resultat, havde jeg slet ikke lyst til at aflevere bilen tilbage🤣 og som en ekstra venlighed, fik han også renset vores klapvogn. Melissas bilvask får derfor 10/10🔥

7 februari 2023

Virkelig fin service!

Virkelig fin service!
Meget venlig og imødekommende - super fin bil! Taget (hvid bil) var smurt ind i noget, som bilvasken ikke kunne tage. Det kunne Misel!
Min bil er meget fin igen - kan varmt anbefale Misel.

22 januari 2023

Skal du / i have en ren bil

Skal du / i have en ren bil, så er det melissa i skal ringe til, man afleverer en gammel bil,og får nærmest en ny tilbage, virkelig flot arbejde og jeg har givet 5 stjerner, melissa klargøring får 5 mere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 november 2022

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde, og super god service, kan helt klart anbefale Melissa’s Bilvask. Jeg har allerede tastede deres tlf.nr. i min telefon til næste gang, min bil trænger til en omgang.

4 oktober 2022

Super flot arbejde

Super flot arbejde. Vores bil står knivskarpt både ind- og udvendigt.
Selv de inderste kroge bag dørhængslerne, der ellers altid er beskidte, står skinnende rent.
Alle aftaler overholdt til tiden.
Kan kun anbefales herfra!

29 juni 2022

Super god service!

Super god service!
Nem online booking, sms med estimeret ankomst, super behagelig person og utrolig flot rengjort bil.
Jeg bruger helt sikkert igen, når bilen igen skal rengøres!

7 mei 2022

Super service

Afleverede en bil med pletter på sæderne, og havde aldrig drømt om at den ville blive som ny.
Jeg kan kun anbefale Melissa´s bilpleje

2 mei 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, og helt igennem en fantastisk rengøring.
Jeg er så glad for det pæne resultat der er blevet leveret.

Jeg vil til en hver tid anbefale Melissa's bilvask til andre

2 maart 2022