Jag har haft problem att få mina fransar att växa fram efter många års extensions som har skadat min tillväxt av nya fransar. Har provat åtskilliga märken utan resultat, men jag gjorde en chansning me... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
BLUFF; lovar att man får testa produkt och få pengar åter. Men när man begär det så krånglar de bara och fördröjer allt. Deras foundation var värdelös OCH den akickas från något avlägset land och... Toon meer
WOW. Jag är helt ärligt imponerad. Den här foundationen är magisk. Den smälter in i huden, ger ett jämnt och naturligt glow och håller hela dagen utan att kännas tung eller kakig. Huden ser... Toon meer
Köpte color changing foundationen till min mamma då hon haft svårt att hitta någon som hon varit nöjd med, men denna foundationen sa hon att hon aldrig kommer byta ut, hon är extremt nöjd och älsk... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Täckte fint på min lite röda hud och…
Täckte fint på min lite röda hud och även det mörka under ögonen
Tog lite tid att få mitt paket
Tog lite tid att få mitt paket, men det berodde säkert på all snö Göteborg fick.
Funkar så bra på min hud. Ligger inget i mina rynkor.
Att det som de utlovar av produkten…
Att det som de utlovar av produkten faktiskt stämmer.
Fantastiska produkter.
Jag är så himla nöjd med produkterna som jag fått hem. Allt var bättre än förväntat och jag kommer definitivt fortsätta att handla från er!
Helt fantastisk bra produkt
Helt fantastisk bra produkt, hyfsat snabb leverans. Väldigt nöjd.
Nöjd med ögonfrans serumet !
Nöjd med ögonfrans serumet ! Annat märke har gett rött kring ögonen och klåda. Var även ett bra pris på den.
Pumpen fungerade inte men i övrigt är…
Pumpen fungerade inte men i övrigt är jag nöjd med produkten
Som gjord för mig :)
Mycket bra
Mycket bra, det blir en fin nyans som smälter in bra i min egna hudfärg, lätt att ta på. Kan varmt rekommendera denna foundation.
Känns lyxigt!
Jag är supernöjd med produkten som ger…
Jag är supernöjd med produkten som ger ett naturligt glow och känns lätt på hunden 🌟
Enkelt och snabbt med Melora
Topp
Borsten underlättar verkligen vid appliceringen av foundation. Resultatet blir mycket bra.
Bra pris och smidig köpupplevelse!
Lätt och smidigt att beställa. Bra erbjudande och pris!
Det bästa😃
Den bästa produkten jag haft, sen jag blev äldre. Lägger sig inte som en ”kaka” i ansiktet.
Fantastisk foundation
Fantastisk foundation, den är magisk. Blir perfekt nyans utan att synas.
Jag köpte foundation från MEDORA
Jag köpte foundation från MEDORA, superbra har beställt flera nu som ännu inte kommit.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.