Perfumeria Merin.pl Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Chyba nie przesadzę jak powiem źe zamawiam perfumy od dziesięciu lat. Za każdym razem sprawnie bez opóźnień otrzymywałem zamówiony towar. Trzymajcie jakość usług. Pozdrawiam serdecznie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nie jest to mój pierwszy zakup i za każdym razem zamówienie docierało bardzo szybko. Bardzo dobra cena i jakość produktu. To co kupuję w 100% spełnia moje oczekiwania. Polecam 🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiłam bodajże 7 zapachów i praktycznie wszystkie trafiły w gusta użytkowników. Przesyłka była natychmiastowa. Świetnie zapakowana. Polecam.

Bedrijfsgegevens

1. Parfumerie

Geschreven door het bedrijf

Perfumeria Merin.pl to renomowany sklep internetowy oferujący szeroki wybór perfum alternatywnych. Perfumy alternatywne to produkty, które są inspirowane popularnymi markami perfumeryjnymi, ale oferowane są w bardziej przystępnych cenach. Oto kilka cech charakteryzujących Perfumerię Merin.pl: Bogaty wybór zapachów: Perfumeria Merin.pl oferuje szeroki asortyment perfum alternatywnych, które są dostępne w wielu różnych wariantach i kategoriach zapachowych. Klienci mają możliwość wyboru spośród ulubionych zapachów, które przypominają markowe perfumy. Wysoka jakość: Perfumy alternatywne dostępne w Perfumerii Merin.pl cechuje wysoka jakość i trwałość zapachu. Są one starannie skomponowane, aby przypominać oryginalne produkty, oferując przy tym doskonałą trwałość na skórze. Konkurencyjne ceny: Jednym z głównych atutów perfum alternatywnych jest ich przystępna cena w porównaniu do oryginalnych perfum. Perfumeria Merin.pl stawia na atrakcyjne cenowo rozwiązania, dzięki czemu klienci mogą zaoszczędzić pieniądze bez rezygnacji z ulubionych zapachów. Dostępność online: Perfumeria Merin.pl działa głównie w formie sklepu internetowego, co umożliwia klientom wygodne przeglądanie i zakupy online. Dostępność online ułatwia także porównywanie różnych produktów i opinii innych klientów. Informacje o zapachach: Sklep oferuje dokładne opisy każdego zapachu alternatywnego, dzięki czemu klienci mogą dokładnie poznać jego charakterystykę zapachową i wybrać produkt dostosowany do swoich preferencji. Promocje i rabaty: Perfumeria Merin.pl często oferuje promocje, rabaty i specjalne oferty na swoje produkty, co dodatkowo zachęca klientów do zakupów. Obsługa klienta: Sklep stawia na wysoką jakość obsługi klienta, co obejmuje szybkie dostarczanie zamówień, łatwą komunikację oraz pomoc w doborze odpowiednich produktów. Podsumowując, Perfumeria Merin.pl to sklep internetowy specjalizujący się w perfumach alternatywnych, oferujący szeroki wybór wysokiej jakości zapachów inspirowanych popularnymi markami perfumeryjnymi. Dzięki przystępnym cenom i bogatemu asortymentowi jest to miejsce, w którym klienci mogą znaleźć ulubione zapachy bez przepłacania.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybka i sprawna przesyłka,dobrze…

Szybka i sprawna przesyłka,dobrze opisane produkty co jest bardzo pomocne podczas zakupów

1 september 2024

Droga Pani Aneto,

Bardzo dziękujemy za Pani pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniła Pani szybki czas realizacji zamówienia oraz szczegółowe opisy naszych produktów. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem, dlatego zawsze staramy się zapewnić jak najlepszą jakość obsługi. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mieli przyjemność gościć Panią w naszym sklepie!

Zespół merin.pl

sprawnie i szybko.

Sprawnie i szybko, polecam

2 september 2024

Antwoord van Perfumeria Merin.pl

Dziękujemy serdecznie, Pani Grażyno, za pozytywną recenzję! Cieszymy się, że była Pani zadowolona z naszych usług. Zadowolenie klientów to nasz priorytet, dlatego zawsze staramy się działać sprawnie i szybko. Mamy nadzieję, że w przyszłości również będziemy mogli sprostać Pani oczekiwaniom.

Zapraszamy ponownie i życzymy miłego dnia!

Piękny zapach!

Piękny zapach!

20 augustus 2024

Droga Pani Violu,

Bardzo dziękujemy za Pani opinię! Cieszymy się, że nasze perfumy przypadły Pani do gustu. To dla nas ogromna radość, kiedy klienci doceniają naszą staranność i jakość.

Serdecznie zapraszamy do ponownych zakupów!

Z pozdrowieniami,

Zadowolony

Szybkie doręczenie i 100% zadowolenia z produktów.

10 augustus 2024

Szanowny Panie Arturze,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych produktów i że dostawa przebiegła szybko i sprawnie. Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet, dlatego niezwykle miło nam czytać takie recenzje.

Jeśli będzie Pan miał jakiekolwiek pytania lub potrzeby w przyszłości, prosimy o kontakt – zawsze chętnie pomożemy!

Wszystko ok szybka wysyłka polecam

Wszystko ok szybka wysyłka polecam

20 juni 2024

Droga Pani Alicjo,

Bardzo dziękujemy za pozytywną recenzję i docenienie naszej szybkiej wysyłki! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów w naszym sklepie. Mamy nadzieję, że w przyszłości również będziemy mogli spełnić Pani oczekiwania.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Średnia jakość perfum

Średnia jakość perfum, zamiennik Givenchy gentelmen Only absolute to tragedia.

28 juni 2024

Szanowny Panie Damianie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że produkt nie spełnił Pana oczekiwań. Zależy nam na tym, aby każdy klient był zadowolony z zakupów w naszym sklepie.

Antwoord van Perfumeria Merin.pl

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie recenzji i miłe słowa! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług i że zamówienie dotarło na czas. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem, dlatego bardzo doceniamy każdy pozytywny feedback.

Zapraszamy ponownie i życzymy udanych zakupów!

Produkty spełniają moje oczekiwania

Produkty spełniają moje oczekiwania.
Zakupu można dokonać sprawnie,szybko i bez problemu.

5 juni 2024

Szanowna Pani Bożeno,

Bardzo dziękujemy za pozytywną recenzję i za to, że podzieliła się Pani swoimi wrażeniami z zakupów w naszym sklepie! Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Pani oczekiwania, a cały proces zakupowy przebiegł sprawnie i bez problemów.

Zachęcamy do dalszych zakupów i serdecznie zapraszamy ponownie!

Wszystko zgodne z opisem

Wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka, perfumy w estetycznym opakowaniu i w dobrej cenie.

6 mei 2024

Droga Pani Katarzyno,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu oraz naszej obsługi. Zawsze staramy się, aby nasze produkty spełniały oczekiwania naszych klientów, a zakupy były szybkie i bezproblemowe. Mamy nadzieję, że perfumy będą przynosić Pani wiele radości. Zapraszamy ponownie!

Szybka dostawa

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem 🙂

20 april 2024

Antwoord van Perfumeria Merin.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z szybkiej dostawy oraz jakości naszego asortymentu. Satysfakcja naszych klientów jest dla nas priorytetem, dlatego miło nam słyszeć, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie na zakupy!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wszystko super! Polecam! Szybka wysyłka, dobra wyszukiwarka na stronie (łatwo można znaleźć odpowiedniki, nawet nie znając ich nazwy), duży wybór, ceny ok. Niektóre funkcjonalności strony gorzej dostępne z czytnikiem ekranu, ale całość spokojnie do obsłużenia.

8 januari 2024

Szanowna Pani Katarzyno,
serdecznie dziękujemy za Pani opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej oferty, szybkiej wysyłki i funkcji wyszukiwarki na stronie. Również doceniamy Pani uwagi dotyczące dostępności strony dla osób korzystających z czytnika ekranu – to dla nas bardzo cenna informacja, którą z pewnością weźmiemy pod uwagę, aby stale ulepszać nasze usługi. Jeśli miałaby Pani jakiekolwiek dodatkowe sugestie, zawsze jesteśmy otwarci na kontakt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiłam w weekend przed świętami

Zamówiłam w weekend przed świętami, przyszło szybko, sprawnie, dobrze zapakowane i to co zamówiłam. Produkty również są dobrej jakości

16 december 2023

Szanowna Pani Agnieszko,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia, jakości naszych produktów oraz staranności pakowania. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem, dlatego takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Mamy nadzieję, że będziemy mogli ponownie gościć Panią w naszym sklepie.

Po prostu

Po prostu: wszystko OK:)

14 december 2023

Antwoord van Perfumeria Merin.pl

Dziękujemy Panie Marcinie za pozostawienie recenzji i miłe słowa! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie i życzymy udanego dnia! :)

Dit is Trustpilot