Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kundeservice! Da min ene støvle desværre gik i stykker, og modellen var udgået, var der ingen problemer med at få penge retur inden for få dage. Og selvfølgelig købte jeg så en anden - næsten ti... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin hjemmeside, let og overskuelig, meget hurtig levering. Der ville være én stjerne mere, hvis ikke at den yderste rem blev monteret så langt fremme. Den sidder et generende sted så jeg ikke kan brug... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et par støvler. Hurtig levering, ingen problemer med at bytte støvlerne til et par der var et nummer større. Pengene for det første par støver, blev retuneret efter 4 dage👍 En god oplevelse... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God reklamationsbehandling! Efter 1½ års brug knækkede et par af snørestropperne på mine vandresko, og Merrell gav pengene tilbage, hurtigt og uden diskussion. De laver i øvrigt nogle fantastiske van... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Udendørs fodtøj til mænd, kvinder og børn. Vandrestøvler, løbesko & mere - perfekt til alle dine udendørs eventyr. Fri levering ved køb over 599,-

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alt klappede fra bestilling til levering

Alt klappede fra bestilling til levering

10 mei 2024

Kære Susanne,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med alt fra bestilling til levering.
Vi ser frem tid at betjene dig igen.

God kvalitet

God kvalitet, nem betjening og hurtig levering

8 mei 2024

Kære Sonja,

Vi er glade for, at du satte pris på vores produkters kvalitet, den nemme betjening og den hurtige levering.

Vi sætter en ære i at sikre en god oplevelse for vores kunder, og din tilbagemelding motiverer os til at fortsætte med at levere den samme høje standard. Tak for din anmeldelse!

6 mei 2024

Kære Lotte,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering.
Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter pris på din støtte.

Kære Merete,

Tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på din ros af vores hjemmeside og hurtige behandling. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Kære Torben,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og effektiv hjælp til at handle.

Vi ser frem til at skulle betjene dig igen!

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering. Nu bruger af et par vildt behagelige sko, der helst ikke vil tages af 😊

30 april 2024

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede nem og hurtig levering.
Dejligt at du er blevet så glade for vores sko 😊

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske sko👍🏻mega hurtig levering…

Fantastiske sko👍🏻mega hurtig levering ,!!👍🏻

29 april 2024

Kære Mona,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du synes vores sko er fantastiske, og at leveringen var super hurtig! Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Hurtig levering.

19 april 2024

Kære Birthe,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre at du oplevede hurtig levering.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Noget dyre end forventet.

Noget dyre end forventet.
Først passede farven ikke med det billede der var på foto, derfor sendt retur( 39,-) og derefter bestilte jeg nye sandaler, men fik ikke de 10 % ( 75,- ),så en stigning på 114,-- det er jeg noget irriteret over.
Men sandalen er fin.

17 april 2024

Sandalerne kom lynhurtigt

Sandalerne kom lynhurtigt - mine yndlings og tredje par af samme model.

23 april 2024

Kære Jette,

Tak for din fantastiske feedback! Det er dejligt at høre, at du hurtigt modtog dine sandaler og fortsat er så glad for modellen. At det er dit tredje par, siger virkelig noget om din tilfredshed med produktet. Vi ser frem til at fortsætte med at levere dine favoritter!

Kære Sidsel,

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du fandt processen nem og hurtig. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den ønskede vare var på lager.

Den ønskede vare var på hylden, valget var således let. At varen også kom hurtigt er da et stort plus.

11 april 2024

Kære Jørn,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du nemt fandt hvad du søgte og nød den hurtige levering. Vi sætter pris på din feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sko efter fødderne og ikke hovedet

Sidder rigtig godt på foden

18 april 2024

Kære Jette,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at skoene passer godt til dine fødder og sidder behageligt.
Vi værdsætter virkelig din feedback og ser frem til at fortsætte med at tilbyde produkter, der møder dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig levering og nem…

Meget hurtig levering og nem returnering og straks pengene ind på min konto igen

17 april 2024

Kære John,

Tak for din positive tilbagemelding! det glæder os at høre, at du oplevede meget hurtig levering og fandt vores returnerings proces nem. Vi bestræber os på at gøre både køb og returnering så smidig som muligt for vores kunder.
Det er også vigtigt for os, at refusionen sker hurtigt, så det er fantastisk at høre, at pengene straks var tilbage på din konto.
Vi ser frem til at betjene dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem bestilling og man kan stole på leveringen

10 april 2024

Kære Jens,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt bestillingsprocessen nem og leveringen pålidelig.

Mange tak for at dele din oplevelse med os. Vi ser frem til at skulle betjene dig igen i fremtiden.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Hurtig og frisk levering.

9 april 2024

Kære Karen,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt bestillingsprocessen nem og leveringen hurtig og frisk. Det er præcis den oplevelse vi stræber efter at give hver eneste gang.

Tak for at du valgt os, og vi håber at se dig igen snart!

god service

god service
fed pasform

11 april 2024

Kære Henrik,

Tusinde tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med vores service og nød vores produkter.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Og hurtig returnering af retur beløb ved fejlkøb

2 april 2024

Kære Mariann,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre at du oplevede hurtig levering og returnering.

Julie fra Merrell

Lees meer over geverifieerde reviews.