Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er normalt en stabil kunde som altid køber den samme solcreme igen og igen gennem Mesoshop. Jeg har dog for første gang, nogensinde fået tilsendt en helt tom pakke?? Har forsøgt at komme i k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været trofast kunde hos mesoshop i mange år. Priserne er gode ift. konkurrenterne og kommer altid til tiden. Kan anbefale enhver at købe mesoestetic produkter hos mesoshop.dk!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bruger Mesoshop produkter i mange år. Rigtig god kvalitet for rimelig priser. Altid god service og vejledning. Vil køber fra så længe de er. Tak Galina, for du får mig til at ser yngre og friskere ud!... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid den bedste service og rådgivning. Mine varmeste anbefaling herfra, efter jeg er kommet i deres hænder er mine pigmenter væk, som jeg ellers har døjet med igennem de seneste 12 år.

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetische producten leverancier
  2. Huidverzorgingskliniek

Geschreven door het bedrijf

Mesoshop.dk er leverandør af Mesoestetic produkter som er de mest avanceret og anderkendt medicinsk kosmetik som produceres af Pharma Group Mesoestetic i Barcelona. Vi har også en hudpleje klinik Bodyfokus, som ledes af sygeplejerske Galina Rasch. Hun har mange års erfaring indenfor branchen. Vi laver behandlinger som passer din hudtype og løser dine hudproblematikker. Konsultation er altid gratis. Vi er eksperter i medicinsk hudpleje med mange års erfaringer i behandlinger mod hudproblematikker som: Hyperpigmentering, Akne, Antiaging & Øjenbehandlinger.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er normalt en stabil kunde som…

Jeg har dog for første gang, nogensinde fået tilsendt en helt tom pakke?? Har forsøgt at komme i kontakt med Mesoshop, dog uden held!?

Pengene er blevet trukket, men den pakke jeg har modtaget er uden indhold!?

3 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bruger Mesoshop produkter i mange år

1 oktober 2025

Mange tak, Maia😊

Antwoord van Mesoshop

Hej Frk twinkel , og hvem er du?
Vi har telefon nummer og mail, hvor vi er meget behjælpelige med alle spørgsmål
Hvorfor skriver du på Trustpilot som ingen trusts anymore? Men man som virksomhed har ingen mulighed for at slette? Disse negative meddelelser kan meget nemt bestilles på internettet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En glad kunde gennem 9 år :-)

Jeg har igennem de sidste 9 år købt mine ansigtsprodukter på Mesoshop samt i Bodyfokus på Frederiksberg og fået så god behandling og vejledning af Galina 🙏 Jeg opnåede tydelige og flotte resultater ret tidligt efter at være startet med at bruge Mesoestetic og får i dag ofte komplimenter for min hud. Ikke mindst har jeg altid modtaget de produkter, jeg har bestilt online - og tilmed ret hurtigt efter bestilling 😊

8 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min Kone har købt nogen Produkter some…

Min Kone har købt nogen Produkter some er fake !! Vi vil ikke sige at alt er Fake men vi har brugt en del Penge for det. Efter vi har prøvet og kontakte dig blive du sure eller starter med sige noget helt andet.
Vi kommer aldrig til og købe mere Produkter fra Mesoshop.
Pas på Volk !!! Det er Fake !!!

7 september 2024

Antwoord van Mesoshop

Personen, der fremsætter falske anklager, kan blive straffet med fængsel indtil seks år
Send til mig Jeres ordre nummer, I har ikke bestilt fra Mesoshop
Eller tlf nr.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Modtog en pakke med hudprodukter

Modtog en pakke med hudprodukter.

Produkterne var forældede - og kundeservice svarer ikke rigtigt.

Produkterne blev sendt indenfor ok tid.

12 augustus 2024

Hej
Vi beklager fejlen, men vi byttede dem i meget god tid

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne hjemmeside..! Det er ren svindel og humbugt….
Har aldrig modtaget mine penge retur fra mine tilbageleveret produkter. Har dog skrevet den sidste reminder til hende i dag omkring mine penge.
Hun bliver politianmeldt i næste.
Føj føj føj.

13 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En virkelig positiv oplevelse. Tak Galina! …

Jeg har kun positive oplevelser med denne shop - gode priser og effektive produkter, hurtige leveringer, venlig og kompetent kundeservice. Vil bestemt anbefale denne shop til alle.

5 april 2024

Так Карина😊
Håber at du er også tilfreds med resultater efter mesoterapi behandling på vores klinik Frb alle😊
Kh
Galina, sygeplejersker

Lees meer over geverifieerde reviews.