Onlangs heb ik een RVS herdershonden kop gekocht. Deze is op een zwart vierkant houten paneel gelijmd. Het resultaat is werkelijkwaar geweldig. Sterker nog ik ben er gewoon trots op dat dit in de... Toon meer
Onze eerste ervaring met jullie was goed. Meedenkend en klantvriendelijk. Jullie mooie producten werden dan ook, als cadeau, enorm goed ontvangen. Aanrader. Tom en Silvya Magendans
Erg tevreden over de service van dit bedrijf. Ik wilde graag een eigen ontwerp van mijn tekening. Snel reactie op mijn mail en ook telefonisch contact geen probleem. Mooi eind product thuis gestuurd g... Toon meer
Neem een kijkje op onze website en geniet van de verschillende mooie tuinversieringen, wanddecoraties en metalen producten, ook zeer leuk als cadeau!
Wageningseberg 262, 3524LW, UTRECHT, Nederland
- 0634590867
- info@metaalversiering.nl
- metaalversiering.nl
Vraagt klanten om een review
Alles ging goed
Alles ging goed: Aanbod is mooi, verpakking is goed en de service en snelheid van versturen is prima.
Mooie ontwerpen
Mooie ontwerpen maar het zou makkelijker zijn als er een schroef aan gelast zou zijn om in de boom te draaien want gewoon er in slaan werkt niet na een tijdje laat het los en valt het er uit. Wel een snelle levering.
Snelle levering van een heel mooi…
Snelle levering van een heel mooi product. Het is een prachtige teckel kop👍. En dat voor een leuke prijs
Helemaal blij was de jarige met dit…
Helemaal blij was de jarige met dit kado. De eekhoorn is super mooi en leuk. Makkelijk bestellen en snelle levering.
Ik kocht de koolmeesjes voor Valentines…
Ik kocht de koolmeesjes voor Valentines dag met het bericht dat ik hoop voor altijd samen te zijn net zoals de 2 koolmeesjes. Hij was er heel blij mee. Een stoer en tegelijk lief cadeau. Vandaag gaan we hem buiten in een boom zetten.
Goede Afwerking van het materiaal
Onlangs heb ik een RVS herdershonden kop gekocht.
Deze is op een zwart vierkant houten paneel gelijmd.
Het resultaat is werkelijkwaar geweldig.
Sterker nog ik ben er gewoon trots op dat dit in de huiskamer hangt.
Ik had nooit verwacht dat het zo fraai zal uitpakken. Bovendien is het materiaal zo goed en zuiver afgewerkt dat er praktisch geen bramen te vinden zijn.
Mooie producten!
3 producten besteld die allemaal van goeie kwaliteit waren en snel bezorgd! Erg blij mee!
de Duitse herder
Snelle levering van de Duitse herder. Hoogwaardig materiaal en een nette afwerking!
Mooi roodborstje
Mooi roodborstje, goed verpakt in mooie doos…. Snelle service en goeie communicatie!!
Supersnelle levering!
De voet van de Domtoren was gemakkelijk te buigen door de uitsparing in het metaal.
Erg blij met deze aankoop!
Snelle & goede levering v d 2…
Snelle & goede levering v d 2 koolmezen.
Het geleverde product voldeed volkomen aan de verwachting.
Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven; wat op de website staat is precies wat ze opsturen.
Leuk cadeau om te geven
Was super
Was super, goed verpakt en snel optijd geleverd, het zit al in de boom echt mooi ding
Onze ervaring was positief.…
Aanrader.
Tom en Silvya Magendans
Erg tevreden!
Erg tevreden over de service van dit bedrijf. Ik wilde graag een eigen ontwerp van mijn tekening. Snel reactie op mijn mail en ook telefonisch contact geen probleem. Mooi eind product thuis gestuurd gekregen. Top!
Een leuke kip
Een leuke kip gekocht! Ziet er super leuk uit en snelle levering!