snelle levering. Goede pasvorm hoewel de opmerking over halve maten (pak een maat meer) wat aan de optimistische kant is. Schoenen vallen groot uit.

snelle levering en zitten lekker, prettig dat je uit verschillende kleuren kan kiezen. de schoenmaat die wordt aangegeven klopt ook(in iedergeval bij mij)

De schoenen zijn keurig en snel bezorgd. Kwaliteit lijkt in orde echter de norm en de klasse waar ze aan voldoen volgens de website is noch op de schoenen noch op de doos te vinden.

4,5

Uitstekend

Werkschoenen

Goede service. Klachten worden serieus behandeld.

17 maart 2025

Beste Leon,

Wij hebben onderzocht wat er mis is gegaan met deze order en hebben de terugbetaling in gang gezet.

Daarbij hebben wij u een email gestuurd met een tegemoetkoming voor het geval. Hier hopen we graag een reactie op te krijgen.

info@metaltoes.nl

Ik zou graag nog een certificaat in de…

Ik zou graag nog een certificaat in de mail ontvangen van deze werkschoenen om evt aan te kunnen tonen mocht dat nodig zijn, wellicht handig om die gewoon op de site te zetten of bij aankoop na te sturen, verder ben ik erg benieuwd naar het land van herkomst daar kan ik eigenlijk op het product zelf namelijk niets over vinden.

28 maart 2025

Beste Wils,

Wij hebben de Certificering via de mail toegezonden! En zullen kijken naar uw verdere adviezen.

snelle levering

24 maart 2025

Beste Arjan,

Erg bedankt voor uw mooie review!

Snel binnen

Besteld op Donderdag en vrijdag al binnen .
Bedankt voor jullie snelle levering .

20 maart 2025

Antwoord van Metal Toes

Goed om te horen dat u tevreden bent!

De schoenen zijn keurig en snel…

9 maart 2025

Antwoord van Metal Toes

Beste Dre, We zijn erg blij dat u tevreden bent met de schoenen en de snelle levering.

Wat betreft de certificering. We hebben de fabriekscertificering op de email gestuurd. We hopen u daarbij te hebben kunnen helpen!

Metal Toes

Zeer goede communicatie ga zo door

Ik had wat vragen over de bestelling en ze stonden me goed te woord bedank voor dat .dat wat de reden dat ik me twee paar schoenen heb besteld

1 maart 2025

Beste Rietman,

Bedankt voor de mooie recensie! We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie schoenen en niet te duur!
Wij zijn er zeer tevreden over!

14 februari 2025

Beste Mario,

Top dat u tevreden bent met onze schoenen!

Metal Toes

snelle levering en zitten lekker

de schoenmaat die wordt aangegeven klopt ook(in iedergeval bij mij)

14 februari 2025

Beste Kamp,

We zijn erg blij dat u tevreden bent!

11 februari 2025

Beste Hulsman,

Erg bedankt voor uw positieve reactie! We hopen u graag weer van dienst te mogen zijn.

Perfecte pasvorm

Perfecte pasvorm. Instappen zegt al genoeg. Top

14 januari 2025

Antwoord van Metal Toes

Beste Rob Penters, goed om te horen dat u blij bent met de schoenen!

Prijskwaliteit is prima

Betrouwbaar, prijskwaliteit is uitstekend en het snel geleverd.

27 december 2024

Antwoord van Metal Toes

Bedankt voor uw feedback!

Heel prettige service

Heel prettige, vanzelfsprekende service van dit bedrijf bij de levering van mijn bestelling

19 december 2024

Antwoord van Metal Toes

Fijn dat we u van dienst mochten zijn.

Goede schoenen

Goede schoenen, snel geleverd, goede kwaliteit!! Zeker aan aanrader

11 december 2024

Beste,

Bedankt voor uw positieve feedback!

met vriendelijke groet,