1. Meubelwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. Meubelfabrikant
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Plannen om je huidig interieur in een nieuw kleedje te steken? Of ben je volop je nieuwe woning aan het inrichten? Bezoek onze toonzalen in Peer of Kortenberg en ontdek het meubel van je dromen in een van onze woonwerelden!

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Ook wij hebben een hoekbank gekocht bij…

Ook wij hebben een hoekbank gekocht bij Heylen in Peer. Na een dag zijn we met een kussen terug gegaan omdat het nu al doorgezakt was. Antwoord per mail later was: het is een "lounge bank" dit is normaal. Er is nog een (vak)man komen kijken bij ons thuis. Hij (Kurt) vond het geweldig staan. Wij niet dus. Service van Heylen ...... nul. Nooit meer Heylen.

1 augustus 2022

Heylen, service. Wat is dat ?

Wij hebben bij Heylen een jaar geleden een compleet bankstel met relaxstoel gekocht. Na een jaar laad de stoel niet meer op dus vol goede moed naar Heylen gebeld. Wilt u een kopie van de oplader maken ? Natuurlijk, de oplader gefotografeerd en doorgemaild. Twee dagen gewacht, niets gehoord dus maar gebeld. Of ik kon aangeven hoe de aansluiting eruit zag. Doorgegeven, men zou de oplader gaan bestellen. Op de vraag of men zeker was dat het aan de oplader was en niet iets anders gaf men aan dat het voor 95% zeker was.
Inmiddels bijna vijf weken later nog steeds geen oplader en nog steeds een defecte stoel.
Bij Heylen vinden ze dit heel normaal gezien de reactie van Patricia. U mag niet klagen want deze wachttijden zijn heel normaal.
Zo’n slechte service heb ik nog nooit meegemaakt en ik zou me wel drie keer bedenken om iets bij Heylen te kopen.

20 juli 2022

4 maanden om een antwoord te krijgen van de klantenservice

Meubelen Heylen, klantenservice, heeft 4 maanden nodig om een antwoord te geven als ja of neen een aangekochte matras kan worden verwisseld. Deze aangekochte matras is te zacht . Deze matras zit in een afneembare hoes. Ik heb 3 maal op de matras proberen te slapen, maar moet in een ander bed gaan liggen na enkele uren, teveel rugpijn. Dus onbruikbaar.
Andere firma’s die matrassen verkopen geven de garantie dat je deze bij miskoop kan veranderen. Bij Heyel moet je 4 maanden wachten op een antwoord !! Het antwoord is nu , je koopt de nieuwe matras aan de helft van de prijs. Sorry, Dat is voor mij geen oplossing, meubelen Heylen.

28 augustus 2021

Doorzakkende zetels - totaal geen service

We zijn zeer ontevreden over onze zetels die wij bij de firma Heylen hebben aangekocht. We kunnen dit bedrijf dan ook niet aanbevelen. We stelden reeds op minder dan één maand na de aankoop vast dat de zetels begonnen door te zakken. Het leder blijkt niet sterk genoeg om weerstand te bieden aan deze doorzakking. Het leder neemt nu de vorm aan van een diepe kuil wat echt niet mooi is.

De firma heeft ons nu aangeraden om na ieder gebruik met een plank op het kussen te slaan zodat het leder gemakkelijker terug zijn oorspronkelijke vorm kan aannemen. Ik kon mijn oren niet geloven toen deze oplossing werd voorgesteld

Dit salon, dat dicht bij de 10000 € heeft gekost, is echt een miskoop en we willen andere kopers verwittigen om voorzichtig te zijn bij deze firma want er is geen service na verkoop.

7 maart 2021

Nooit meer!

Net als Pedro een zetel besteld in januari met leverdatum april. Nu is het juli, en nog niets te zien. Na heel veel bellen en zelfs een persoonlijk bezoek dan maar uiteindelijk, te horen gekregen dat onze aankoop zelfs nog niet eens in productie is gegaan. 1.000€ voorschot aannemen ging blijkbaar wel een stuk vlotter. Als klapper op de vuurpijl durven ze ons wel een spuuglelijk reservesalon aansmeren, dat we bij nader onderzoek eerst deftig hebben kunnen ontsmetten en reinigen. In september zou ons definitief salon er dan zijn. Zogezegd....
Never again!!

12 juli 2020

Komen afspraken niet na

In januari een bankstel besteld. Zou in april geleverd worden. Nu is het juni en helaas nog niets geleverd. De communicatie is zeer slecht en als je iemand aan de telefoon krijgt wordt er geen antwoord gegeven op je vragen. Op de vraag of ik de bestelling kan annuleren zeggen ze dat ze dat met de directie moeten overleggen en daarna hoor je niets meer van hun. Houden ons ook niet op de hoogte met de bestelling en laten ons in het ongewisse. Bellen en mailen heeft geen zin. Ik zal hier niets meer kopen.

3 juni 2020

in 2014 stoelen gekocht van 204€ per…

in 2014 stoelen gekocht van 204€ per stuk,nu 5 jaar later beginnen ze helemaal af te bladeren.om te kijken moest ik al 65€ betalen .
ze begonnen bovenaan af te schilferen en beginnen nu ook op andere plaatsen.voor stoelen in deze prijsklasse verwacht je toch iets meer.
toppunt is dat de zitjes (die het meest te verduren krijgen ) nog steeds intact zijn.weinig reply vanuit het bedrijf zelf,juist een email.
helemaal niet tevreden

15 januari 2020

HEEL SLECHT KWALITEIT

HEEL SLECHT KWALITEIT
Twee heel duur leer banken gekocht .. binnen een jaar is het kleur in plaatsen helemaal afgebladerd. Met heel veel moeite, uiteindelijk is het hoofdsteun vervangen.
Naar een tijdje is het weer gebeurt.. maar nu .. "Jammer het is buiten garantie"
Dus binnen maar een paar jaar, is het duur Heylen bank gewoon weggooi waard.
In ons 50 jaar ervaring, hebben wij een leren bank zeker 15 jaar of meer .. een Heylen bank, NOG LANG NIET .. naar 2-3 jaar is het schrot.
Spaar jouwe goed verdiende geld, en koop ergens anders.

4 januari 2020
Reviews in alle talen tonen. (10 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken