Celodenní pohodlí bez jediné stížnosti
Nečekala jsem moc, ale sandály Ariana jsou opravdu pohodlné. Měla jsem je na sobě celý den a vůbec mě nebolely nohy. Doručení bylo v pohodě, trvalo asi týden.
Mfudin tvoří pohodlné sandály, pantofle a plavky pro každý den. Bez zbytečností, s důrazem na kvalitu, pohodlí a styl, který prostě funguje.
Stromského 1338/9, 716 00, Radvanice, Tsjechië
Doručení proběhlo bez problémů. Sandály jsou měkké a pohodlné na chůzi, nic extra, ale mám je ráda.
Vzál jsem si kožené sandály Alfie a působí kvalitně. Jednoduché nazutí bez řešení. Dobré na každodenní nošení.
Vzala jsem si bikiny s vysokým pasem a konečně jsem se v nich cítila sebevědomě což se mi moc často nestává lol. Dobře drží a nikde netlačí. Materiál je příjemný a nepůsobí levně. Podpora mi rychle odpověděla na dotaz ohledně velikosti.
Nebyl jsem si jistý velikostí, ale sedí dobře. Sandály Avalon mají dobrou oporu a nepůsobí levně. Doručení trvalo asi 6 7 dní.
Potřeboval jsem něco rychlého a tyhle to splnily. Pohodlné a snadno se nazouvají. Nejsou perfektní, ale stačí.
Objebnal jsem si je na dovolenou a nezklamaly. Tyhle bikiny se mi moc líbí!