Ontzettend fijn. In perioden dat er net even iets meer nodig is, omwille van weinig tijd om rust en regelmaat, ben ik heel dankbaar mijn energie te kunnen behouden en/of te kunnen herstellen zonder da... Toon meer
Het is een bijzondere ketting. Toen ik de personalisatie deed, voelde ik echt een tinteling door mijn lijf. Verder is het moeilijk meetbaar wat het doet, maar het geeft een goed gevoel om de ketting t... Toon meer
MiCellF, absoluut het mooiste cadeau voor mijzelf! Ze ondersteunt en geeft houvast op moeilijke momenten. Ze helpt in herstel en verlicht bij pijn. Ik draag haar dag en nacht, ze geeft rust, me... Toon meer
Ik heb al verschillende apparaten geprobeerd met PEMF en de Schumann frequentie. Dit is voor mij het meest praktische apparaatje. Je kan het overal meenemen. Ik heb al jaren problemen met herstel van... Toon meer
MiCellF is een PEMF-device die je als sieraad om je hals hangt. Ongemerkt stuurt het device lage harmonische frequenties uit die je niet hoort, maar die jouw lichaam herkent als signalen om de balans te hervinden. Alsof je lijf zich continue spiegelt aan de harmonie van de natuur. Je herkent misschien dat het licht, de zon, natuur het beleven van echte liefde of het ontvangen van een glimlach, zo’n speciaal gevoel in je lichaam kunnen geven. MiCellF doet iets wat erop lijkt… zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen!
Kleinzand 151, 8601 BG, Sneek, Nederland
- 085 06 09 993
- hello@micellf.com
- micellf.com
Vraagt klanten om een review
Aan fantastische aanvulling om je gezondheid te ondersteunen
Al vanaf het begin in het bezit van dit prachtig device. Was al bekend met zijn voorganger en dus was er geen twijfel mogelijk, de upgrade is fantastisch. De Micellf doet wat het beloofd, gebruik buiten de gepersonaliseerde achtergrondprogramma's ook dagelijks wel een boosterprogramma. Fijn om de "ease" te gebruiken om "minder" te ervaren. De "sleep" om slaap te ondersteunen. Zoveel mogelijkheden om je gezondheid te ondersteunen, ik wil absoluut niet zonder !

Goed in mijn vel
Sinds ik Micellf heb, zit ik veel beter in mijn vel, en ik heb het idee dat ook mijn omgeving op de energie reageert, evenals dieren.
Ik merk dat ik veel bewuster voel wat er speelt in mijn leven, en kan kiezen wat ik op dat moment nodig heb. Ik draag het altijd!
Ik ga niet meer slapen zonder de…
Ik ga niet meer slapen zonder de MiCelf.
Het is mijn steun en toeverlaat in ; slapen, stressreductie, fysieke ongemakken.
Een echte aanrader!
Een echte aanrader als je op zoek bent naar een device dat goed voor jou zorgt, ook als je even bezig bent. Heel gemakkelijk in gebruik. En ondersteunt me dit jaar ook goed door het seizoen van hooikoorts!

Antwoord van MiCellF
De eerste keer dat ik haar zag
De eerste keer dat ik haar zag, voelde ik dat zij bij mij moest zijn. Het device heeft me ondersteuning gegeven in een van de moeilijkste transformatie processen die ik heb doorlopen. De laatste tijd heb ik de micellf afgestemd gepersonaliseer op mijn partners energieveld en ik draag haar. Het geeft mij een gevoel van rust en kalmte en lijkt me telkens terug te roepen naar mijn lichaam. Heel bijzonder en ik heb er nog geen minuut spijt van. groet, Evelien Houben

MiCellF
MiCellF, absoluut het mooiste cadeau voor mijzelf!
Ze ondersteunt en geeft houvast op moeilijke momenten. Ze helpt in herstel en verlicht bij pijn. Ik draag haar dag en nacht, ze geeft rust, meer balans en maakt bewuster. Een hele fijne ondersteuning om dichter bij jezelf te blijven.
De samengestelde programma's die ik op dit moment (veel) gebruik;
Shock-Ease-Calm
Acute-Rejuvenation-Painless Ease
Morning-Wake Up Mood-Joy
Ook de support die je krijgt is erg fijn en liefdevol. Je ontvangt snel reactie als je vragen hebt.
Gun jezelf een MiCellf! ❤

Antwoord van MiCellF
Naar aanleiding van goede ervaringen…
Naar aanleiding van goede ervaringen van mijn vriendin had ik deze ketting aangeschaft. Ik kan eigenlijk niet zo goed tegen iets om mijn nek, maar deze ketting doe ik geen dag af. Het brengt me in een staat van wel zijn en het helpt mijn klachten te verminderen. Nadat ik een keer mijn vinger had verbrand had ik er meteen mijn ketting opgehouden en er ontstond geen pijnlijke blaar. Heel tevreden dus!

Antwoord van MiCellF
MiCellF is het beste PEMF device…
MiCellF is het beste PEMF device ever.....
Ze maakt dat ik blijf afstemmen op mezelf zodat alles sneller herstelt en er meer balans in mijzelf is 🙏
Stiekem toch gehecht aan geraakt
Voor mij is het gevoel bij MiCellF vrijwel hetzelfde als het dragen van mijn lenzen. Zonder (met +1 sterkte) kan ik alles goed zien, maar met wordt alles rustiger en voelt het minder inspannend. Zo gaat het ook als ik mijn MiCellF draag. Het voelt iets meer in balans, als houvast en ik raak minder 'vol' gedurende de dag. Ook kan ik ontlading voelen als ik na een lange dag met veel sociale contacten en/of indrukken op het boostprogramma 'Shock' klik. Ben er heel blij mee en stiekem toch gehecht aan geraakt.