Mie's Thai Restaurant og takeaway Reviews 12

2,6

1. Thais restaurant
  2. Restaurant
  3. Afhaalservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Mie's er en ægte Thailandsk restaurant. Vi laver Thai mad med friske råvarer, hvilket også smages. Vi glæder os til at betjene dig!

2,6

Slecht

Maden var fantastisk men oplevelse var fordærdeligt

Maden var fantastisk - men jeg kan simpelthen ikke lade være med og give denne oplevelse 1 stjerne.
Vi har flere gange været nede og spise og hentet mad her.

Vi har ikke spist nede i restauranten i lang tid fordi der simpelthen er meget skavanker og råben og skrigen fra køkkenet.
I dag var ekstra oridinært vi sad udenfor og nød Vores mad og så kommer der en ældre og gør nøjagtigt som jeg har oplevet før. Råben og skrigen af de unge medarbejdere. Dette er uacceptabel.

Maden er fantastisk og et sted man vil anbefale. God mad til gode priser og god mængde.

29 april 2026

Bestilte mad og paneret kylling det…

Bestilte mad og paneret kylling det viste sig så det papirs tynde skive kylling bryst de bruger har tykkere i paneringen end i kødet. Og så er de så hårde at bide i det er uspiseligt. Det vil de have 79 kr for. Og mad var ringe vis jeg kunne give lavere stjerner have de fået -5 stjerner.

4 april 2025

Dårlig oplevelse

Har tidligere fået mad fra Mie’s Thai og været godt tilfreds. Men I aften var den milde karryret helt vanvittig stærk. Vores børn græd og kunne jo på ingen måde spise det - hvilket vi voksne nærmest heller ikke kunne.
Da vi ringede for at høre om de havde givet os en stærk/grøn karry istedet, fik vi blot at vide at så havde de nok lavet den lidt for stærk i dag og tak fordi du ringede.
Utrolig ringe service og sidste gang vi bestiller derfra desværre.

19 mei 2023

Dårlig oplevelse.

Har altid været godt tilfreds - igennem mange år!!! Men efter nye råvarer/dårlig tilberedning (grynet og overkogt ret) ringede jeg derned og hørte til om det kunne passe at maden var SÅ anderledes end sidst.... fik at vide at de havde skiftet råvaren ud. Fair nok, men vi kommer der ikke mere.

31 mei 2022

Den enkelte ret variere for meget i…

Den enkelte ret variere for meget i forhold til hvor stærk den er. Den ene dag er det nærmest ikke til at spise, og gangen efter skal man selv tilføje chili. Dette hænger ikke sammen med prisstigninger som er blevet lidt for høje.

19 september 2021

Rigtig dejligt spisested i Vejle

Rigtig dejligt spisested i Vejle, meget venligt personale, som vil gå et eksta skridt for deres kunder.
Maden smager utrolig godt, og man har mulighed for at sætte sit eget præg på maden, hvis man vil have det med eller uden noget.
Kan bestemt anbefales

4 november 2018