In mijn patientendossier staat een flagrante leugen. Waarom daar? Een patient kan dan NIETS doen. Door wie? Een arts die een foutje maakte en z'n straatje schoonveegt. Ik heb diverse opties ter cor... Toon meer

Inloggen enzo werkt. Gegevens kan ik zien. vandaar 3 sterren. Maar dan: Afdrukken labuitslagen gaat niet (alleen helft van pagina) En dan... de chatbot. Die zijn altijd... "verschrikke... Toon meer

Geen gebruiksvriendelijke website. Als ik aan het typen bent krijg ik de vraag: Bent u daar nog? Na het intypen van de wat uitgebreidere vraag krijg ik na tweemaal bevestigen te horen dat er iets is... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Ontoegankelijk voor mensen met slechte ogen

Het is niet mogelijk om de website aan te passen naar een modus dat ook mensen met slechte ogen kunnen lezen wat er staat. Daarmee worden ze gedwongen iemand anders voor te laten lezen wat er in hun gezondheidsdossier staat en wanneer ze afspraken hebben. Dit is pijnlijk omdat het a ingaat tegen privacy en b een gevoel van minderwaardigheid geeft.
Het beroerdste is nog wel dat je nergens contact kunt leggen met de makers van de website, of de instanties die opdracht hebben gegeven tot het maken van de website, om het verzoek neer te leggen dat de website ook bruikbaar moet zijn voor mensen met slechte ogen door bv diabetes. Dat de website een dark modus moet hebben en de mogelijkheid om lettergrootte en lettertype te kiezen dat het best leesbaar is.

10 november 2025

Patientendossier misbruikt

Ik heb diverse opties ter correctie geprobeerd. Geen enkele werkt of wil aanpassen.
Toestemming-tot-delen heb ik uitgezet om de schade te beperken. Immers, toekomstige zorgverstrekkers worden door die leugen op een verkeerd been gezet. Tot m'n verbazing wordt 'door anderen' die toestemming soms weer aangezet.
Komt erop neer dat er GEEN ENKEL effectief toezichthoudend orgaan staat boven dat systeem van toch erg belangrijke data.

30 december 2024

Mijn BSN nummer ligt te grabbel bij deze organisatie

Krijg een mail van mijngezondheid.net met ALLEEN daarin mijn adresgegevens, dat van de Huisarts met een fout adres en tot mijn stomme verbazing mijn BSN nummer. Lekker als deze prive gegevens door mijngezondheid.net zomaar over de mail gaan.
Verder geen enkele toelichting. Pas op voor deze organisatie. Weet niet wat ze doen.

29 augustus 2025

Wat ging er niet mis!

Wat ging er niet mis!! Drama.... inloggen lukte nooit, meerdere pogingen gedaan contact te krijgen, drama. Kon nooit berichten inzien welke zorgverlener mij nu een bericht stuurde, of een afspraak verzette oid... nu bericht dat een zorgverlener mij heeft afgemeld, heb alleen nooit geweten wie die zorgverlener nu was.... groot mysterie. Contact met een echt persoon? Ho maar, alleen zo'n domme chatbot... Ik heb nu alleen maar vraagtekens ipv dat het mij gemakkelijk gemaakt zou moeten worden. Gewoon lekker via eigen sites van mijn zorgverleners, dan loopt alles gesmeerd, ook die weten van niks betreft dat Mijngezondheids btw.... drama alom dus.

7 maart 2025

Waardeloos

Waardeloos. 9 van de 10 keer kan je herhaal medicijnen niet bestellen.
Je moet dan op de ouderwetse manier de huisartsen praktijk bellen en daar je bestelling inspreken, wat dan daar weer beluisterd moet worden wat dus extra belastend is voor de praktijk. Ook ontbreken er contact gegevens.
Als je wel medicijnen kan bestellen dan gaat het altijd wel goed, dan wel.

17 februari 2025

Zou fijn zijn als ze hun IT op orde…

Zou fijn zijn als ze hun IT op orde krijgen. 9 vd 10 keer kun je niet inloggen en zijn er verbindingsproblemen. En dit in Nederland waar we minimaal bijna 200 Euro per persoon per maand betalen aan gezondheidszorg bah bah

8 januari 2025

Waardeloos website, Schandalig

Vanmorgen kreeg ik een bericht ik datdat er een afspraak niet doorgaat.
Waar ik verdere informatie kan vinden, staat er niet bij. Het zou een bericht van de huisarts kunnen zijn, maar ook van de apotheek.
Er zijn heel veel submappen, met een onduidelijke indeling. Je zoekt je rot, maar vinden, ho maar.
En Mijn gezondheidsnet heeft geen e-mailadres of telefoonnummer.
Dus een verkeerd systeem en klantonvriendelijk.

6 januari 2025

onduidelijke berichten

Regelmatig krijg ik bericht dat ik een bericht van een zorgverlener heb ontvangen.
War ik dit bericht kan vinden, staat er niet bij. Het zou een bericht van de huisarts kunnen zijn, maar ook van de apotheek.
En Mijn gezondheidsnet heeft geen e-mailadres of telefoonnummer.
Dus een verkeerd systeem en klantonvriendelijk.

20 december 2024

Waardeloos

Alles. Om in te loggen gaat al een hoop mis. Geen code krijgen. Lukt het eenmaal dat is er niets te vinden over dat er een afspraak verzet zou zijn. Dus onnodig gebeld met de zorgverlener mijngezondheid.net schijnt een eigen leven te leiden.

We hebben destijds ons in moeten schrijven omdat Co-Med geen contract meer heeft zorgverleners. Dit zat gekoppeld met een online huisartsen praktijk. Daar zitten we inmiddels al lang niet meer. Het is mij gelukt om een huisarts bereid te vinden ons op te nemen als patiënt ondanks de patiënten stop. Blij toe dat dit gelukt is.

27 november 2024

Mijngezondheid net/PharmaPartners: Schaam u dieprood :(

PharmaPartners, het bedrijf achter 'mijngezondheid.net' en de 'MedGemak' app zou zich moeten schamen voor de extreem slechte website en app:

- Gegevens kunnen niet opgehaald worden
- Men is op geen enkele wijze bereikbaar
- De ChatBot kan niet doorschakelen naar een medewerker
- De ChatBot met een link naar een 'meldingen formulier' wat vervolgens niet werkt 'Pagina kon niet worden gevonden, onze excuses'
- Berichten sturen via de App en Website is bar slecht: Telkens krijg je het bericht 'er is iets misgegaan, probeer het later nog eens'. Je tekst is dan meteen verloren gegaan. Je kunt beter naar het casino gaan omdat daar de kans groter is dat je bericht aankomt, ongelofelijk slecht.
- Mensen vragen al JAREN om een Engels versie van de app, die ook beloofd is (Hoeveel werk kan het zijn?!?) maar de App is nog steeds alleen Nederlands (Ze verwijzen mensen voor Engels nu naar de website, blijkbaar geloven ze het zelf ook niet meer)
...

Wat nu zo triest is dat de halve huisartsenpraktijken van Nederland dit bedrijf omarmt hebben, is dit nu een voorbeeld van Nederland Gidsland?

PharmaPartners/Mijngezondheid.net zouden zich dieprood moeten schamen: Ik ga deze klacht bij de NZA neerleggen en Radar/Kassa want dit moet gewoon stoppen, zo slecht :(

13 november 2024

Medicijnlijst niet compleet bij mijngezondheidnet.

Via mijn Benu apotheek die ook al niet goed werkt (of nieuwe versie is nog geen uitleg over gegeven volgens medewerkster) verwezen naar mijngezondheidnet.nl. Het is dat ik zelf goed weet hoe of wat, want de helft van de medicijnen die ik gebruik stonden er niet in. Mijn erasmus gecontroleerd...daar stond wel alles juist in. Opnieuw gebeld met apotheek Benu. Doet u maar via de mail, dat werkt beter.........

27 augustus 2024

Een cijfer 0 is nog te hoog voor zo'n flut app.

Ik zou eigenlijk helemaal geen ster willen geven maar de keurig nette folder van de apotheek deed vooraf niet vermoeden dat dit een frustrerende klus zou worden om het uberhaupt werkend te krijgen. Te gek voor woorden dat bij een zo'n delicate "topic" als "zorg" je een zoekplaatje voorgeschoteld krijgt van een warboel aan foute en onvolledige procedures en koppelprogramma's.

8 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?