Snel antwoord op mijn vraag n.a.v. mail Maar vervolgvraag geen antwoord op gekregen. Geleverde product was absoluut niet passend bij de bestelling. Hierop kwam geen vervolg antwoord. Grote stilte.... Toon meer
Super lief meisje! Leuk dat je zoveel verschillende haarspeldjes verkoopt zodat iedereen zijn smaak kan vinden. Ik ben blij dat ik bij jouw terecht ben gekomen toen ik op zoek was naar nieuwe haarspel... Toon meer
Haarclips van kwaliteit! Niet van die slappe goedkope die na 2x dragen kapot zijn. Zeker het geld waard!!! Ook een ruime keuze en goeie prijs kwaliteit verhouding hartstikke leuk en heel blij met mijn... Toon meer
Mijnhaarclip.nl is een hele fijne, overzichtelijke en betrouwbare site. Het viel me op dat het bestellen van de producten en het betalen hiervan erg soepel verloopt en dat vind ik persoonlijk een bel... Toon meer
Stijlvolle haarclips vanaf slechts €2,50. Maandelijks nieuwe clips en aanbiedingen. Haarspelden en haarbanden voor elk haartype. 117 verschillende haar accessoires.
It Blauwe Slot, 9084DL, Goutum, Nederland
- Mijnhaarclip@gmail.com
- mijnhaarclip.nl
Snel antwoord op mijn vraag n.a.v ,
Snel antwoord op mijn vraag n.a.v. mail
Maar vervolgvraag geen antwoord op gekregen.
Geleverde product was absoluut niet passend bij de bestelling. Hierop kwam geen vervolg antwoord. Grote stilte. Niet klant gericht!!!
Zoals altijd zeer tevreden met mijn…
Zoals altijd zeer tevreden met mijn bestelling. Het voelt heel persoonlijk door een lief kaartje.
Nette oplossing
Één van de bestelde clips was voor verzenden al kapot, daarom een alternatief ontvangen en een clip extra. Top!
Leuke bloemenclips gekocht
Leuke bloemenclips gekocht! Snelle levering en netjes verpakt. Ben er super blij mee
De haar clips zijn van echt top…
De haar clips zijn van echt top kwaliteit en ze heeft mijn smaak getroffen terwijl ik haar geen bericht via instagram gestuurd heb, ze heeft goede smaak en ook goede servies gewoon alles is goed gegaan
Top website!
Dit is echt een aanrader! De haarclip en haarband die ik heb besteld zijn van hele goede kwaliteit. De verpakking zag er ook heel erg leuk uit en het was snel bezorgd. Kortom, een top webshop!
Behulpzaam en een snelle levering
Super mooie haarclips
Super mooie haarclips. Precies zoals ze op de website staan! Snelle verzending en pakket leuk ingepakt! Mega blij mee!
Heel tevreden over de service
Heel tevreden over de service, mooie haarclip met persoonlijke kaart erbij.
Snelle verzending.
Mooie stevige clips
Precies goed!
De producten zijn precies zoals ik had verwacht! Ben er heel blij en tevreden mee.
Snelle reactie gekregen op vragen
Snelle reactie gekregen op vragen. Pakketje was goed ingepakt en snel bezorgd!
Leuke haarclips & verassingset
Super leuke haarclips die ook nog is goed blijven zitten. Heb nu al een aantal keer hier een verassingset gekocht. Heel erg tevreden mee. Super leuk voor jezelf of als cadeautje voor als je niet kan kiezen zoals mij. Heb voor de verassingset contact gehad via insta dm wat heel fijn is verlopen. Er is bij de verassingset ook erg goed rekening gehouden met mijn wensen. Ben nog elke keer heel tevreden met de verassingsets. Raad het iedereen ook aan ( vooral als je niet kan kiezen). Ook mega leuke tassen voor een leuk prijsje en nog goede kwaliteit ook. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen. Bedankt voor de goede service en de leuke items! ☺️
Echt een top service
Echt een top service! Super lieve meid heeft fantastische dingen op haar site staan & de haarclips/banden zijn super perfect en zitten prachtig! Heel blij mee!