Mijnhuidcentrum Reviews 5

2,5

2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Sinds 5 februari ben ik in contact met…

Sinds 5 februari ben ik in contact met dit bedrijf over een apparaat dat bij gebruik veel pijn en huidirritatie (roodheid) veroorzaakt. Volgens hun website zou het apparaat pijnloos of vrijwel pijnloos moeten zijn, maar mijn ervaring is het tegenovergestelde.

Ik heb meerdere keren duidelijk uitgelegd wat het probleem is en hun vragen uitgebreid beantwoord. Toch krijg ik telkens dezelfde standaardvragen terug en wordt er geen concrete oplossing geboden. In plaats daarvan wordt de oorzaak bij mij gelegd, met opmerkingen zoals dat het mogelijk aan hormonen ligt. Dit vind ik erg onprofessioneel en niet serieus.

Daarnaast wordt mijn verzoek tot retournering en terugbetaling consequent genegeerd. Er wordt niet inhoudelijk op gereageerd, ondanks dat ik hier meerdere keren expliciet om heb gevraagd.

De communicatie verloopt traag en voelt alsof mijn klacht niet serieus wordt genomen. Na weken van contact heb ik nog steeds geen oplossing ontvangen.

Ik ben zeer teleurgesteld in de klantenservice en de manier waarop mijn klacht is behandeld.

Update

Het is opvallend dat hier wordt gevraagd om mijn gegevens en wordt aangegeven dat u mijn situatie wilt bekijken, terwijl ik sinds 5 februari al uitgebreid contact met u heb gehad.

Mijn bestelgegevens zijn al meerdere keren gedeeld en mijn verzoek tot retournering en terugbetaling is door u afgewezen. Dit is dus geen nieuwe situatie.

Mijn klacht blijft dat het apparaat pijn en huidirritatie veroorzaakt, terwijl op uw website wordt aangegeven dat het (vrijwel) pijnloos zou zijn. Het product voldoet daarmee voor mij niet aan de beschrijving.

In plaats van een oplossing te bieden, wordt mijn verzoek steeds afgewezen en wordt er nu publiekelijk gedaan alsof mijn situatie nog onbekend is.

Ik verzoek u om mijn klacht serieus te behandelen en alsnog met een passende oplossing te komen.

5 februari 2026

Hallo,

Bedankt voor uw review — het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring. Dit is absoluut niet de indruk die wij willen achterlaten.

Het spijt ons te horen dat het apparaat niet aan uw verwachtingen voldeed en dat uw ervaring frustrerend is geweest. Wij streven er altijd naar om duidelijke ondersteuning te bieden en een prettige ervaring te creëren, dus we betreuren het oprecht dat dit hier niet het geval was.

We willen uw situatie graag beter begrijpen en kijken hoe we dit voor u kunnen oplossen. Zou u alstublieft uw bestelgegevens met ons willen delen? U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via info@mijnhuidcentrum.nl, zodat ons team uw situatie opnieuw kan bekijken en u verder kan helpen.

Hartelijk dank voor uw feedback, en we waarderen de kans om dit voor u recht te zetten.

Absoluut oplichters!

Absoluut oplichters!
Een IPL apparaat voor meer dan €100 gekocht.. maanden geprobeerd, haargroei leek zelfs meer te worden!! Gemaild, geen reactie. Een heel jaar geprobeerd.. maar geen resultaat! Maar ook geen reactie vanuit hun. En schrijf je een review op hun website? Die komt er nooit te staan! Alleen maar domme duidelijk door AI geformuleerde reviews op de website zelf

27 februari 2026

Hallo Hanneke,

Het spijt ons oprecht om te horen over je ervaring en we begrijpen hoe vervelend deze situatie voor je moet zijn.

We willen je laten weten dat we inmiddels contact met je hebben opgenomen via het e-mailadres dat aan je bestelling is gekoppeld, om de situatie te verduidelijken en samen tot een oplossing te komen.

Bedankt voor je geduld en begrip — we willen het echt graag voor je oplossen.

Bestelling na 3 wkn nog niet geleverd

Bestelling na 3 wkn nog niet geleverd, 400e betaald, klantenservice geeft niet thuis. Oplichters!

14 januari 2026

Hallo,

Bedankt voor je review. Het spijt ons zeer om te horen over je ervaring en we begrijpen hoe zorgwekkend en frustrerend deze situatie voor je moet zijn geweest.

Onze excuses voor de vertraging in de verzending van je bestelling en voor de eventuele zorgen die dit heeft veroorzaakt. We begrijpen hoe belangrijk tijdige updates en levering zijn, en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

We willen je ook bevestigen dat de terugbetaling inmiddels succesvol is verwerkt naar je oorspronkelijke betaalmethode.

We waarderen je begrip enorm en hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je onder betere omstandigheden opnieuw van dienst te zijn.

Mocht je nog verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via onze support e-mail — we helpen je graag verder.

OPLICHTING

IPL epilator besteld voor 100€, ging kapot binnen een dag en de klantservice laat niks van zich horen. Klacht ingediend bij het ACM en de Payment Provider voor Ondeugdelijk Product en misleiding. Oplichting.

1 januari 2026

Hallo,

Onze oprechte excuses voor de frustratie en teleurstelling die u heeft ervaren, vooral doordat het product niet naar verwachting werkte en het moeilijk was om onze klantenservice te bereiken. We begrijpen heel goed hoe vervelend dit voor u moet zijn, en we betreuren het oprecht dat dit uw ervaring met ons is geweest.

We willen graag begrijpen wat er is misgegaan en kijken hoe we dit voor u kunnen oplossen. Zou u alstublieft uw bestelgegevens met ons willen delen? U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via info@mijnhuidcentrum.nl, zodat ons team u zo snel mogelijk kan helpen.

Dank u wel dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht, en nogmaals onze excuses voor het veroorzaakte ongemak.

Belastingfraudebedrijf

Toen ik op hun website keek, zag ik dat ze geen BTW in rekening brengen. Het bedrijf pleegt belastingfraude en ik heb aangifte gedaan bij de Nederlandse belastingdienst. Ik zal in plaats daarvan producten kopen van een bedrijf dat legaal belasting betaalt.

7 oktober 2024

Geachte Greg Stevens,

Bedankt voor uw bericht.

Wij willen graag verduidelijken dat ons bedrijf volledig voldoet aan de btw-regelgeving van de EU. Voor bestellingen die naar particuliere klanten in Nederland worden verzonden, is de btw ofwel inbegrepen in de uiteindelijke prijs, ofwel wordt deze afgehandeld via de OSS-regeling (One Stop Shop) van de EU, afhankelijk van de omstandigheden van de bestelling.

Als er onduidelijkheid is ontstaan, bieden wij onze oprechte excuses aan en geven wij u graag een duidelijk overzicht van de prijsopbouw en belastinggegevens voor uw specifieke bestelling. Wij nemen dergelijke zaken zeer serieus en streven naar transparantie en naleving van de wetgeving in alle markten waarin wij actief zijn.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.