Er is zeer moeilijk van af te komen, neem geen abbonement hier, ze blijven incasseren. Ik heb hun maar weer aangeschreven, anders wordt het denk ik een rechtszaak
Preview werkt niet. Inlog aangemaakt en werkt gewoon niet. Jammer. Na mijn mijn review bericht ontvangen van mijnmotivatiebrief. Ze vinden het jammer dat het niet lukte en bieden ter compensatie ee... Toon meer
Ik heb gebruik gemaakt van Mijn Motivatie Brief en ik ben zeer tevreden over het resultaat wat de website mij bied. Na het invullen van je gegevens krijg je een overzichtelijke preview van je motivati... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Maak in 5 minuten jouw persoonlijke motivatiebrief. Geen voorbeeld nodig! Beantwoord slechts 7 eenvoudige vragen over jezelf en de functie en download vervolgens jouw brief!
Nederland
- mijnmotivatiebrief.com
Er is zeer moeilijk van af te komen
Gemeen opgezet abonnement systeem
Gemeen opgezet abonnement systeem, ook wanneer je het meteen stopzet bij inschrijven. Het blijven boevenpraktijken. Je kunt nergens vinden hoe je het later kunt stoppen. Ik snap niet waarom zo'n bedrijf dit doet......;-(
Prima format
Prima format naar mijn mening. Soms moet je het nog wel een beetje aanpassen naar je eigen situatie. Heb het een paar keer gebruikt, erg tevreden.
Gelijk raak geschoten
Ik heb het 1 keer gebruikt, gelijk raak geschoten en een nieuwe baan gevonden!
Handig en simpele website
Handig en simpele website. Ook snel in gebruik. Alleen jammer dat er geen cv-tool bij zit.
Heel slechte ervaring
Heel slechte ervaring. Echt nergens te vinden hoe kan gedwongen abonnement afzeggen. Heel ingewikkeld.
Prima tool voor het maken…
Prima tool voor het maken van sollicitatiebrieven. Echter omdat ik een baan heb gevonden, is een lidmaatschap nu niet meer nodig. Ik weet ook niet of ik na de proefperiode door was gegaan want ik vind het prijzig...
Automatisch incasso
Zeggen dat het 2.99 kost maar uiteindelijk schrik ik van het feit dat er bijna 70 euro automatische incasso vanaf is gehaald. Het duurt weken voordat je contact hebt en uiteindelijk moet je er zelf achter aan. Pas op waar je aan begint mensen!!!
Eenmalig maar toch iedere maand automatische incasso
Eenmalig maar toch iedere maand automatische incasso.
Ik heb dit aangegeven in een mail en mijn geld teruggevraagd. Iemand (noem de naam niet) zou het bespreken met haar teammanager. 2 weken later nog steeds niks vernomen en nog niks teurggezien. In de email zeggen ze ook dat vele mensen maandenlang gebruik maken. Als ik hier de reviews lees ben ik niet de enige met dit probleem. Geldklopperij!
Life hack!
Wow! Echt gaaf deze tool. Supersnel brieven gemaakt en een job gevonden. Definitely een aanrader!
Waanzinnig!
Helemaal tevreden met deze site. Lekker snel en makkelijk een brief gemaakt. Raad het iedereen aan!
Heerlijke site
Heerlijke site. Heeft mij geholpen om goede en krachtige brieven te schrijven en daardoor heb ik nu een nieuwe baan.
Eenmalig maar toch incasso ?!?
Januari j.l heb ik een account aangemaakt en gelijk aangegeven dat dit eenmalig was. Dus niet maandelijks een incasso. Nu zie ik tot mijn verbazing dat het dus toch gebeurt is.🧐
Het"schuifsysteem" dat je daarvoor moet gebruiken werkt niet goed. Nu dus weer opnieuw gedaan ! 🥴

Antwoord van Mijnmotivatiebrief
Wel geld willen incasseren maar niet…
Wel geld willen incasseren maar niet reageren op een email dat je het abonnement stop zet.

Antwoord van Mijnmotivatiebrief
Duurde allemaal erg lang en de preview…
Duurde allemaal erg lang en de preview deed het niet naar behoren. Ook vond ik de brief tegenvallen en kreeg ik ook de feedback of ik een nieuwe kon maken. Tevens word er vermeld dat er geen opzegtermijn is maar incasseren jullie toch van mijn rekening
Goed en snel geholpen
Ik kon eerst de site niet gebruiken voor de baan waarop ik wilde solliciteren. Na contact met de klantenservice was het binnen een paar uur geregeld en zijn ze voor mij aan het werk gegaan. Ik waardeer het ontzettend! Had het zelf niet beter kunnen doen. Aanrader dus!
Een tool om snel een zeer eenvoudige motivatiebrief te fabriceren
Preview werkte niet. Ik heb contact opgenomen met een Mijnmotivatiebrief medewerker die aangaf dat ik opnieuw met een ander emailadres een account moest aanmaken op een ander apparaat. Het duurde even voordat ik hier een reactie op kreeg. Daarom heb ik in eerste instantie een hele negatieve recensie geplaatst. Uiteindelijk heb ik een testaccount gekregen met de vraag of ik mijn recensie wil aanpassen. Dit doe ik graag. Ik heb 2 brieven laten maken, ik vond het resultaat erg tegen vallen. De brieven die ik zelf schrijf zijn toch beter. En de werkgevers waarbij ik solliciteer verwachten ook sterkere brieven dan die hier aangemaakt worden. Verder vond ik het vervelend dat je geen gecombineerde functies kunt invoeren. Toch denk ik dat als je bij bepaalde vacatures, zoals voor vakkenvuller, genoeg hebt aan een sollicitatiebrief die gemaakt is door mijnmotivatiebrief. Daarom toch 3 sterren.
Schrijven dat het gratis is
Schrijven dat het gratis is, maar uiteindelijk moet je toch betalen. Hou ik niet van dit soort misleiding

Antwoord van Mijnmotivatiebrief
Preview werkt niet, maar mijnmotivatie lost het wel op.
Preview werkt niet.
Inlog aangemaakt en werkt gewoon niet. Jammer.
Na mijn mijn review bericht ontvangen van mijnmotivatiebrief. Ze vinden het jammer dat het niet lukte en bieden ter compensatie een maand gratis gebruik. Ik moet eerst het maandabonnement afsluiten en betalen en dan krijg ik van hun het geld terug. Mooi aanbod.