Mijnopzeggingen

Dit bedrijf is niet te vertrouwen! Werd voor opzegging van een account 24,95 van me bank gehaald dit heb ik mooi terug geboekt;) daarna mails gekregen van een zogenaamd incassobureau dat ik 64,95 m... Toon meer

Ze zeggen dat ik heb aangevinkt ergens om €24.99 over te laten schrijven. Blijkbaar staat het in de kleine letters. Nu chanteren ze me met incassocosten. Ja daaaag. Wat een oplichters dit. Lekker ma... Toon meer

kreeg een mail dat ze 29,95 afschrijven druk je op site krijg je dit: Wegens gewijzigde omstandigheden hebben wij besloten onze dienstverlening te beëindigen. Bestaande klanten kunnen bij vrag... Toon meer

Oplichters!!! Kreeg bericht dat het ze niet was gelukt €29,95 van mijn rekening te halen of ik dat wil storten. Nooit van hun diensten gebruik gemaakt! Enkele mailtjes gestuurd waarop geen reactie. V... Toon meer

Mensen keken ook naar

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichting

Kunnen wij stappen ondernemen tegen mijn opzeggingen met zijn allen? Willen geld en doen er niets voor.. oplichting. Ieder geval aangifte doen .

2 augustus 2024

In vervolg op mijn review van augustus…

In vervolg op mijn review van augustus jl. meld ik dat ik gisteren een aanmaning heb gekregen van Opzeggingen.nl het incassobureau Online in Den Dolder heeft de aanmaning verstuurd. Bedrag € 64,95 betalen binnen 10 dagen. Zij hebben NIET mijn lidmaatschap bij KRO-NCRV beëindigd. Ik heb dit persoonlijk bij hen geregeld. Zij doen geen zaken met Opzeggingen.nl
Wat moet ik nu doen?

3 oktober 2024

Anytime fitness opgezegd via mijn…

Anytime fitness opgezegd via mijn opzeggingen. Ik kreeg een bericht dat de brief verzonden was en er werd 24,95 ingehouden op mijn rekeningnummer.
Vreemd dat je voor een opzegging moet betalen.
Echter kom ik erachter dat het abonnement helemaal niet opgezegd is.
Mail gestuurd naar hun op 10 juli en nog steeds geen reactie.
Ik ga aangifte doen en ga verder actie ondernemen.
Ik wil mijn betaalde bedrag retour!
Doe NOOIT zaken met deze oplichtersbende

1 oktober 2024

Ook er ingetrapt met opzeggen Vitens…

Ook er ingetrapt met opzeggen Vitens door snel door klikken want als je zoekt op vitens komen zij boven aan te staan en dan klik je snel door.
ik heb het gelijk geanuleerd en heb mijn herroepings recht gebruikt maar ze reageren nergens op echt een stelletje oplichters maar ik ga dit even verder uitzoeken ze zijn nog niet klaar met mij.
niet reageren op herroeping kan namelijk niet.
1 ster is nog te veel

18 september 2024

Ook opgezegd bij Vitens waarbij ik…

Ook opgezegd bij Vitens waarbij ik kennelijk ook ongemerkt op deze site van mijnopzeggingen terecht ben gekomen ( hoe kan dit ?? ).
Kreeg meteen n mail dat er n brief onderweg was ?
Vlgs de zg track en trace code zou deze al verzonden en aangekomen zijn, dus op hetzelfde moment..
paar dagen later n factuur van E 24,95 waardoor ik argwaan kreeg want er stond ook in deze begeleidende mail dat ze dit bedrag niet af konden schrijven omdat er misschien niet voldoende op mijn rekening stond ??Weer n paar dagen later n soort van dreigen met hun incassopartner. Ze zijn absoluut niet bereikbaar, aan hun KVK nummer hangen een aantal bedrijven met telefoonnummers welke geen van alle te bereiken of afgesloten zijn. Iemand goede raad ?

6 september 2024

Erg misleidend en ook ik ben er door de…

Erg misleidend en ook ik ben er door de snelheid ingetrapt ff snel opzeggen bij Vitens ivm verhuizing ik kreeg argwaan om dat ik geen watermeter stand hoefde door te geven en klantnummer maar me IBAN nummer?

Gr

9 september 2024

Wat een oplichterij.

Wat een oplichterij.
Wilde mijn vispas opzeggen en kom dmv google op deze pagina.
Moet nu 24,95 servicekosten betalen en per abuis mee ingestemd omdat ik dacht op de juiste website te zijn van de vispas.

12 augustus 2024

een fiasco bedrijf dat is alles.

een fiasco bedrijf dat is alles.
ik moest onlangs mijn waternet opzeggen en door haast ben ik op de website mijnopzeggingen.nl terecht en ik heb ook mijn informatie ingevuld, en heb 2 keer geklikt, ik heb inmiddels een email gestuurd dat dit niet mijn intentie was en gelijk annuleren de brief, geen gehoor daarna ze sturen 2 keer de betaling, ze hebben geprobeerd via mijn bank account geld te nemen maar gelijk terug gedraaide daarna incasso.
graag advies

8 augustus 2024

Oplichters!!!!! Pas op!!!!

Ik heb geprobeerd om op de site van KPN mijn abonnement op te zeggen. Plotseling kwam ik zonder dat ik er erg in had op de website van mijnopzeggingen terecht. (Hier kwam ik later pas achter) en heb mijn gegevens ingevuld.
Maar ik heb geen toestemming gegeven om €65,-!!!!!! Af te schrijven!! Ik belde 2 weken later naar KPN en die had geen opzegging ontvangen!! Dus ik heb alsnog zelf moeten opzeggen. (Wat ik in eerste instantie ook dacht gedaan te hebben)
Nu blijven ze steeds maar berichtjes en mails sturen via een incassobureau. Elke dag wel. Ook per post.
Het zijn echt oplichters!!!! Niet mee in zee gaan!!!

29 mei 2024

Gebruik deze site niet!!

Gebruik deze site niet! Mijn opzeggingen.nl licht je op. Ze beweren dat ze de opzegging per brief voor je regelen, maar ze regelen niets en sturen geen brief. Wel incasseren ze meteen 24,95 euro. En als je die te laat betaalt schakelen ze meteen ‘mijnincasso.nl’ in. Dit online incasso bureau gaat helemaal niet na of de incasso terecht is; nee, meerdere keren per dag bellen, mailen, sms’en en spreken ze met een bandje je voice mail in, ook als je opneemt krijg je een bandje te horen. Telkens is de boodschap dat je moet betalen. En niet alleen het bedrag van 24,95 euro (dus dubbel als je al betaald had) Ook nog meteen incasso kosten van 40 euro er boven op. En nog steeds is er geen enkele dienst geleverd.
Zowel mijn opzeggingen als online incasso zijn op geen enkele manier bereikbaar. Als je al wel gebruik van mijn opzeggingen hebt gemaakt: maak dan meteen melding bij de politie en fraude helpdesk.nl (er moeten genoeg meldingen worden gedaan via fraude helpdesk, pas dan kan de site offline gehaald worden). Ik kreeg advies van de politie om ook niets meer aan mijn opzeggingen of online incasso te betalen. Stel mijn opzeggingen per bericht in je account in gebreke en eis dat ze hun vordering aan jou opheffen. Sla alle vormen van berichten van en naar deze twee sites op als bewijsmateriaal.

23 mei 2024

Online opzeggingen is 1 grote…

Online opzeggingen is 1 grote oprichtingssite, allang betaald, en ze blijven je bestoken, is hier nu niks tegen te doen???? Zelfs de telefoon heb ik geblokkeerd maar ze komen er gewoon door.

17 juli 2024

Niet opgezegd via dit bedrijf

Niet opgezegd via dit bedrijf. Ze hebben me 24.95 automatisch afgeschreven? Dit terug gestoneerd. Kreeg aanmaning betalen binnen 7 dagen. Mail gestuurd dat ik bewijs wil zien dat ik via hun heb opgezegd. Geen reactie. Voor de 2e keer herinnering omte betalen anders komen er incasso kosten bij. Weer mail gestuurd wederom geen reactie. Pff wat een oplichters. Het enigste wat zij willen us incasseren

8 juli 2024

Wat een shit instantie

Wat een shit instantie. Allang alles betaald en blijf maar meldingen krijgen dat ik niet alles betaald heb, terwijl ik onnodig dubbele kosten heb gemaakt . Reageren nergens op, niet op email berichten en telefonisch al helemaal geen gegevens te vinden. Nooit mee in zee gaan!!!!!!!!!!!!

17 juli 2024