Bij vragen per mail direct correcte en vriendelijke beantwoording. We hebben een aantal van de uitgebreide tests genomen (bloed, speeksel, haar) om een zo breed mogelijk beeld te krijgen. Het resul... Toon meer
Mijn Voedsel Intolerantie Test is een onderneming die zich richt op het leveren van testen op het gebied van (voedsel)intolerantie en allergie
Myra Wardsingel, 7, 2652LA, Berkel en Rodenrijs, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Bij vragen per mail direct correcte en vriendelijke beantwoording.
Het resultaat moet nog komen.
Wordt vervolgd.

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Enkel een paar testvragen ingevuld en (tegen beter weten in) de resultaten naar mijn mailadres laten sturen. Maak niet dezelfde fout, want je wordt volgespamd met mails waar het onmogelijk is om je van uit te schrijven. Je wordt wel naar een pagina geleid met een knop 'uitschrijven', maar die is niet aanklikbaar.

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Door een prijs fout op de site hebben ze de bestelling geannuleerd. Heel leuk maar ik kan niets doen aan een prijs fout op jullie site. En vind dat uit klantvriendelijkheid het als nog naar mij verzonden kan worden voor de prijs die ik heb betaald. Ik zal hier door ook nooit mensen het aanraden. Simpel van wegen de zeer zeer zeer slechte klantenservice.

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Vlot hoe alles verstuurd wordt en ook de uitslag snel. Ben blij met het rapport. Vooral omdat ik nu begrijp waar de oorzaak ligt van bepaalde klachten. Dacht dat het direct aan de gevoeligheid van de darmen lag. En snap nu dat het veroorzaakt wordt door enzymen, die onvoldoende aanwezig zijn. Kan nu zelf actie ondernemen . Ben dus super blij met nieuwe info via deze test.

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Ik bestelde deze test met de vage overtuiging er bij mij sprake was van een voedselintolerantie of allergie. Voor deze uitslag is deze test vast goed, maar bij een afwijking die is geconstateerd van mijn TSH waarde worden er geen waarden vermeld die zij als standaard hanteren en wat mijn uiteindelijke waarden zijn. Hetzelfde geldt voor vitamine gebreken. Hier heb je dus helemaal niks aan. Totdat mijn testuitslagen bekend waren reageerde men vlot op mails en nu niets meer. Ik ben nu verontrust en weet eigenlijk niets. Dit is echt zonde van mijn geld.

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Op basis van een haarmonster kan geen voedselintolerantie worden gemeten, dit is klinkklare nonsens. Ik ontdekte dat er al genoeg over is geschreven ; zoek naar een artikel van "de correspondent" of "ZDFHeute" (Duits) voor verdere verklaring.
Mijn ervaring is dat bij de bestelling iets mis ging. Ik had in het weekeinde nota bene binnen 2 uur een reactie. Na mijn vraag deze aankoop terug te betalen op 26 augustus wacht ik nog op antwoord.
Mij lijkt gegrond op basis van deze informatie en mijn ervaring dat dit een scam is. Het verbaast me dat getolereerd wordt dat deze website nog in de lucht blijft en mensen kan blijven misleiden.

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Ik heb als dubbeltest op hetzelfde moment haren uitgetrokken en die 2 weken na elkaar verstuurd, een heel verschillend testresultaat, pure oplichting!
Geen reactie op emails

uitstekend!
Resultaten waren erg handig. Snel en compleet gids.
Als U in de war bent door voedingsallergie, deze test is best handig.

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Verschillende keren een mail gestuurd om mijn geld terug te kunnen krijgen. Had per ongeluk 2 testen aangeschaft. Een standaard en een uitgebreide.
Reageren niet op mails.
Na 12 werkdagen de resultaten ontvangen van de standaard test.

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Dit is pure oplichting, het is niet wetenschappelijk bewezen dat dit kan

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Ik heb kritische vragen gesteld over de cruciale tegenstellingen tussen de gelijk afgenomen haartest en bloedtest en daar heb ik tot op heden geen antwoord op gekregen. Wat is de waarde van de testen als ze tegengestelde uitslagen geven en moet ik het dan wel of niet weglaten uit mijn voedingspatroon?
Positief is wel de tussenpersoon snel reageert en mij respectvol bejegent.
Ik heb mijn geld teruggekregen maar geen antwoord op mijn problemen helaas.

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Het pdf document met de uitslag bevatte niet specifiek de termen voor mijn hond. Ik denk dat dit document voor mens en dier word gebruikt daardoor niet makkelijk leesbaar. Ik kreeg 8 uitslagen terug. Waar zijn de andere 22 test uitslagen die worden beloofd. Ik zou die ook graag willen weten. Ook al zou dat betekenen dat mijn hond voor die 22 geen allergie heeft dan wel een intolerantie heeft. Een boekje heb ik nooit gehad. Voor 40 euro en dan 8 testen terug krijgen een beetje veel. Na het verzenden van mijn review werd er gereageerd door de persoon die deze test aanbied. Ik zou het beloofde boekje bij de test alsnog toegestuurd krijgen. En wat denk je: nog steeds geen boekje en geen uitslagen over de overige 22 test gekregen die onder de waarden zouden zitten. Als ik voor 30 test uitslagen betaal lijkt mij dat ik ook over de totale 30 test, de uitslagen kreeg. Nee nooit meer.

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
uitgebreide uitleg en beschrijving van de gevonden intoleranties.

Antwoord van Mijn Voedsel Intolerantie Test
Zeer uitgebreide test. Instructies duidelijk. Resultaten ontvangen binnen de beloofde tijd.